icon

Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?

Včera o 09:08

Sú podľa vás @abbey1 a @viesta platené MK? Za mňa ano,nie je možné ,aby boli v každej jednej diskusii a všade prispievali. Je to už aj trochu také silene a trápne. Podľa mňa. Dve dospele,pracujúce ženy? Človek nie je týždne na MK,zapneMK a stále a všade.

autor
Dnes o 09:22
@anonym_2b084c

@anonym_autor ja som sa ťa zastala 🤣🤣no tak prepáč,toto tu je v prdeli už fakt

@anonym_2b084c prepáč,nepochopila som,už som automaticky rátala,že každý útočí ..

minenkaa
Dnes o 09:33
@anonym_autor

@minenkaa baba ja s ničím,dala som otázku a to je všetko. Nie,nemám problém sama so sebou. To je komunikácia ,je normálna. Čo sa mi nezdá,nepáči,to sa dá napísať aj slušne a bez pseudo nadradenosti. A to poniektorym,veľmi,ale veľmi chyba ,robia zo seba spasitelky a tokajú si medzi sebou ako svorka psov. A moja milá jedna,druhá,tretia,ste anonymne,len máte nejaký nick,kľudne môžete mať aj dva, tri. Takže zase na hrdinky sa nehrajte. Lyncovat viete,keď sa vám to chce a vyhovuje. Otázka bola,či je niekto platený za to,že tu sedí celé dni a rozduchava vášne,či si to myslíte, alebo proste je to jeho koníček,🤷a opäť ste sa poniektoré zase ukázali.

@anonym_autor ja osobne som nikde nespomenula žiadne anonymi ,ak si nevsimas ,aj som ti na otazku odpovedala že som ani jednu nevidela dva dni v žiadnej diskusii a ty si stále melies svoje .
Ako ukázali ,ty nedokazes urobiť so svojim prístupom k ľudom sama poriadok a to ale je iba tvoj problém
Všimni si ako tie čo spomínaš aj do mňa idu v niektorých témach ,tak ja si s nimi netokam,píšem svoj názor

minenkaa
Dnes o 09:34
@anonym_eb21f4

Táto otravná minenkaa je tiež všade a vyjadruje sa ku veciam čo by nemala 🤣🤣🤣 tiež ju majú plne zuby

@anonym_eb21f4 dakujem

minenkaa
Dnes o 09:34
@anonym_autor

@anonym_2b084c prepáč,nepochopila som,už som automaticky rátala,že každý útočí ..

@anonym_autor a presne toto je krásny príklad,ty vidíš to čo ty chces vidieť

minenkaa
Dnes o 09:35
@anonym_2b084c

@minenkaa ona s ničím len diskutujúce majú problém s čítaním s porozumením ,zrejme by to skor pochopili,keby im to nakreslila

@anonym_2b084c tak treba kreslít

ria_sprout
Dnes o 09:41
@ewwe

@ria_sprout no je rozdiel byt v každej diskusii, čítať si ju a zas je rozdiel mat potrebu sa ku každej téme aj písomne vyjadriť takto to vidím ja, že to bolo takto myslene

@ewwe aký je v tom rozdiel? Veď tráviš čas rovnako čítaním a tiež písaním. To je len také uchlacholenie, ale inak je to presne to isté. Ale vklude si tu potlapkavajte po pleci aké su niektoré hrozne a vy super. A ešte smiesnejsie je, že anonymný autor ide vyčítať iným že píšu anonymne. Tomu sa hovorí dvojaký meter 😂

viestta
Dnes o 09:45
@anonym_autor

@minenkaa baba ja s ničím,dala som otázku a to je všetko. Nie,nemám problém sama so sebou. To je komunikácia ,je normálna. Čo sa mi nezdá,nepáči,to sa dá napísať aj slušne a bez pseudo nadradenosti. A to poniektorym,veľmi,ale veľmi chyba ,robia zo seba spasitelky a tokajú si medzi sebou ako svorka psov. A moja milá jedna,druhá,tretia,ste anonymne,len máte nejaký nick,kľudne môžete mať aj dva, tri. Takže zase na hrdinky sa nehrajte. Lyncovat viete,keď sa vám to chce a vyhovuje. Otázka bola,či je niekto platený za to,že tu sedí celé dni a rozduchava vášne,či si to myslíte, alebo proste je to jeho koníček,🤷a opäť ste sa poniektoré zase ukázali.

