icon

Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?

Včera o 09:08

Sú podľa vás @abbey1 a @viesta platené MK? Za mňa ano,nie je možné ,aby boli v každej jednej diskusii a všade prispievali. Je to už aj trochu také silene a trápne. Podľa mňa. Dve dospele,pracujúce ženy? Človek nie je týždne na MK,zapneMK a stále a všade.

Strana
z8
anonym_bf9893
Dnes o 12:10
@rebellefleur

@anonym_autor milý anonym, vysvetli mi prosím ťa, prínos tejto duchaplnej témy pre ostatných užívateľov MK. Vlastne nie, nemusíš, prínos = žiadny. Na rozdiel od tvojej duchaplnej témy, tie podľa teba všade strčené nicky, veľakrát ostatným pomôžu a poradia, keď vedia. Viac k tomu asi nemám čo dodať 😉

@rebellefleur
chces vediet vyznam? Autorka ma riadne mindraky v osobnom zivote a potrebuje si po..... ego na tych, ktore ju se💩 kedze su v pohode.
S radostou a "zadostucinenim" skonstatovala, ze ma zopar fanusikov a mysli, aka je perfektna, lietadli, a vsetci ostatni su uplni debili 😃. Ved ako inak, ked nezdielaju jej/ich nazor?
No pokial niekto napise, ze biba a tie ostatne pisu nezrozumitelne - to je fakt na zamyslenie sa o citani s porozumenim 😉.
A damy, co tak nebyt protivne, odhalit tie svoje anonymi aspon nikom? A mozno aj zistime ze okrem tejto doskusie snad nemate az take blbe nazory.
Fajn na tejto diskusii je, ze rozumneho nenaseriete ale vy si budete v duchu dupkat nožkami, ako mate jedinu svatu pravdu.
A ze koho zivot je tu nudny?
Skor rieste seba a ked si uvedomite ten bordel v sebe, co treba riesit, neostane vam uz cas na osočovanie ostatnych.

@anonym_autor

svetlonos
Dnes o 12:17
@anonym_autor

Ja naozaj nerozumiem, čo je nepochopitelne na otázke. Čítať a byť niekde aktívny nonstop je sakra rozdiel a vedieť všetko a na všetko mať odpoveď.

@anonym_autor
zavidis, ze? Pokial vidim, ze niekto ma odpoved na vsetko a vela vie - niekedy uz kontaktujem priamo namiesto googla 😀. Ved na tom nic zke nie je.
My v ridine mame takeho chlapa. Co chyti do ruk, to sa mu paradne podari. Na zaciatku to jedneho tak stvalo - ale polozartom skor, ze nadschval zlomil kluc v zamku a fal mi ho opravit. Myslel, ze to uz iszo nezvlafne a hadaj? On ho vyzisjol, zamok funkcny 😁. A tak mu to povedal, ze to bol nadschval a fakt je sikovny! Maju fajn vztah a obaja su sikovny - len kazdy inaksie.

nika23t
Dnes o 12:20
@laskonkaa1

@nika23t cize ty by si bola v pohode, keby o tebe pisu v inej diskusii, posiemavaju sa z teba, maju xy domienok o tom, ako zijes, aka si atd?
Ja ked napisem, ze si chudera ktora nema nic ine na robote, si trapna, smiesna, cele dni kvasis doma, je to podla teba co?

