Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?
@minenkaa Však teraz mám čas, listujem témy a vegeta všade. Vždy keď tu raz za týžden prezerám staré témy rad radom, tak vegeta vyskakuje. A aj iné, dora, pribináčik, sara.
@anonym_2813a1 ja tu dnes cely deň tiež píšem a toľko som uz toho stihla ,ako v hociktorý deň ,keď sem nepozriem ,staci si zivot len zorganizovať a čas je na všetko
Nemám ani nudný život a ani tu niesom cele dni
@anonym_2813a1 ja tu dnes cely deň tiež píšem a toľko som uz toho stihla ,ako v hociktorý deň ,keď sem nepozriem ,staci si zivot len zorganizovať a čas je na všetko
Nemám ani nudný život a ani tu niesom cele dni
@minenkaa Tak ale ja keď sa niečomu venujem, chcem to robiť na 100%, nepotrebujem mať mobil stále pri sebe. To nie je o organizácii času, to je o prioritách, čiže niekto má prioritu Modrý koník. Teda nuda život.
@minenkaa Tak ale ja keď sa niečomu venujem, chcem to robiť na 100%, nepotrebujem mať mobil stále pri sebe. To nie je o organizácii času, to je o prioritách, čiže niekto má prioritu Modrý koník. Teda nuda život.
@anonym_2813a1 ked cestujes trebars autobusom potrebujes sa tomu venovat na 100% alebo ked miesas omacku? je milion cinnosti ktorym nemusis venovat 100% pozornost.
@anonym_2813a1 ale to si ty ,ja osobne milujem chaos ,mne zas vadí to venovať sa niečomu na 100%,ved by som sa unudila na smrť
Takže podľa tohto pohľadu,môjho, tvoj život je nuda
@anonym_2813a1 🙄
@viestta nehraj formu a napis nam kolko si zarobis na konovi nech niekoho aj slaktrafi 😀 dufam ze aspon 4 ciferne cislo za tyzden 😝
@anonym_2813a1 Inak teraz ako vyslo slnko, zistila som, ze som hrozne fuzata. Plejem si teda popri MK fuzy, je to v poriadku? Ci mam nudny zivot ci ako? Neviem, cakam na nazor anonymov z MK, bez neho som stratena.
@viestta nehraj formu a napis nam kolko si zarobis na konovi nech niekoho aj slaktrafi 😀 dufam ze aspon 4 ciferne cislo za tyzden 😝
@pralinka25 ale nechajme ich, nech si fabuluju
@anonym_2813a1 Inak teraz ako vyslo slnko, zistila som, ze som hrozne fuzata. Plejem si teda popri MK fuzy, je to v poriadku? Ci mam nudny zivot ci ako? Neviem, cakam na nazor anonymov z MK, bez neho som stratena.
@mandzula no hlavne sa sustred na 100% aby si nevynechala nejaky fuz to nemozes robit predsa dve veci naraz. necitala si? nevies citat s pochopenim 😂
@anonym_2813a1 ked cestujes trebars autobusom potrebujes sa tomu venovat na 100% alebo ked miesas omacku? je milion cinnosti ktorym nemusis venovat 100% pozornost.
@pralinka25 tak niekto aj na to potrebuje 100% svojej kapacity, ale potom je na povazenie, ze asi daco nefunguje ako ma
@anonym_autor Vyjadrím sa len raz. Drobný príspevok od Mk by bodol. Bohužiaľ, zatiaľ mi nič také na účte necinká.
Dnes som 11:46 otvorila oči v posteli. Kocúr už je nakŕmený, pes tiež. Tak som vzala mobil do ruky, odpísala dcére, zapla koňa.
Keby som dnes nemala povinnosti ešte, buchneme si doma šampus, že je o mne konečne téma na koni. Nech až toľko nemusím závidieť @viestta. 🙂
Autorovi doporučujem popracovať na čítaní s porozumením a matematike. Ideálne navštíviť i oftamológa a zmeniť dioptrie. Zjavne už vidí iba to, čo chce, alebo to, o čom sa mu sníva.
