icon

Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?

Včera o 09:08

Sú podľa vás @abbey1 a @viesta platené MK? Za mňa ano,nie je možné ,aby boli v každej jednej diskusii a všade prispievali. Je to už aj trochu také silene a trápne. Podľa mňa. Dve dospele,pracujúce ženy? Človek nie je týždne na MK,zapneMK a stále a všade.

katica06
Včera o 10:28
@sara07

@anonym_autor a aký máš ako dôvod toto vôbec riešit, nechápem pointe

@sara07 tradičné konikovské:
Nemám problém vyrobím si

sima234
Včera o 10:46

@anonym_autor na to, že to máš takto odsledované si to prihlasovacie meno mohla napísať aspoň správne, lebo myslim, že si označila inú mamičku 🤔

sara07
Včera o 10:57
@katica06

@sara07 tradičné konikovské:
Nemám problém vyrobím si

@katica06 to sa mi zda slabé , toto je vyšši level

katica06
Včera o 10:59
@sara07

@katica06 to sa mi zda slabé , toto je vyšši level

@sara07 u mňa vybila poistky aj tá s rukavičkami zo včera, ktorej vadí, že nevesta kúpila vnukovi botasky.

anonym_2813a1
Včera o 11:00

@anonym_autor Platené asi ťažko. Skôr nuda v živote. Nemajú sa kde realizovať. Tak sú tu. Podľa mňa ani prácu nemajú. Nedá sa byť 24/7 na internete a pracovať. Sedí doma, kysne a píše.

sara07
Včera o 11:01
@katica06

@sara07 u mňa vybila poistky aj tá s rukavičkami zo včera, ktorej vadí, že nevesta kúpila vnukovi botasky.

@katica06 a to som nepostrehla vôbec
mne dnes vybila poistka pani asistentka pre pas deti , presne takéto inidvidua by nemali čo robit v školstve , si vedela že existuju matky ktorým vyhovuje a nič nerobia s tým že maju doma 5 ročne plienkované dieta ?

sara07
Včera o 11:03
@anonym_2813a1

@anonym_autor Platené asi ťažko. Skôr nuda v živote. Nemajú sa kde realizovať. Tak sú tu. Podľa mňa ani prácu nemajú. Nedá sa byť 24/7 na internete a pracovať. Sedí doma, kysne a píše.

@anonym_2813a1 vidim že pod anonymom si hubičky vieme otvarat 😂😂😂😂hrrrrrdiiiinky sojuz nerušim sa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

anonym_2813a1
Včera o 11:04
@sima234

@anonym_autor na to, že to máš takto odsledované si to prihlasovacie meno mohla napísať aspoň správne, lebo myslim, že si označila inú mamičku 🤔

@sima234 Pani vegetu označila zle, uz by tu bola nasáčkovaná a ohurovala trápnym humorom.

anonym_2813a1
Včera o 11:05
@sara07

@anonym_2813a1 vidim že pod anonymom si hubičky vieme otvarat 😂😂😂😂hrrrrrdiiiinky sojuz nerušim sa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@sara07 Ty tiež nuda v živote, lebo tiež všade vidím, keď som to tu otvorila po týždni.

abbey1
Včera o 11:05

@anonym_autor Vyjadrím sa len raz. Drobný príspevok od Mk by bodol. Bohužiaľ, zatiaľ mi nič také na účte necinká.
Dnes som 11:46 otvorila oči v posteli. Kocúr už je nakŕmený, pes tiež. Tak som vzala mobil do ruky, odpísala dcére, zapla koňa.
Keby som dnes nemala povinnosti ešte, buchneme si doma šampus, že je o mne konečne téma na koni. Nech až toľko nemusím závidieť @viestta. 🙂
Autorovi doporučujem popracovať na čítaní s porozumením a matematike. Ideálne navštíviť i oftamológa a zmeniť dioptrie. Zjavne už vidí iba to, čo chce, alebo to, o čom sa mu sníva.
Pekný víkend všetkým.

sara07
Včera o 11:07
@anonym_2813a1

@sara07 Ty tiež nuda v živote, lebo tiež všade vidím, keď som to tu otvorila po týždni.

@anonym_2813a no konečne si to niekto všimol , už som sa bala že niekto mi bude vyčitat ked tu tyžden nepachnem
jasne pichla som tak už kopkame , a copak copak nemáme gule len anonym 😂😂

sticker
anonym_2813a1
Včera o 11:09
@sara07

@anonym_2813a no konečne si to niekto všimol , už som sa bala že niekto mi bude vyčitat ked tu tyžden nepachnem
jasne pichla som tak už kopkame , a copak copak nemáme gule len anonym 😂😂

@sara07 Jasné, len ako anonym 🙂 Už nikdy pod svojím nickom.

tatiana288
Včera o 11:15
@anonym_2813a1

@anonym_2813a1 Ďalší chudák anonym, čo sa u PC cíti drsne ako Eminem, pričom z priamej konfrontácie je dosratý.

sara07
Včera o 11:17
@anonym_2813a1

@sara07 Jasné, len ako anonym 🙂 Už nikdy pod svojím nickom.

