icon

Plačková verzus Sára: Pôrodné rivalstvo na sociálnych sieťach

Včera o 06:47

Kto aspoň trocha sleduje sociálne siete,si určite všimol tue dve influencerky,ktoré minulý týždeň porodili svoje deti.
Nesledujem,ani jednu,ale áno,pozriem si.
No bez okolkov napíšem,že Sára síce porodila skôr asi 2 dni svoje prvé dieťa no tromfla tu Plackovu úplne.
Plackova si cele tehu zaplatila-vyber pohlavia,magický dátum " porodu" a jej potom príspevky po pôrode...nútený plac-slzy nikde a pod.Cele zle.Neskutocne divadlo pre sledovanosť.

tilly
Včera o 09:49
@ivicatolic

@tilly ja som myslela, že to povie svojmu doktorovi /isto má súkromného/ , ten vypustí svoje...isto ich má roztriedené....a samozrejme potom zaplatí 🍀💚🍀

@ivicatolic súkromný doktor má svoje spermie určite zoradené a robí také deti, za ktoré mu zaplatia

jeennyv
Včera o 09:53

Registrujem ich, ale insta nemam, len ked na youtube mi to kratke video vybehne ci na fb…ako ani jedna mi sympaticka nie je, plackova je kapitola o sebe, ale tu saru som videla aj v telerane aj hore dolu..najprv riesila, ze prisla o dieta z toho urobila jeden kontent a teraz z toho tehotenstva druhy…ako sa potom cuduju nazorom.. ja osobne tomu nechcem nepozeram…

domculik
Včera o 09:54
@anonym_autor

@anonym_4949f1 tvoje vyjadrovanie je štvrtá cenová.. Takto presne sa prezentujú dievcata-zeny co "ficia" na takých ako Plackova😉
Ale nevadí,ved každý sa prezentuje ako dokáže.Kazdy ukáže svojim vyjadrením kým je😉

@anonym_autor Pozri, ja neviem kto je Sara a Plackovu registrujem iba nejak pomimo ked to nahodou zbadam na titulke. Ak ta irituju a povazujes ich za nehodne sledovania (s cim sa minimalne v pripade Plackovej stotoznujem, tu druhu ako vravim nepoznam) tak najlepsie urobis ked ich prestanes sledovat. Lebo pre nich je akakolvek reklama dobra, aj ta negativna.

ria_sprout
Včera o 10:02

Ja nesledujem ani jednu a o plackovej nič netuším. Takže ťažko budem súdiť kto koho "porazil" Ale tá sara mi občas vyskočí a mne sú ich videá sympatické, sú to takí mladí ľudia čo môžu ovplyvniť pozitívne mladšiu generáciu, myslím že majú zdravé názory. (Aspoň teda myslím že to je ten pár, kde má žena dlhé rovné vlasy a chlap je taký vysoky myslím hasic, nie?)

anonym_d592c1
Včera o 10:03

Ano da sa, normalne ked ides na umele za nejaku sumu vedia ti vybrat XX a XY chromozom.. a uz je to davno zname ze obe ma umele, len sa to tutla.. prve v zahranici,umele.. hlavne kvoli tomu aby ju nezavreli tam musela sup sup a druhe si dala uz zaplatit.. aby mala dievcatko..

veronikaveron
Autor odpoveď zmazal
anonym_015194
Včera o 10:26
@anonym_5b06d4

@anonym_015194 aký zas hasič?