@laskonkaa1 pokiaľ toto, čo sa tu píše niekto berie až tak osobne, že to považuje za sikanu, tak potom je pre takého človeka fórum nebezpečné, a nemal by sa tu zdržiavať. A Tebe sa ocividne pozornosť tu páči, takže sa nehraj na ochrankyňu všetkých okolo.

anonym_c786ac
Dnes o 12:23
@abbey1

@anonym_autor Vyjadrím sa len raz. Drobný príspevok od Mk by bodol. Bohužiaľ, zatiaľ mi nič také na účte necinká.
Dnes som 11:46 otvorila oči v posteli. Kocúr už je nakŕmený, pes tiež. Tak som vzala mobil do ruky, odpísala dcére, zapla koňa.
Keby som dnes nemala povinnosti ešte, buchneme si doma šampus, že je o mne konečne téma na koni. Nech až toľko nemusím závidieť @viestta. 🙂
Autorovi doporučujem popracovať na čítaní s porozumením a matematike. Ideálne navštíviť i oftamológa a zmeniť dioptrie. Zjavne už vidí iba to, čo chce, alebo to, o čom sa mu sníva.
Pekný víkend všetkým.

@abbey1 tak teraz si nasrala ešte viac ľudí okrem toho, že všade píšeš ešte si dovolíš tak neskoro vstávať🙂

anonym_77b2b9
Dnes o 12:25
@anonym_bf9893

@rebellefleur
chces vediet vyznam? Autorka ma riadne mindraky v osobnom zivote a potrebuje si po..... ego na tych, ktore ju se💩 kedze su v pohode.
S radostou a "zadostucinenim" skonstatovala, ze ma zopar fanusikov a mysli, aka je perfektna, lietadli, a vsetci ostatni su uplni debili 😃. Ved ako inak, ked nezdielaju jej/ich nazor?
No pokial niekto napise, ze biba a tie ostatne pisu nezrozumitelne - to je fakt na zamyslenie sa o citani s porozumenim 😉.
A damy, co tak nebyt protivne, odhalit tie svoje anonymi aspon nikom? A mozno aj zistime ze okrem tejto doskusie snad nemate az take blbe nazory.
Fajn na tejto diskusii je, ze rozumneho nenaseriete ale vy si budete v duchu dupkat nožkami, ako mate jedinu svatu pravdu.
A ze koho zivot je tu nudny?
Skor rieste seba a ked si uvedomite ten bordel v sebe, co treba riesit, neostane vam uz cas na osočovanie ostatnych.

@anonym_autor

@anonym_bf9893 Ved daj pod svojim nickom.

baumka
Dnes o 12:39

Tak určite v každej diskusii nie sú, občas nájdem niečo, čo si myslím, žeby napr. @viestta vedela zodpovedať lepšie ako tí, čo tam radili, ale asi sa venovala domácnosti či práci a tak tu diskusiu nezachytila.
A častokrát sa nahodí nejaká otázka, ale málo ľudí vie poradiť, prípadne tam nik nenapíše odpoveď, no a možno by práve ženy, čo majú prehľad, dali správnu odpoved. Však možno raz sa stane, že obmedzia počet príspevkov na osobu, ako písala viestta a potom to tu zakape. Lebo vieme, že stovky žien tu len čítajú a nedajú ani ťuk. Alebo sa ozvú raz za 100 rokov, človek im poradí a oni neodpíšu ani obyčajné ďakujem. Toto som už aj ja zažila.
Buďme radi, že sú ešte ľudia, čo sa snažia komunikovať. Možno za pár rokov nebudete/me mať ani takéto "živé" online kontakty a naj kamoška bude chat GPT.

anonym_00763f
Dnes o 12:46

@anonym_autor Skôr majú nejakú poruchu - potrebu sa ku všetkému vyjadrovať 😅

anonym_035b68
Dnes o 12:48
@anonym_autor

@minenkaa baba ja s ničím,dala som otázku a to je všetko. Nie,nemám problém sama so sebou. To je komunikácia ,je normálna. Čo sa mi nezdá,nepáči,to sa dá napísať aj slušne a bez pseudo nadradenosti. A to poniektorym,veľmi,ale veľmi chyba ,robia zo seba spasitelky a tokajú si medzi sebou ako svorka psov. A moja milá jedna,druhá,tretia,ste anonymne,len máte nejaký nick,kľudne môžete mať aj dva, tri. Takže zase na hrdinky sa nehrajte. Lyncovat viete,keď sa vám to chce a vyhovuje. Otázka bola,či je niekto platený za to,že tu sedí celé dni a rozduchava vášne,či si to myslíte, alebo proste je to jeho koníček,🤷a opäť ste sa poniektoré zase ukázali.