Pekný víkend všetkým.
@abbey1 napríklad aj teba rada vidím. Vždy napíšeš pekne a slušne svoj názor k téme. Komu už ty môžeš sedieť v žalúdku? Fakt psycho tento kôň
@anonym_2b084c Presne dora a pribináčik tiež stále tu a veľmi nepríjemné sú.
@anonym_2813a1 dora, pribináčik, dzuli, minenka, a pokoj v duši či ako sa to volá, biba, balerina a rebsina. Tie majú také buď drzé, alebo nepochopiteľné príspevky.
@mandzula no hlavne sa sustred na 100% aby si nevynechala nejaky fuz to nemozes robit predsa dve veci naraz. necitala si? nevies citat s pochopenim 😂
@pralinka25 Kurnik, fakt, este tam jeden mam!
Dlzka mojho pobytu ma MK a intenzita prispievania je ok? Rada by som vedela, co si o mojom zivote myslia ini, je to pre mna velmi dolezite.
@mandzula ja ťa tu vždy rada vidím. Takto v internetovom svete podľa mňa fajn baba.
@anonym_2813a1 bavim sa zlatko, popri tom ako robim ine veci. Najzabavnejsie je, ze cely moj "fanklub" sa tu zisiel ako horda anonymov
@viestta ty si podľa mňa 👍 a vieš prečo ľuďom sedíš v žalúdku? Lebo neznesú realitu a fakty. A ty píšeš bez chrumkavosti a medových fúzov
@pralinka25 Kurnik, fakt, este tam jeden mam!
@mandzula no vidis a uz je to tu!
@anonym_035b68 presne o tom to je😉
@viestta ja mám rada, keď sa neokolkuje a povie sa, ako sa veci majú. Tak vidíš, niekomu vyhovuje milosrdná lož, a krochtanie si v klamstve, ilúzii ako je všetko na 1 😄
Tato diskusia ma podnietila kliknut si na stranku viestta a vidim, ze pani, ktora vsetko vie, do vsetkeho sa vyzna, vsade bola, pravopis az tak neovlada.😀
@anonym_autor milý anonym, vysvetli mi prosím ťa, prínos tejto duchaplnej témy pre ostatných užívateľov MK. Vlastne nie, nemusíš, prínos = žiadny. Na rozdiel od tvojej duchaplnej témy, tie podľa teba všade strčené nicky, veľakrát ostatným pomôžu a poradia, keď vedia. Viac k tomu asi nemám čo dodať 😉
Tato diskusia ma podnietila kliknut si na stranku viestta a vidim, ze pani, ktora vsetko vie, do vsetkeho sa vyzna, vsade bola, pravopis az tak neovlada.😀
@anonym_664abb rovnako tak ty🙂
@anonym_664abb rovnako tak ty🙂
@anonym_2f9a10 cooo, kdeeee? Sk klavesnicu, zial, nemam, ak myslis dlzne, makcene. Na druhej strane, ja sa neprezentujem, ako niekto, kto vsetko vie😁 a taku zasadnu pravopisnu chybu na svojom profile iste nemam.
@pralinka25 presne ma to napadlo- Ja by som napisala ze ano, a tolko ze uz do smrti nemysim robit nic ine🤣🤣🤣😂. Nech puknu zavistou- aspon sa to tu trochu precisti.
podla mna platene nie su, len maju potrebu sa ku vsetkemu vyjadrit. Mozno nudny zivot, mozno nepracuju alebo popri praci riesia kona
Napriklad ani anjelicek uz tak casto nevidno v diskusiach zrejme pouziva anonym
@anonym_916cef verím,že v pracovnej dobe,alebo doma nič nerobia
@anonym_autor Keď ti je koník koníček 😂😂😂😂

@anonym_2813a1 a ty sem prides raz za 2 tyzdne spravit o nej statistiu ci ako? Skor si tu tiez strcena kazdy den a preto teraz prispievas ako anonym aby sme ta nespoznali😅
@selest Žiaľ denne tu nemám čas byť. Cez víkend to vychádza. A v témach sú dátumy predsa.