Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?
@anonym_autor na to, že to máš takto odsledované si to prihlasovacie meno mohla napísať aspoň správne, lebo myslim, že si označila inú mamičku 🤔
@anonym_autor Platené asi ťažko. Skôr nuda v živote. Nemajú sa kde realizovať. Tak sú tu. Podľa mňa ani prácu nemajú. Nedá sa byť 24/7 na internete a pracovať. Sedí doma, kysne a píše.
@sara07 u mňa vybila poistky aj tá s rukavičkami zo včera, ktorej vadí, že nevesta kúpila vnukovi botasky.
@katica06 a to som nepostrehla vôbec
mne dnes vybila poistka pani asistentka pre pas deti , presne takéto inidvidua by nemali čo robit v školstve , si vedela že existuju matky ktorým vyhovuje a nič nerobia s tým že maju doma 5 ročne plienkované dieta ?
@anonym_autor Platené asi ťažko. Skôr nuda v živote. Nemajú sa kde realizovať. Tak sú tu. Podľa mňa ani prácu nemajú. Nedá sa byť 24/7 na internete a pracovať. Sedí doma, kysne a píše.
@anonym_2813a1 vidim že pod anonymom si hubičky vieme otvarat 😂😂😂😂hrrrrrdiiiinky sojuz nerušim sa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@anonym_autor na to, že to máš takto odsledované si to prihlasovacie meno mohla napísať aspoň správne, lebo myslim, že si označila inú mamičku 🤔
@sima234 Pani vegetu označila zle, uz by tu bola nasáčkovaná a ohurovala trápnym humorom.
@anonym_2813a1 vidim že pod anonymom si hubičky vieme otvarat 😂😂😂😂hrrrrrdiiiinky sojuz nerušim sa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@sara07 Ty tiež nuda v živote, lebo tiež všade vidím, keď som to tu otvorila po týždni.
@anonym_autor Vyjadrím sa len raz. Drobný príspevok od Mk by bodol. Bohužiaľ, zatiaľ mi nič také na účte necinká.
Dnes som 11:46 otvorila oči v posteli. Kocúr už je nakŕmený, pes tiež. Tak som vzala mobil do ruky, odpísala dcére, zapla koňa.
Keby som dnes nemala povinnosti ešte, buchneme si doma šampus, že je o mne konečne téma na koni. Nech až toľko nemusím závidieť @viestta. 🙂
Autorovi doporučujem popracovať na čítaní s porozumením a matematike. Ideálne navštíviť i oftamológa a zmeniť dioptrie. Zjavne už vidí iba to, čo chce, alebo to, o čom sa mu sníva.
Pekný víkend všetkým.
@sara07 Ty tiež nuda v živote, lebo tiež všade vidím, keď som to tu otvorila po týždni.
@anonym_2813a no konečne si to niekto všimol , už som sa bala že niekto mi bude vyčitat ked tu tyžden nepachnem
jasne pichla som tak už kopkame , a copak copak nemáme gule len anonym 😂😂

@anonym_2813a no konečne si to niekto všimol , už som sa bala že niekto mi bude vyčitat ked tu tyžden nepachnem
jasne pichla som tak už kopkame , a copak copak nemáme gule len anonym 😂😂
@sara07 Jasné, len ako anonym 🙂 Už nikdy pod svojím nickom.
@anonym_2813a1 Ďalší chudák anonym, čo sa u PC cíti drsne ako Eminem, pričom z priamej konfrontácie je dosratý.
@sara07 Jasné, len ako anonym 🙂 Už nikdy pod svojím nickom.
@anonym_2813a1 ked napr 50 báb bude pisať pod anonymom a 5 pod nickom , čo myslíš čo si skorej zapamätáš alebo budeš vnimat ten anonym alebo nick ?
nie je zase tak namahave a inteligenčne tažke si tu zapamätat tých par mien alebo ano ?
@anonym_2813a1 Ďalší chudák anonym, čo sa u PC cíti drsne ako Eminem, pričom z priamej konfrontácie je dosratý.