@anonym_autor a keby aj boli platené, ich šikovnosť. Priala by som im to! Ako by to teba ovplyvnilo? Jedine, že by ti praskla cievka v oku od zlosti 😄

laskonkaa1
Dnes o 12:50
@nika23t

@laskonkaa1 pokiaľ toto, čo sa tu píše niekto berie až tak osobne, že to považuje za sikanu, tak potom je pre takého človeka fórum nebezpečné, a nemal by sa tu zdržiavať. A Tebe sa ocividne pozornosť tu páči, takže sa nehraj na ochrankyňu všetkých okolo.

@nika23t neodpovedala si mi na otázku.

tilly
Dnes o 12:58

Toto tu už dlhšie nebolo.
Mám len ja taký pocit, že sa tu niektoré diskusie cyklicky opakujú?
Hlavne na témy, prečo sú tu niektoré také drzé. Väčšinou to býva od niektorých urazených, ktoré nedostali také komentáre, aké si predstavovali, ale názory a niektoré surové.
Potom prečo sú tu niektoré užívateľky tak veľa a často.
A ďalej rôzne "rage" témy o zarábaní, míňaní, cenách, pridu dovolenky, tak kolko kto dal za dovokenku, alebo vianočné darčeky apod. Niektoré témy stále dokola.

anonym_4d9d3e
Dnes o 13:02

@anonym_autor a teba čo trápi kto koľko kde pridáva? Keď má kto čo povedať, tak nech hovorí, lebo je tu dosť aj takých, čo hovoria aj keď by mali byť radšej ticho. Inak, zaujímavé, že máš taký prehľad, to si tiež všade?

anonym_fee0b1
Dnes o 13:12
@anonym_ba6beb

@anonym_2813a1 Presne tak, aj mňa šikanovala viestta.

@anonym_ba6beb keď ťa šikanovala, mala si ju nahlásiť.

abbey1
Dnes o 13:22
@anonym_c786ac

@abbey1 tak teraz si nasrala ešte viac ľudí okrem toho, že všade píšeš ešte si dovolíš tak neskoro vstávať🙂

@anonym_c786ac Teraz naseriem ďalšie. Ešte len teraz si ideme urobiť raňajky. Ja som si dnes už 3 hod odrobila, dieťa ešte len pred hodinou vstalo. 🙂
Ideme si užiť oddychovú nedeľu po náročnom týždni.

anonym_2813a1
Dnes o 13:23
@anonym_fee0b1

@anonym_ba6beb keď ťa šikanovala, mala si ju nahlásiť.

@anonym_fee0b1 Ja som istú užívateľku nahlasovala, nič sa nedialo, od adminov žiadna odozva, šikana pokračovala a stupňovalo sa to veľmi. Zároveň aj stalking k tomu. Tu si nepomôžeš. Isté osoby majú dovolené všetko.

autor
Dnes o 13:23
@anonym_035b68

@anonym_autor a keby aj boli platené, ich šikovnosť. Priala by som im to! Ako by to teba ovplyvnilo? Jedine, že by ti praskla cievka v oku od zlosti 😄

@anonym_035b68 opakujem! Normálne a slušne som sa opýtala,ty nevieš slušne odpovedať?

autor
Dnes o 13:24
@anonym_2813a1

@anonym_fee0b1 Ja som istú užívateľku nahlasovala, nič sa nedialo, od adminov žiadna odozva, šikana pokračovala a stupňovalo sa to veľmi. Zároveň aj stalking k tomu. Tu si nepomôžeš. Isté osoby majú dovolené všetko.

