Plačková verzus Sára: Pôrodné rivalstvo na sociálnych sieťach
Kto aspoň trocha sleduje sociálne siete,si určite všimol tue dve influencerky,ktoré minulý týždeň porodili svoje deti.
Nesledujem,ani jednu,ale áno,pozriem si.
No bez okolkov napíšem,že Sára síce porodila skôr asi 2 dni svoje prvé dieťa no tromfla tu Plackovu úplne.
Plackova si cele tehu zaplatila-vyber pohlavia,magický dátum " porodu" a jej potom príspevky po pôrode...nútený plac-slzy nikde a pod.Cele zle.Neskutocne divadlo pre sledovanosť.
@anonym_autor nemám IG ale ta trápna Sara aj s tým nasilu vtipným hasičom mi jednu dobu vkuse vyskakovali. Na nervy. Stále som musela dávať že ma to nezaujíma 😀
@lienka.7 Tito dvaja
valdena sledujem len preto,ze ho poznam velmi dlho
Pri Plackovej som zvyknutá,ze vsetko vesia na net. Ja ju rada občas kuknem,ale je pravda,ze teraz to preháňa. Je jasné, ze z toho žije,ale prajem jej to. Sáru aj Valdena som sledovala,ale počas jej tehotenstva som prestala. Nepasovalo mi to k nim ako sa prezentovali.
@jeennyv je to eticke ked mas mat chore dieta napriklad chlapca ale dievca by bolo iba prenasacom. Samozrejme vyber pohlavia z rozmaru je neeticke.
tak nepis ze si pisala pracu ked o tom nic nevies
@anonym_ec733c aj prezentaciu som mala 😱 mna anonym nerozhadze👍pekny den
Úprimne? Sáru a toho jej hasiča som si zablokovala lebo to už boli trápne riadne. Plackova mi tak nevedela ako ona. A neviem ako sa dá zaplatiť pohlavie 🤣
Úprimne? Sáru a toho jej hasiča som si zablokovala lebo to už boli trápne riadne. Plackova mi tak nevedela ako ona. A neviem ako sa dá zaplatiť pohlavie 🤣
@timea301196 presne. Zo začiatku som ich aj mala rada, ale v poslednom čase mi to prišlo veľmi nasilu.
Tak Zuza má všetko podplatené, vrátane toho, že ju pustili z tej basy, ale čistá určite nie je. Je len jeden deň doma z pôrodnice a už vešia zas tie jej trápne reklamy na produkty. Nebudem sa čudovať, keď bude mať malá mesiac a už ju naložia do lietadla do Dubaja. Šupne ozempic a bude zas na pôvodnej váhe. K Sáre a Valdenovi sa nevyjadrujem, strašne im sláva stúpla do hlavy.
@drahomirrra to tak rýchlo ubehlo? Gratulujem 💝
A ty si si co vybrala? 🤣😉😋
@lienka.7 Mne bol prideleny plod zenskeho pohlavia 😁 Ze reklamovat mam u toho pana, co s nim zijem 😂😂
ako sa da vybrat pohlavie? mi daco uslo a uz nejdem z dobou? a datum porodu? eda ak nieje sekcia?? plackova a sara su 2 odlisne osoby .. silne pochybujem,ze oni o sebe vobec vedia a jediny kto ich riesi si ty ... obe vsetko vesaju na net-lebo ich to zivy ..maju z toho nemale peniaze a pokial sa najdu taky kt sa to paci ok .. ale ze sa dostanu este aj na kona a bude ich tu riesit neznama z hornej dolnej- to uz jake seleprdky z nich
@aurora33 kto je to ta Sára??? Ja fakt neviem.🙈
@lienka.7 tiež som netušila, len raz mi manžel ukázal nejaké ich ,,vtipne” video na mojom telefóne a odvtedy mi vyskakovali ako vši. Nemohla som sa ich zbaviť. Muža som samozrejme sprdla, že na také nasilu vtipne traposiny ja nie som. Doteraz netuším čo mal tak vymetene v hlave že mu prišlo video od nich vtipne. 😀 takže nebyt môjho muža toez neviem kto je Sára 😀😅
@timea301196 presne tiež som si ich všade blokla. Strašne sú trápni.
@timea301196 presne. Zo začiatku som ich aj mala rada, ale v poslednom čase mi to prišlo veľmi nasilu.
@aurora33
@anonym_ab7bc3
Veru som rada, že nie som sama. Ako by mali jediný dieťa. Už boli všade..