@anonym_autor co si zasiala, to znes. Aka otazka, take odpovede. Nehraj sa na obet.
A ano, "tokame" si tu medzi sebou. Kazda partia, ktora sa tu zisla si nazajom likuje a tak to ma byt. Bud sa mi nejaky koment paci a suhlasim s nim dokonca mozem odpovedat, rozvinut debatu tym smerom. A mozem aj liknut cokolvek co liknut hem, lebo to mozem. Alebo sa mi koment nepaci a potom u mozem oponovat lebo komentovat mozem.
A neuveris, nie je nikde v pravidlach napisane, ze je limitovany pocet prispevkov. Takze kazdy moze prispiet kde chce, ako chce, kolko chce len ma dodrziavat pravidla. Moze aj neprispievat nikde, nie je to povinnost.
A za mna: Ked zavedu limit na pocet prispevkov, budem to pravidlo respektovat.

anonym_2f9a10
Dnes o 09:46
@ria_sprout

@ewwe aký je v tom rozdiel? Veď tráviš čas rovnako čítaním a tiež písaním. To je len také uchlacholenie, ale inak je to presne to isté. Ale vklude si tu potlapkavajte po pleci aké su niektoré hrozne a vy super. A ešte smiesnejsie je, že anonymný autor ide vyčítať iným že píšu anonymne. Tomu sa hovorí dvojaký meter 😂

@ria_sprout rozdiel je ten, ze nevedia k tomu co povedať a to ich sere.

ewwe
Dnes o 09:48
@ria_sprout

@ria_sprout jaj tak keď ty v tomto nevidíš rozdiel tak potom nemáme o com 🤦‍♀️

katkazatka
Dnes o 09:59
@viestta

@anonym_autor co si zasiala, to znes. Aka otazka, take odpovede. Nehraj sa na obet.
A ano, "tokame" si tu medzi sebou. Kazda partia, ktora sa tu zisla si nazajom likuje a tak to ma byt. Bud sa mi nejaky koment paci a suhlasim s nim dokonca mozem odpovedat, rozvinut debatu tym smerom. A mozem aj liknut cokolvek co liknut hem, lebo to mozem. Alebo sa mi koment nepaci a potom u mozem oponovat lebo komentovat mozem.
A neuveris, nie je nikde v pravidlach napisane, ze je limitovany pocet prispevkov. Takze kazdy moze prispiet kde chce, ako chce, kolko chce len ma dodrziavat pravidla. Moze aj neprispievat nikde, nie je to povinnost.
A za mna: Ked zavedu limit na pocet prispevkov, budem to pravidlo respektovat.

Autorka-predpokladám, že viestta ti stúpila na otlak svojou vtipnou, trefnou a argumentačnou odpoveďou. Keby tu viacej prispievateliek malo taký nadhľad a rozhľad ako viestta, tak by tu nebolo toľko hlúpych, nešťastných,frustrovanych, opustených a podvádzaných žien. Jej odpovede môžu vadit naozaj len zakomplexovaným a neschopným chudinkám bez štipky sebavedomia.
@viestta mala by si urobiť tymto anonymnym prispievateľkam radosť a miesto fotky by si si mala dat vegetu. Podľa mňa by to bol úplne super nápad.😁

minenkaa
Dnes o 10:01

Človek, ktorému vadí, že niekto existuje,
už prehral dávno pred diskusiou.
To že ty neznesieš niekoho ,čo nerobí čo ako chces ty ,je o tvojom ege
Ego je svina a si uvedom ,že problém niesu tie čo nemáš rada ,ale ty
Ako niekomu môže vadiť niekto ,kto v podstate v jeho živote neexistuje
MK ma tu výhodu ,že sa dá ignorovať ,príspevky preskočiť ,uzivatelky ignorovať a hlavne žiť si zivot ,lebo ak niekoho vytáča príspevok na internete dlhšie , ako tu dobu čo tomu venujem pozornosť ,problém bude v človeku čo dá zbytočne vytáčať ,ako potom musíš fungovať tam von vo svete

anonym_2813a1
Dnes o 10:01
@katkazatka

Autorka-predpokladám, že viestta ti stúpila na otlak svojou vtipnou, trefnou a argumentačnou odpoveďou. Keby tu viacej prispievateliek malo taký nadhľad a rozhľad ako viestta, tak by tu nebolo toľko hlúpych, nešťastných,frustrovanych, opustených a podvádzaných žien. Jej odpovede môžu vadit naozaj len zakomplexovaným a neschopným chudinkám bez štipky sebavedomia.
@viestta mala by si urobiť tymto anonymnym prispievateľkam radosť a miesto fotky by si si mala dat vegetu. Podľa mňa by to bol úplne super nápad.😁

@katkazatka Vegeta je vtipná a rozhľadená? To snáď nie 😂 Akurát je len vegetou.

minenkaa
Dnes o 10:02
@anonym_2813a1

@anonym_2813a1 ale to je jedno aká je,je na tebe ako ustaneš človeka čo ti vadí ,je to len a len na tebe a o tebe

katkazatka
Dnes o 10:03
@anonym_2813a1

@anonym_2813a1 podľa tvojich odpovedi a reakcií, má rozhodne o 70% vyššie IQ ako ty a ešte aj viac chochmesu.

anonym_2813a1
Dnes o 10:03
@minenkaa

@anonym_2813a1 ale to je jedno aká je,je na tebe ako ustaneš človeka čo ti vadí ,je to len a len na tebe a o tebe

@minenkaa Ale aspoň sa dá na tej trápnosti zabaviť 😉

minenkaa
Dnes o 10:04
@anonym_2813a1

@minenkaa Ale aspoň sa dá na tej trápnosti zabaviť 😉

@anonym_2813a1 a prečo to nerobíš

anonym_2813a1
Dnes o 10:04
@katkazatka

@anonym_2813a1 podľa tvojich odpovedi a reakcií, má rozhodne o 70% vyššie IQ ako ty a ešte aj viac chochmesu.

