icon

Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?

Včera o 09:08

Sú podľa vás @abbey1 a @viesta platené MK? Za mňa ano,nie je možné ,aby boli v každej jednej diskusii a všade prispievali. Je to už aj trochu také silene a trápne. Podľa mňa. Dve dospele,pracujúce ženy? Človek nie je týždne na MK,zapneMK a stále a všade.

anonym_2813a1
Včera o 14:19
@selest

@anonym_2813a1 a ty sem prides raz za 2 tyzdne spravit o nej statistiu ci ako? Skor si tu tiez strcena kazdy den a preto teraz prispievas ako anonym aby sme ta nespoznali😅

@selest Žiaľ denne tu nemám čas byť. Cez víkend to vychádza. A v témach sú dátumy predsa.

minenkaa
Včera o 14:24
@anonym_2813a1

@minenkaa Však teraz mám čas, listujem témy a vegeta všade. Vždy keď tu raz za týžden prezerám staré témy rad radom, tak vegeta vyskakuje. A aj iné, dora, pribináčik, sara.

@anonym_2813a1 ja tu dnes cely deň tiež píšem a toľko som uz toho stihla ,ako v hociktorý deň ,keď sem nepozriem ,staci si zivot len zorganizovať a čas je na všetko
Nemám ani nudný život a ani tu niesom cele dni

anonym_2813a1
Včera o 14:26
@minenkaa

@anonym_2813a1 ja tu dnes cely deň tiež píšem a toľko som uz toho stihla ,ako v hociktorý deň ,keď sem nepozriem ,staci si zivot len zorganizovať a čas je na všetko
Nemám ani nudný život a ani tu niesom cele dni

@minenkaa Tak ale ja keď sa niečomu venujem, chcem to robiť na 100%, nepotrebujem mať mobil stále pri sebe. To nie je o organizácii času, to je o prioritách, čiže niekto má prioritu Modrý koník. Teda nuda život.

viestta
Včera o 14:28
@anonym_2813a1

@minenkaa Isteže 😂

@anonym_2813a1 🙄

pralinka25
Včera o 14:31
@anonym_2813a1

@minenkaa Tak ale ja keď sa niečomu venujem, chcem to robiť na 100%, nepotrebujem mať mobil stále pri sebe. To nie je o organizácii času, to je o prioritách, čiže niekto má prioritu Modrý koník. Teda nuda život.

@anonym_2813a1 ked cestujes trebars autobusom potrebujes sa tomu venovat na 100% alebo ked miesas omacku? je milion cinnosti ktorym nemusis venovat 100% pozornost.

selest
Včera o 14:31
@anonym_2813a1

@selest Žiaľ denne tu nemám čas byť. Cez víkend to vychádza. A v témach sú dátumy predsa.

@anonym_2813a1 ach tak to ma mrzi ze nemas cez vikend nic lepsie na plane iba sledovat vieste casy v diskusiach.

minenkaa
Včera o 14:32
@anonym_2813a1

@anonym_2813a1 ale to si ty ,ja osobne milujem chaos ,mne zas vadí to venovať sa niečomu na 100%,ved by som sa unudila na smrť
Takže podľa tohto pohľadu,môjho, tvoj život je nuda

pralinka25
Včera o 14:32
@viestta

@anonym_2813a1 🙄

@viestta nehraj formu a napis nam kolko si zarobis na konovi nech niekoho aj slaktrafi 😀 dufam ze aspon 4 ciferne cislo za tyzden 😝

mandzula
Včera o 14:33
@anonym_2813a1

@anonym_2813a1 Inak teraz ako vyslo slnko, zistila som, ze som hrozne fuzata. Plejem si teda popri MK fuzy, je to v poriadku? Ci mam nudny zivot ci ako? Neviem, cakam na nazor anonymov z MK, bez neho som stratena.

viestta
Včera o 14:33
@pralinka25

@viestta nehraj formu a napis nam kolko si zarobis na konovi nech niekoho aj slaktrafi 😀 dufam ze aspon 4 ciferne cislo za tyzden 😝

@pralinka25 ale nechajme ich, nech si fabuluju

pralinka25
Včera o 14:35
@mandzula

@anonym_2813a1 Inak teraz ako vyslo slnko, zistila som, ze som hrozne fuzata. Plejem si teda popri MK fuzy, je to v poriadku? Ci mam nudny zivot ci ako? Neviem, cakam na nazor anonymov z MK, bez neho som stratena.

@mandzula no hlavne sa sustred na 100% aby si nevynechala nejaky fuz to nemozes robit predsa dve veci naraz. necitala si? nevies citat s pochopenim 😂

viestta
Včera o 14:35
@pralinka25

@anonym_2813a1 ked cestujes trebars autobusom potrebujes sa tomu venovat na 100% alebo ked miesas omacku? je milion cinnosti ktorym nemusis venovat 100% pozornost.

@pralinka25 tak niekto aj na to potrebuje 100% svojej kapacity, ale potom je na povazenie, ze asi daco nefunguje ako ma

anonym_035b68
Včera o 14:37
@anonym_2813a1

@sara07 Ty tiež nuda v živote, lebo tiež všade vidím, keď som to tu otvorila po týždni.