@anonym_5b06d4 aký asi? jej priatel

jeennyv
Včera o 10:28

Zeny robila som o tom pracu, je to predimplantacna diagnostika…inak je to eticky problem..presne v tejto diagnostike mozes zistit ake bude mat dieta farbu oci atdd zistuje sa ci embryo je zdrave a dalsich xyz veci…da sa to…hovori sa, ze je to neeticke s nehumanne

anonym_152d6d
Včera o 10:31
@anonym_015194

@anonym_5b06d4 aký asi? jej priatel

@tilly presne tak, jasne, ze sa da vybrat pohlavie, ked ma peniaze a robila aj nejaku prezentaciu porodnice v tej svojej kaviarni.

anonym_152d6d
Včera o 10:32
@jeennyv

Zeny robila som o tom pracu, je to predimplantacna diagnostika…inak je to eticky problem..presne v tejto diagnostike mozes zistit ake bude mat dieta farbu oci atdd zistuje sa ci embryo je zdrave a dalsich xyz veci…da sa to…hovori sa, ze je to neeticke s nehumanne

@jeennyv presne tak, jasne, ze sa da vybrat, ked zaplati. a ona tak strasne chcela dievca, ze som ani nezapochybovala, ze druhe by mala ine pohlavie

januska12323
Včera o 10:38

Ja som doteraz netušila, že má Plačkova už druhé dieťa, neviem kto je Sára ani kedy a ako rodili ale hlavne, že ty ich nesleduješ 😁

anonym_735118
Včera o 10:42

@anonym_autor inak to jej "dojemne" videjko toho malého v nemocnici... fakt vykon👌 dokonale PR zo všetkého. Už sa teším na tie posty, ako sa rýchlo dostala "do formy" a tie kila z nej doslova padali samé

anonym_735118
Včera o 10:44
@anonym_ab275c

Proste mne to celkovo pride chore aby sa dospele zeny tak predvadzali na socialnych sietach, ze v porodnici natacali primitivne videa, cele tehotenstvo trepali nezmysli jak keby boli jedine tehotne na planete. Ale viete co je natom ze zeny to sleduju, a ich to hecuje ake su uzasne.
Plackova ta keby mohla tak aj ked vyserie hovno da na instagram aby zarobila, len lutujem tie deti nonstop pozy, telefony pri hlavach od malicka ich vidi cely svet. Komentuje, riesi.
Pridu domov z porodnice a prve co vytahuju telefony aby mohli robit videa.
Za mna chora doba, chory cely svet!!! Ludom uz tak zacina doslova jebat tie socialne siete mnohym prerastli cez rozum, a uz nevieme normalne realne rozlisit co je ok a co uz je cez. A cim viac cez tym viac videni a lajkov.
Plackova si mysli ze je druha Kim Kardashian..ale bohuzial kazdy na o nej mienku aku ma.

@anonym_ab275c krasne zhrnuté, chorá doba 👏 za mna sledovať túto ž...u nemôže nikto prícetny.

tilly
Včera o 10:54
@anonym_152d6d

@tilly presne tak, jasne, ze sa da vybrat pohlavie, ked ma peniaze a robila aj nejaku prezentaciu porodnice v tej svojej kaviarni.

@anonym_152d6d toto asi nebolo pre mňa?

anonym_ba9a09
Včera o 10:59
@anonym_735118

@anonym_autor inak to jej "dojemne" videjko toho malého v nemocnici... fakt vykon👌 dokonale PR zo všetkého. Už sa teším na tie posty, ako sa rýchlo dostala "do formy" a tie kila z nej doslova padali samé

@anonym_735118 ved ked zhodila tasku z porodnice davala video ako chcela hned zacat chudnut, len na štavach byt, ale ze nevladze, da si este tyzden pauzu 😏

minenkaa
Včera o 10:59

To naozaj toto niekto riesi ,či si niekto zaplatí pohlavie dieťaťa ,ak sa to dá ,prečo nie,kto by to neurobil
Alebo či sa niekto natáča pri pôrode ,vsak kazdeho vec a ešte či budú rýchlo chudnúť

anonym_152d6d
Včera o 11:08
@tilly

@anonym_152d6d toto asi nebolo pre mňa?