@anonym_2813a1 ked napr 50 báb bude pisať pod anonymom a 5 pod nickom , čo myslíš čo si skorej zapamätáš alebo budeš vnimat ten anonym alebo nick ?
nie je zase tak namahave a inteligenčne tažke si tu zapamätat tých par mien alebo ano ?

anonym_2813a1
Včera o 11:18
@tatiana288

@anonym_2813a1 Ďalší chudák anonym, čo sa u PC cíti drsne ako Eminem, pričom z priamej konfrontácie je dosratý.

@tatiana288 Áno 😂😂😂😂

anonym_2813a1
Včera o 11:19
@sara07

@anonym_2813a1 ked napr 50 báb bude pisať pod anonymom a 5 pod nickom , čo myslíš čo si skorej zapamätáš alebo budeš vnimat ten anonym alebo nick ?
nie je zase tak namahave a inteligenčne tažke si tu zapamätat tých par mien alebo ano ?

@sara07 Ale pani vegeta je tu v každej téme už roky. Nonstop. Nuda, nuda, nuda v živote. Bez práce doma veľa rokov,tak tu sedí. Ešte tu anonymovia ani neboli.

katica06
Včera o 11:20
@sara07

@katica06 a to som nepostrehla vôbec
mne dnes vybila poistka pani asistentka pre pas deti , presne takéto inidvidua by nemali čo robit v školstve , si vedela že existuju matky ktorým vyhovuje a nič nerobia s tým že maju doma 5 ročne plienkované dieta ?

@sara07 vedela, jedna takáto bola kamoškova exka. Ešte jej bolo divné že moja je pred 2. narodenami odpliekovana a ja chodím do práce na plný úväzok
https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-svadbe/treba-okolo-kazdej-nevesty-chodit-v-rukavickach/#post-90011781

mandzula
Včera o 11:34

Dlzka mojho pobytu ma MK a intenzita prispievania je ok? Rada by som vedela, co si o mojom zivote myslia ini, je to pre mna velmi dolezite.

sara07
Včera o 11:41
@katica06

@sara07 vedela, jedna takáto bola kamoškova exka. Ešte jej bolo divné že moja je pred 2. narodenami odpliekovana a ja chodím do práce na plný úväzok

@katica06 2 a 5 rokov je rozdiel

sara07
Včera o 11:44
@anonym_2813a1

@sara07 Ale pani vegeta je tu v každej téme už roky. Nonstop. Nuda, nuda, nuda v živote. Bez práce doma veľa rokov,tak tu sedí. Ešte tu anonymovia ani neboli.

@anonym_2813a1 no a čo, a prečo nie, toto je forum nie diskusne forum
a bude aj dalej
patrí medzi xy ludi čo travia čas na nete, forach,sietach ...
skus nejaky normálny argument , zakazat jej to nemôžeš a ak si myslite že teraz prestane pisat , obavam sa že nie , má vás hlboko v paži

katica06
Včera o 11:45
@sara07

@katica06 2 a 5 rokov je rozdiel

@sara07 v tej dobe mali oni 5 ročného plienkovaného ja 2ročnú odpliekovanú

petracandle
Včera o 11:47

@anonym_autor no a? Niekto môže scrollovať Koňa aj v práci 😃 nie každý mukluje...a môžu mať dobrých mužov na rozdiel od teba, že sa spolupodieľajú na domácnosti a deťoch 😃

kitycat
Včera o 11:56

Tak ale uz co je vela to je vela 🤣

Ja si tiez precitam a okomentyjem kde aku diskusiu a toto by mi nenapadlo, ze zrovna ony maju mat este aj platene

anonym_2f9a10
@anonym_2813a1

@anonym_2813a1 dobre , a dôvod prečo vám to všetkým tak trhá žily?

minenkaa
@anonym_2813a1

To ako človek keď pracuje sa nedostane na internet ?

anonym_2813a1
Včera o 12:22
@sara07

@anonym_2813a1 no a čo, a prečo nie, toto je forum nie diskusne forum
a bude aj dalej
patrí medzi xy ludi čo travia čas na nete, forach,sietach ...
skus nejaky normálny argument , zakazat jej to nemôžeš a ak si myslite že teraz prestane pisat , obavam sa že nie , má vás hlboko v paži

@sara07 Veď nech prispieva, mne to nevadí. Len to vypovedá o jej nudnom,prázdnom živote. Pokiaľ je človek 24/7 nalepený na obrazovke, tak asi veľa toho na robote nemá.

selest
Včera o 12:48

Niekto lusti krizovky a niekto diskutuje na mk. Kazdy mame ine hobby. Mozog treba cvicit v kazdom veku. A ci maju na to cas popri praci, preco nie ved prebehnut diskusie trva par minut, mozes to robit kludne aj popri vareni alebo cez cikpauzu.

anonym_2b084c
Včera o 12:53
@anonym_e53eac

Ked uz, tak skor pribinak, ta je ozaj skoro vsade a medzi prvymi

@anonym_e53eac u mňa vedie dorisska, nepríjemná ženská

anonym_2813a1
Včera o 12:55
@anonym_2b084c

@anonym_e53eac u mňa vedie dorisska, nepríjemná ženská

@anonym_2b084c Presne dora a pribináčik tiež stále tu a veľmi nepríjemné sú.

laskonkaa1
Včera o 12:58
@anonym_2813a1

@anonym_2b084c Presne dora a pribináčik tiež stále tu a veľmi nepríjemné sú.

@anonym_2b084c
@anonym_2813a1 hlavná vec, ze vy dve dievčatá, ste prijemne 🙂