@anonym_2813a1 napríklad pre mňa je @sara07 úplne v pohode. Nikdy som si nevšimla, že by útočila, popisuje veci tak ako sú.

anonym_035b68
Včera o 14:38
@abbey1

@anonym_autor Vyjadrím sa len raz. Drobný príspevok od Mk by bodol. Bohužiaľ, zatiaľ mi nič také na účte necinká.
Dnes som 11:46 otvorila oči v posteli. Kocúr už je nakŕmený, pes tiež. Tak som vzala mobil do ruky, odpísala dcére, zapla koňa.
Keby som dnes nemala povinnosti ešte, buchneme si doma šampus, že je o mne konečne téma na koni. Nech až toľko nemusím závidieť @viestta. 🙂
Autorovi doporučujem popracovať na čítaní s porozumením a matematike. Ideálne navštíviť i oftamológa a zmeniť dioptrie. Zjavne už vidí iba to, čo chce, alebo to, o čom sa mu sníva.
Pekný víkend všetkým.

@abbey1 napríklad aj teba rada vidím. Vždy napíšeš pekne a slušne svoj názor k téme. Komu už ty môžeš sedieť v žalúdku? Fakt psycho tento kôň

anonym_035b68
Včera o 14:42
@anonym_2813a1

@anonym_2b084c Presne dora a pribináčik tiež stále tu a veľmi nepríjemné sú.

@anonym_2813a1 dora, pribináčik, dzuli, minenka, a pokoj v duši či ako sa to volá, biba, balerina a rebsina. Tie majú také buď drzé, alebo nepochopiteľné príspevky.

mandzula
Včera o 14:42
@pralinka25

@mandzula no hlavne sa sustred na 100% aby si nevynechala nejaky fuz to nemozes robit predsa dve veci naraz. necitala si? nevies citat s pochopenim 😂

@pralinka25 Kurnik, fakt, este tam jeden mam!

anonym_035b68
Včera o 14:45
@mandzula

Dlzka mojho pobytu ma MK a intenzita prispievania je ok? Rada by som vedela, co si o mojom zivote myslia ini, je to pre mna velmi dolezite.

@mandzula ja ťa tu vždy rada vidím. Takto v internetovom svete podľa mňa fajn baba.

anonym_035b68
Včera o 14:47
@viestta

@anonym_2813a1 bavim sa zlatko, popri tom ako robim ine veci. Najzabavnejsie je, ze cely moj "fanklub" sa tu zisiel ako horda anonymov

@viestta ty si podľa mňa 👍 a vieš prečo ľuďom sedíš v žalúdku? Lebo neznesú realitu a fakty. A ty píšeš bez chrumkavosti a medových fúzov

pralinka25
Včera o 14:49
@mandzula

@pralinka25 Kurnik, fakt, este tam jeden mam!

@mandzula no vidis a uz je to tu!

viestta
Včera o 15:00
@anonym_035b68

@viestta ty si podľa mňa 👍 a vieš prečo ľuďom sedíš v žalúdku? Lebo neznesú realitu a fakty. A ty píšeš bez chrumkavosti a medových fúzov

@anonym_035b68 presne o tom to je😉

anonym_035b68
Včera o 15:04
@viestta

@anonym_035b68 presne o tom to je😉

@viestta ja mám rada, keď sa neokolkuje a povie sa, ako sa veci majú. Tak vidíš, niekomu vyhovuje milosrdná lož, a krochtanie si v klamstve, ilúzii ako je všetko na 1 😄

anonym_664abb
Včera o 16:10

Tato diskusia ma podnietila kliknut si na stranku viestta a vidim, ze pani, ktora vsetko vie, do vsetkeho sa vyzna, vsade bola, pravopis az tak neovlada.😀

rebellefleur
Včera o 16:13

@anonym_autor milý anonym, vysvetli mi prosím ťa, prínos tejto duchaplnej témy pre ostatných užívateľov MK. Vlastne nie, nemusíš, prínos = žiadny. Na rozdiel od tvojej duchaplnej témy, tie podľa teba všade strčené nicky, veľakrát ostatným pomôžu a poradia, keď vedia. Viac k tomu asi nemám čo dodať 😉

anonym_2f9a10
Včera o 17:09
@anonym_664abb

Tato diskusia ma podnietila kliknut si na stranku viestta a vidim, ze pani, ktora vsetko vie, do vsetkeho sa vyzna, vsade bola, pravopis az tak neovlada.😀

@anonym_664abb rovnako tak ty🙂

anonym_664abb
Včera o 19:04
@anonym_2f9a10

@anonym_664abb rovnako tak ty🙂

@anonym_2f9a10 cooo, kdeeee? Sk klavesnicu, zial, nemam, ak myslis dlzne, makcene. Na druhej strane, ja sa neprezentujem, ako niekto, kto vsetko vie😁 a taku zasadnu pravopisnu chybu na svojom profile iste nemam.

viestta
Včera o 19:09
@anonym_2813a1

@viestta No veď ako píšem. Kysne doma na Modrom koníku. Žiadny život, nič, nuda.

@anonym_2813a1
Keď sa vrátiš z opery, napíš aký bol ten Onegin

zuzinka888
Včera o 19:12
@pralinka25

@pralinka25 presne ma to napadlo- Ja by som napisala ze ano, a tolko ze uz do smrti nemysim robit nic ine🤣🤣🤣😂. Nech puknu zavistou- aspon sa to tu trochu precisti.

anonym_c5ecc9
Autor odpoveď zmazal
anonym_fc6dea
Včera o 19:28
@anonym_916cef

podla mna platene nie su, len maju potrebu sa ku vsetkemu vyjadrit. Mozno nudny zivot, mozno nepracuju alebo popri praci riesia kona
Napriklad ani anjelicek uz tak casto nevidno v diskusiach zrejme pouziva anonym

@anonym_916cef verím,že v pracovnej dobe,alebo doma nič nerobia

anonym_bfec03
Včera o 19:45

@anonym_autor Keď ti je koník koníček 😂😂😂😂