Ty si bud sama ta Sara ci o kom to pises (netusim), alebo si fakt dost mimo😂. A tu Plackovu mam tiez niekde
Nesledujem,ani nemam rada Plackovu - vybehne mi iba na FB v nejakom clanku,takze to porodne video som videla,ale Sara s Valdenom teda velmi nezaostavaju. Taki su nasilu vtipni,preafektovani a este video v porodnych bolestiach tam zavesi🙄 Uz som len cakala kedy hlavicka medzi nohami vykukne. 2 dni je doma a malu uz komplet vycapia na net a tot este pred 2 dnami sa dusovali ako si idu uzivat svoju rodinnu bublinu lasky. Tiez by asi neprezila,keby nenazbierala denne lajky. Nie su schopni ani len tyzden po porode zit bez soc.sieti🤦♀️.
Aj ja som porodila pred 4tyzdnami, takze patrim do celebritnej partie, hohooo 😂😂
@drahomirrra A kedy uvidime video z porodu?😂
Pohlavie dieťaťa si zaplatila,lebo túžila len po dcére.Datum si tiež vopred vybrali.A vy co ich sledujete,pekne im dvíhate čísla atď.Ako kľudne mi tu nadávajte,lebo som sa opovazila napísať niečo na vasu milovanú preplastikovanu Plackovu.
A ta co tu písala vyssie,že mám ísť do roboty...ja pracujem už niekoľko rokov,čiže snažiť sa na niekoho útočiť hneď pracou-skus to skôr písať Plackovej 🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor hm ,ja som si datumy nevybrala u prvych dvoch 25.5,18.8 ale pri poslednej dcere muž doktoyovi hovori pred polnocou A nemozme s pôrodom chvilu počkať? Za chvíľu bude 24.4.A doktor ok,aj tak sa moc von netlačí.Narodila sa 00:24,24.4 A deti som mala presne ako som chcela syn,dcera,po 19 rokoch opäť vysnivana dcera.Ale slzy som nemala po pôrode ani pri jednom.Takze tak
Ja nemám insta takže nesledujem tam nikoho. Plačková ma nezaujíma a Sáru a Patrika občas mi vyhodí FB ich videá. Sú srandovné a vtipné. Ony sú influenceri je to ich práca robiť videá a uverejňovat to vselikade. Mne to vôbec nevadí, každý nech si robí čo chce a čo uzná za vhodné.
@anonym_autor Plačková dala dcére meno Ayana a Stangelova dala dcére meno Elia. Ani jedno sa mi nepáči, ale aj tak, to, že majú deti mi je úplne ukradnuté, nepotrebujem druhých riešiť a nechápem o aké tromfovanie sa tu jedná.
Inak aj vďaka tomu, že ich tu teraz prepierate, majú zvýšenú sledovanosť a peniažky sa im sypú. To oni práve potrebujú.
@anonym_0d4aa4 v ktorej krajine ?
@anonym_ec733c tu u nas
@drahomirrra A kedy uvidime video z porodu?😂
@iwesska Jooj, nemam 😂 Ale tak pekne ako Sara Valden som nevyzerala :( A fucala som ako kon, takze by som lajciky nenazberala. Och 😞
Ako sa da zaplatiť pohlavie...?
Ja som tromfla obe . Syna som si porodila na narodeniny .
Och ,majú zdravé detičky, porody zvládli bez komplikácií, to je dôležité.
@anonym_autor za mna je slecna nevhodne, to sa uz ani na vyske nepouzivalo - pani kolegyna nas niektori oslovovali.
Inak tej plackovej syn ma uz cez 3 roky?! Ja ze ma 2...to ma soklo ze ma 3.5 roka a nevie povedat jedno suvisle slovo.
@anonym_autor Ja plačkovú nemám rada a ani neviem,že porodila,lebo ma to nezaujíma,mam ju na fb bloknutú a o Sáre viem.Videla som pekné video ako sa teší z malej.A ešte mi akože vysvetli ako sa dá dopracovať k určitému pohlaviu???
Inak tej plackovej syn ma uz cez 3 roky?! Ja ze ma 2...to ma soklo ze ma 3.5 roka a nevie povedat jedno suvisle slovo.
@anonym_ab275c Ja sa ani nečudujem,ze ten maly je taký.Mne príde zaostalý a ani som nezaznamenala,že by robil pokroky,takže je otázne ako s ním pracujú alebo skôr nepracujú.To ešte bude,keď povyrastie a ukážu sa na ňom aj iné veci..Tí dvaja sa nemali ani rozmnožovať.Dúfam,že aspoň tá malá bude "normalnejšia"..