icon

Plačková verzus Sára: Pôrodné rivalstvo na sociálnych sieťach

Včera o 06:47

Kto aspoň trocha sleduje sociálne siete,si určite všimol tue dve influencerky,ktoré minulý týždeň porodili svoje deti.
Nesledujem,ani jednu,ale áno,pozriem si.
No bez okolkov napíšem,že Sára síce porodila skôr asi 2 dni svoje prvé dieťa no tromfla tu Plackovu úplne.
Plackova si cele tehu zaplatila-vyber pohlavia,magický dátum " porodu" a jej potom príspevky po pôrode...nútený plac-slzy nikde a pod.Cele zle.Neskutocne divadlo pre sledovanosť.

Strana
z5
anonym_ab275c
Včera o 21:32
@anonym_f01875

@anonym_ab275c Ja sa ani nečudujem,ze ten maly je taký.Mne príde zaostalý a ani som nezaznamenala,že by robil pokroky,takže je otázne ako s ním pracujú alebo skôr nepracujú.To ešte bude,keď povyrastie a ukážu sa na ňom aj iné veci..Tí dvaja sa nemali ani rozmnožovať.Dúfam,že aspoň tá malá bude "normalnejšia"..

@anonym_f01875 mozno s nim navstevuju logopediu atd no kto vie.

anonym_f259fc
Včera o 21:35
@anonym_f01875

@anonym_ab275c Ja sa ani nečudujem,ze ten maly je taký.Mne príde zaostalý a ani som nezaznamenala,že by robil pokroky,takže je otázne ako s ním pracujú alebo skôr nepracujú.To ešte bude,keď povyrastie a ukážu sa na ňom aj iné veci..Tí dvaja sa nemali ani rozmnožovať.Dúfam,že aspoň tá malá bude "normalnejšia"..

@anonym_f01875 je veľmi pozadu, ale Zuza si to akosi nepripúšťa, alebo nerieši, nechápem. Hlavne že mu izbu nadizajnovala, to je dôležitejšie. A ako dnes kopol Reného celou silou do nohy a on sa na tom ešte smial, hmm. Malá si ešte pri ňom užije. V pôrodnici si ľahol do jej postieľky a cmúľal jej dudel, oni sa tom ešte bavili. By som chlapcovi veľmi rýchlo vysvetlila, že sa to nepatrí. A nemá on nejaký rázštep alebo čo to má s ústami?

anonym_735118
Včera o 21:41
@anonym_ab275c

Inak tej plackovej syn ma uz cez 3 roky?! Ja ze ma 2...to ma soklo ze ma 3.5 roka a nevie povedat jedno suvisle slovo.

@anonym_ab275c akú ma asi genetickú výbavu, taky je. Rozmaznané je to určite, keď ešte aj zaostale, tak potom je z toho dietata toto.

anonym_735118
Včera o 21:42
@anonym_f01875

@anonym_f01875 asi tak. Aj prášok robí svoje ...

anonym_ab275c
Včera o 21:44
@anonym_f259fc

@anonym_f01875 je veľmi pozadu, ale Zuza si to akosi nepripúšťa, alebo nerieši, nechápem. Hlavne že mu izbu nadizajnovala, to je dôležitejšie. A ako dnes kopol Reného celou silou do nohy a on sa na tom ešte smial, hmm. Malá si ešte pri ňom užije. V pôrodnici si ľahol do jej postieľky a cmúľal jej dudel, oni sa tom ešte bavili. By som chlapcovi veľmi rýchlo vysvetlila, že sa to nepatrí. A nemá on nejaký rázštep alebo čo to má s ústami?

@anonym_f259fc podla mna ma predkus a nema v predu zuby, lebo este do dnesneho dna ma urcite 3.5 rocne dieta cumlik, lebo vsak je to asi normalne.
Akoze dobre je to dieta,zas zato nemoze ale tak je mi ho luto ze peniaze maju a to dieta vobec nerozvijaju v ziadnom smere.
Mne stacilo jak tam lezal v tej postielke a telefon v ruke samozrejme.

anonym_735118
Včera o 21:55
@anonym_ab275c

@anonym_f259fc podla mna ma predkus a nema v predu zuby, lebo este do dnesneho dna ma urcite 3.5 rocne dieta cumlik, lebo vsak je to asi normalne.
Akoze dobre je to dieta,zas zato nemoze ale tak je mi ho luto ze peniaze maju a to dieta vobec nerozvijaju v ziadnom smere.
Mne stacilo jak tam lezal v tej postielke a telefon v ruke samozrejme.

@anonym_ab275c zuby mu dá urobiť porcelanky ako majú obaja.

mici88
Včera o 22:36
@anonym_autor

Pohlavie dieťaťa si zaplatila,lebo túžila len po dcére.Datum si tiež vopred vybrali.A vy co ich sledujete,pekne im dvíhate čísla atď.Ako kľudne mi tu nadávajte,lebo som sa opovazila napísať niečo na vasu milovanú preplastikovanu Plackovu.
A ta co tu písala vyssie,že mám ísť do roboty...ja pracujem už niekoľko rokov,čiže snažiť sa na niekoho útočiť hneď pracou-skus to skôr písať Plackovej 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor dátum si vybrala pretože mala plánovanú sekciu kvôli astme a neviem kvôli čomu ešte. Okrajovo som čítala 😂 akože keby mne dajú možnosť tiež si vyberiem čo riešiš nechápem. A každá druhá si už dáva robiť testy na pohlavie lebo sú zvedavé 🤷🏻‍♀️

anonym_ec733c
Dnes o 07:24
@zuzana76

@anonym_ec733c ved napisala, ze za urcitych okolnosti

@zuzana76 pisu tu ze ich znama to tak mala a podobne keci. Nie že sa to dá iba kvoli zdravotnemu stavu. Pisem teraz o slovensku a cesku. IVF som absolvovala aj s genetikou a mam to odzite. Pohlavie nechceli povedat skor ako 12tt.
samozrejme su krajiny kde sa to da. Verim že to aj vedela aké bude pohlavie skor ako to prezentovala v ramci odhalenia pohlavia , lebo ked si pozrieš video skratka nie je to herecka aby to vedela zahrat že to nevedela

anonym_ec733c
Dnes o 07:25
@jeennyv

@anonym_ec733c aj prezentaciu som mala 😱 mna anonym nerozhadze👍pekny den

@jeennyv teba nemusi nic rozhadzat, daj link na tu pracu.

Strana
z5