@tatiana288 Áno 😂😂😂😂
@anonym_2813a1 ked napr 50 báb bude pisať pod anonymom a 5 pod nickom , čo myslíš čo si skorej zapamätáš alebo budeš vnimat ten anonym alebo nick ?
nie je zase tak namahave a inteligenčne tažke si tu zapamätat tých par mien alebo ano ?
@sara07 Ale pani vegeta je tu v každej téme už roky. Nonstop. Nuda, nuda, nuda v živote. Bez práce doma veľa rokov,tak tu sedí. Ešte tu anonymovia ani neboli.
@katica06 a to som nepostrehla vôbec
mne dnes vybila poistka pani asistentka pre pas deti , presne takéto inidvidua by nemali čo robit v školstve , si vedela že existuju matky ktorým vyhovuje a nič nerobia s tým že maju doma 5 ročne plienkované dieta ?
@sara07 vedela, jedna takáto bola kamoškova exka. Ešte jej bolo divné že moja je pred 2. narodenami odpliekovana a ja chodím do práce na plný úväzok
https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-svadbe/treba-okolo-kazdej-nevesty-chodit-v-rukavickach/#post-90011781
Dlzka mojho pobytu ma MK a intenzita prispievania je ok? Rada by som vedela, co si o mojom zivote myslia ini, je to pre mna velmi dolezite.
@sara07 Ale pani vegeta je tu v každej téme už roky. Nonstop. Nuda, nuda, nuda v živote. Bez práce doma veľa rokov,tak tu sedí. Ešte tu anonymovia ani neboli.
@anonym_2813a1 no a čo, a prečo nie, toto je forum nie diskusne forum
a bude aj dalej
patrí medzi xy ludi čo travia čas na nete, forach,sietach ...
skus nejaky normálny argument , zakazat jej to nemôžeš a ak si myslite že teraz prestane pisat , obavam sa že nie , má vás hlboko v paži
@anonym_autor no a? Niekto môže scrollovať Koňa aj v práci 😃 nie každý mukluje...a môžu mať dobrých mužov na rozdiel od teba, že sa spolupodieľajú na domácnosti a deťoch 😃
Tak ale uz co je vela to je vela 🤣
Ja si tiez precitam a okomentyjem kde aku diskusiu a toto by mi nenapadlo, ze zrovna ony maju mat este aj platene
@anonym_2813a1 dobre , a dôvod prečo vám to všetkým tak trhá žily?
@anonym_2813a1 no a čo, a prečo nie, toto je forum nie diskusne forum
a bude aj dalej
patrí medzi xy ludi čo travia čas na nete, forach,sietach ...
skus nejaky normálny argument , zakazat jej to nemôžeš a ak si myslite že teraz prestane pisat , obavam sa že nie , má vás hlboko v paži
@sara07 Veď nech prispieva, mne to nevadí. Len to vypovedá o jej nudnom,prázdnom živote. Pokiaľ je človek 24/7 nalepený na obrazovke, tak asi veľa toho na robote nemá.
Niekto lusti krizovky a niekto diskutuje na mk. Kazdy mame ine hobby. Mozog treba cvicit v kazdom veku. A ci maju na to cas popri praci, preco nie ved prebehnut diskusie trva par minut, mozes to robit kludne aj popri vareni alebo cez cikpauzu.
Ked uz, tak skor pribinak, ta je ozaj skoro vsade a medzi prvymi
@anonym_e53eac u mňa vedie dorisska, nepríjemná ženská
@anonym_e53eac u mňa vedie dorisska, nepríjemná ženská
@anonym_2b084c Presne dora a pribináčik tiež stále tu a veľmi nepríjemné sú.
@anonym_2b084c Presne dora a pribináčik tiež stále tu a veľmi nepríjemné sú.
@anonym_2b084c
@anonym_2813a1 hlavná vec, ze vy dve dievčatá, ste prijemne 🙂

@anonym_autor a aký máš ako dôvod toto vôbec riešit, nechápem pointe
@sara07 tradičné konikovské:
Nemám problém vyrobím si