Pozor na Fashion Luxury Style na Facebooku
Dievčatá chcem vás upozorniť, a zároveň poukázať na nekalé praktiky jedného "internetového obchodu" na Facebooku, má okolo 52 tisíc like-ov - FASHION LUXURY STYLE. Na stránke nie sú uvedené žiadne kontaktné údaje na "majiteľku". Balíky prichádzajú s adresou odosielateľa POSTE RESTANTE Šaštín-Stráže a (podľa mňa) s vymysleným menom Peter Chocholáček, takže pri spätnom odoslaní nevyhovujúceho tovaru ani neviete komu čo posielate. Či už peniaze alebo tovar. Pani mi tvrdila, že majú bundu veľkosti XS a po prevode peňazí na účet (jediná možnosť platby) mi na druhý deň napísala, že sa ospravedlňuje, ale majú iba veľkosť M. Ja som odmietla túto veľkosť, nakoľko nosím XXS-XS. Trvala na tom, že mi tú bundu aj tak pošle, lebo jej kamarátka nosí XS a sedí jej aj M. Na moje ďalšie správy už nereagovala a bundu aj tak poslala. Samozrejme som ju po vyskúšaní automaticky posielala naspäť (na čo som ju aj dopredu upozorňovala, že to tak bude), tovar si prevzala hneď na druhý deň (zo všetkého mám fotky aj potvrdenie z pošty), ale peniaze mi doteraz nevrátili, ani neodpisujú na správy. Keď tak urobí len desiatim už má 450 eur vo vrecku a predpokladám, že bez odvádzania daní. Zajtra bude 14. deň od poslania tovaru naspäť. Máte nejaké odporúčania na koho sa obrátiť (zvažujem ŠOI), pretože ma neskutočne vytáčajú takéto ľudské hyeny, ktoré sa obohacujú na úkor ostatných. Dajte si na nich pozor, sú to podvodníci. Ak môžete, upozorňujte aj ostatných v okolí na takéto "poctivé obchodovanie".
@stanka854, Dobrý večer, prosím, poriešili ste niečo? Som na tom rovnako. Oklamali aj mňa.
@jime13 mna neokradla. Lebo som neprevzala balik, kedze neodpisovala a potom vypisala moje osobne udaje na stránku. Porušenie GDPR, v rozpore zo zakonom. Aj SOI som poslala komunikaciu a podala podnet na presetrenie tejto podnikatelky, neposiela faktury, okrada stat, nevracia tovar, prestane komunikovat, zablokuje vsetkych, co chcu vratit tovar. Ked kazdy jeden okradnuty poda podnet, tak hadam ju uz niekto bude riesit.
@stanka854 soi mne odpisala ze to nieje v ich pravomoci :(
@chloe33 aj mne to napisalu, tak ja nerozumiem naco potom SOI je. Som im odpisala, ze podporuju podvodnikov. Tak este na danovy urad napiste, ze ich okrada, ked nevystavuje faktury. Ja som meprebrala balik, tak nemam dokaz, ze neposlala fakturu.

@lentilka46 podajte podnet na soi. Vcera pom posuelala, mozem vam poslat podklady co treba a kam poslat. A este daňovakov treba na nu.
@stanka854 soi mne odpisala ze to nieje v ich pravomoci :(