@katkazatka To určite nemá 😉 Je to oproti mne veľmi jednoduchá osoba.

anonym_2813a1
Dnes o 10:05
@minenkaa

@anonym_2813a1 a prečo to nerobíš

@minenkaa Bavím sa výborne, keď ju čítam v každej téme 😉

akje
Dnes o 10:05

@anonym_autor nemyslim si, že tieto dve užívateľky sú platené.

Platene sú tu iné. A keď prestanú platiť, užívateľky rušia profil- vid politické témy alebo tie čo odporúčajú vždy iba 1 a tu istú značku dokolecka…. Keď prestáva reklama/objednavka, profily sa samé zrušia.

minenkaa
Dnes o 10:07
@anonym_2813a1

@minenkaa Bavím sa výborne, keď ju čítam v každej téme 😉

@anonym_2813a1 v tejto komentujes aká je,to nie je balenie

anonym_2813a1
Dnes o 10:09
@minenkaa

@anonym_2813a1 v tejto komentujes aká je,to nie je balenie

@minenkaa Veru to nie je balenie 😂 Ale zábava poriadna.

minenkaa
Dnes o 10:11
@anonym_2813a1

@minenkaa Veru to nie je balenie 😂 Ale zábava poriadna.

Teraz som sa ja z chuti zasmiala ,máš pravdu ,myslím úprimne

mandzula
Dnes o 10:23

Ja nerozumiem jednej veci. Ked tu komukolvek cokolvek lezie na nervy, vadi mu, irituje ho, dokonca vytaca, na keru zracu sem lezie a kritizuje. Co si neovlada prsty a musi na tu ikonku tuknut? Ja mam obdobia, ked ma to tu bavi, vtedy sem chodim, a potom mam obdobia, ked ma to sem netaha, vtedy sa do toho nesilim, lebo nemam pocit, ze kon bezo mna skape. Zeny, ono to nie je zivy tvor vyzadujuci vasu kazdodennu starostlivost, aj ked sa vam nechce. Pokojne to nechajte na tie, ktore to tesi a nevytvarajte si okolo nich bajky o ich akoze financnej zaangazovanosti.

anonym_77b2b9
Dnes o 10:36

@autorka Ja som sa nad tym uz tiez neraz pozastavila. A nie len tie 2 nicky, ale aspon 15 je tu takych, ktore su tu v kazdej diskusii. Ja nechapem ako tie zeny ziju.
A co sa tyka vegety...vo vela temach som si vsimla, ze rychlo rychlo googli a potom okopci a caka na liky. Proste ona ma uspokojenie z lajkov a kon je jej zivot. Ju uspokojila aj tato tema, lebo jej dava pozornost, ktora jej asi v realnom zivote znacne chyba.

A este jedna vec. Vystupujem tu casto pod svojim nickom, ale vela krat aj anonymne, tak ako vsetky hrdinky, ktore neustale napadaju anonymov.

anonym_916cef
Dnes o 10:38
@anonym_77b2b9

@autorka Ja som sa nad tym uz tiez neraz pozastavila. A nie len tie 2 nicky, ale aspon 15 je tu takych, ktore su tu v kazdej diskusii. Ja nechapem ako tie zeny ziju.
A co sa tyka vegety...vo vela temach som si vsimla, ze rychlo rychlo googli a potom okopci a caka na liky. Proste ona ma uspokojenie z lajkov a kon je jej zivot. Ju uspokojila aj tato tema, lebo jej dava pozornost, ktora jej asi v realnom zivote znacne chyba.

A este jedna vec. Vystupujem tu casto pod svojim nickom, ale vela krat aj anonymne, tak ako vsetky hrdinky, ktore neustale napadaju anonymov.

@anonym_77b2b9 cisto zo zvedavosti ako vies ze to vygoogli?

anonym_77b2b9
Dnes o 10:38
@anonym_916cef

@anonym_77b2b9 cisto zo zvedavosti ako vies ze to vygoogli?

@anonym_916cef Neraz to uz aj sama priznala.
A este aj napadla uzivatelku, ci nevie googlit. 🙂

anonym_2813a1
Dnes o 10:41
@anonym_77b2b9

@anonym_77b2b9 Úplne si to vystihla 👍👍👍

autor
Dnes o 10:41
@katkazatka

@katkazatka tak mne veľká väčšina jej odpovedí nepríde ani vtipná a ani rozhľadňa. A kebyže je taká ako opisjjes,tak nesedí preboha na koni nonstop. A to doslova. To mi príde skôr také,že je v reálnom živote dodzubana a kompenzuje si to tu. Anonymné. Lebo je anonymná. To si dovoliť môže.

anonym_916cef
Dnes o 10:49

ved mozno len chcu tie stalice pomoct, poradit. Zrejme ozaj volny cas travia pasivne prevazne a tak su tu zavesene. Je to ich volba pokial neskodia tak mna to netankuje

mikadooo
Dnes o 10:51

@anonym_autor skôr je možné, že sú na mk v tých časoch ako ty 😉.