@tilly ja som len potvrdila tvoju vetu, ze ano, da sa vybrat pohlavie 🙂

anonym_ec733c
Včera o 11:10
@jeennyv

@jeennyv tak slabo si studovala ohladom tej prace, vyber pohlavia nie je neeticke a nas zakon aj v CZ to dovoluje pri urcitych diagnozach. a farba oci a podobne hovadiny sata m vobec nezistuju. toto co pises je este v scifi scene vyskumu

anonym_4949f1
Včera o 11:45

Keby vás radšej trápi čo robili a robia deťom na epstein ostrove a v Amerike ako nejaká plackova

anonym_0d4aa4
Včera o 11:53

Bola som na IVF a mohla som si vybrat pohlavie. Robili nam specialne geneticke testy embryi kedze som mala uz 4 neuspesne pokusy za sebou a vyssi vek.

aliziana
Včera o 11:56

Ach, ako dobre, že nemám instagram...

jeennyv
Včera o 12:04
@anonym_ec733c

@jeennyv tak slabo si studovala ohladom tej prace, vyber pohlavia nie je neeticke a nas zakon aj v CZ to dovoluje pri urcitych diagnozach. a farba oci a podobne hovadiny sata m vobec nezistuju. toto co pises je este v scifi scene vyskumu

@anonym_ec733c my sme to riesili z hladiska etickeho a je to neeticke…ako kazdy vyber… dovi nediskutujem

drahomirrra
Včera o 12:22

Aj ja som porodila pred 4tyzdnami, takze patrim do celebritnej partie, hohooo 😂😂

anonym_ec733c
Včera o 12:22
@anonym_0d4aa4

Bola som na IVF a mohla som si vybrat pohlavie. Robili nam specialne geneticke testy embryi kedze som mala uz 4 neuspesne pokusy za sebou a vyssi vek.

@anonym_0d4aa4 v ktorej krajine ?

anonym_ec733c
Včera o 12:24
@jeennyv

@anonym_ec733c my sme to riesili z hladiska etickeho a je to neeticke…ako kazdy vyber… dovi nediskutujem

@jeennyv je to eticke ked mas mat chore dieta napriklad chlapca ale dievca by bolo iba prenasacom. Samozrejme vyber pohlavia z rozmaru je neeticke.
tak nepis ze si pisala pracu ked o tom nic nevies

anonym_4949f1
Včera o 12:29

Autorka rovno povedz že máš doma pohlavie ktoré si nechcela a tak im závidíš 😂 tipujem že si chcela dievča a máš chalana

krasneleto
Včera o 12:34

@anonym_autor usla mi pointa... ale teda... sara cele tehotenstvo postovala ohladom toho... a teraz co ako? oni boli v nejakych pretekoch tie dve? uplne ine osoby, iny zivot, iny pocet deti, ine nastavenia... spolocny menovatel- vsetko v ramci influencerstva... ci uprimne, falosne, kvoli cisla, fejkove... ved vsetky socialne siete su mimo...

cimage
Včera o 13:17

Ja nesledujem nic a je mi dobre. Jedine co mi na fb vyskocilo bola Plackova, tu druhu vobec nepoznam. Ale v tomto sa asi neda sutazit. Naprogramovat tehotenstvo, pohlavie, porod? To som este nepocula.

anonym_2d4364
Včera o 14:22

@anonym_autor už keď tu tak strašne nadávaš na plačkovu( nemam ju rada a nesledujem) akurat som si pozrela storky tie uplakane a podobne a je od nej milé že venovala pôrodnici kočík pre malé bábätka na prevozy ked idu na vysetrenia. Nech si kazdy robí ako uzna za vhodne a ani jedna z nich( Sáru sledujem) mi nepríde že by superili. Veď sa im narodilo bábätko pre boha a ešte aj z toho sa robi kauza? 🤦‍♀️

lienka.7
Včera o 14:50
@drahomirrra

Aj ja som porodila pred 4tyzdnami, takze patrim do celebritnej partie, hohooo 😂😂

@drahomirrra to tak rýchlo ubehlo? Gratulujem 💝
A ty si si co vybrala? 🤣😉😋