@anonym_2813a1 a presne preto mi vystava otázka,či sú platené....keď to majú bestrestne

nika23t
Dnes o 13:25
@laskonkaa1

@nika23t neodpovedala si mi na otázku.

@laskonkaa1 lenže mne je totálne jedno, kto tu čo o mne napíše. Keď sa s tým neviem vyrovnať, nečítam, vypnem sa od toho. Osobný život je iná vec, tam sa s ľuďmi poznám, filtrujem. Tu ale ide väčšinou len o názory. A tie sú mne od anonymných ľudí v tomto anonymnom svete, ktorí si prečítajú pár slov z môjho života, úplne ukradnuté.

abbey1
Dnes o 13:30
@anonym_autor

@anonym_2813a1 a presne preto mi vystava otázka,či sú platené....keď to majú bestrestne

@anonym_autor Normálne a slušne sme obe napísali, že nás bohužiaľ nikto neplatí. Stačila ti odpoveď? Nie. Anonymne tu vyťahujete klamstvá, že niekoho šikanujeme, nepracujem, nevestujeme, nemáme záľuby, nevenujeme sa rodine. Čo si myslíte, je mi úplne jedno. Avšak keď už vytiahnete šikanu a vraj dokonca môžeme šikanovať s požehnaním prevádzkovateľa stránky, tak už ozaj idete za čiaru.
Keby ste aspoň dokázali diskutovať pod svojim nickom.

anonym_fee0b1
Dnes o 13:36
@anonym_2813a1

@anonym_2813a1 to je zaujímavé, dvakrát má niekto obťažoval, došlo až na správy. Išlo o tú istú osobu,len si zmenila nick. Admin ju zablokoval.

laskonkaa1
Dnes o 13:38
@nika23t

@laskonkaa1 lenže mne je totálne jedno, kto tu čo o mne napíše. Keď sa s tým neviem vyrovnať, nečítam, vypnem sa od toho. Osobný život je iná vec, tam sa s ľuďmi poznám, filtrujem. Tu ale ide väčšinou len o názory. A tie sú mne od anonymných ľudí v tomto anonymnom svete, ktorí si prečítajú pár slov z môjho života, úplne ukradnuté.

@nika23t odpovedi sa nedočkáme..
To, ze ty to berieš takto je jedna vec. Slabšia povaha to tak brat nemusi.
Ja sa ešte raz pýtam, uvidim, ci odpovieš - sudenie, ohováranie, vymyslanie je co?
A je úplne jedno, ci to je v diskusnom fóre.

anonym_fee0b1
Dnes o 13:39
@anonym_autor

@anonym_autor choď sa liečiť.

nika23t
Dnes o 13:47
@laskonkaa1

@nika23t odpovedi sa nedočkáme..
To, ze ty to berieš takto je jedna vec. Slabšia povaha to tak brat nemusi.
Ja sa ešte raz pýtam, uvidim, ci odpovieš - sudenie, ohováranie, vymyslanie je co?
A je úplne jedno, ci to je v diskusnom fóre.

@laskonkaa1 ja neviem odpovedať na Tvoju otázku. Keď si niekto vymýšľa hlúposti na vymyslený nick neznámej osoby na diskusnom fóre, ja to nepovažujem za šikanovanie. Asi toľko k tomu. Keď si Ty nastavená takto, milá laskonka, tvoj problém. Ži si v svojom imaginarnom svete a kľudne ber osobne každé slovo. Tak snáď ste sa dočkali odpovede (škoda, že neviem, koľko vás je).... A keď nie, skús sa ešte raz opýtať.

laskonkaa1
Dnes o 14:06
@nika23t

@laskonkaa1 ja neviem odpovedať na Tvoju otázku. Keď si niekto vymýšľa hlúposti na vymyslený nick neznámej osoby na diskusnom fóre, ja to nepovažujem za šikanovanie. Asi toľko k tomu. Keď si Ty nastavená takto, milá laskonka, tvoj problém. Ži si v svojom imaginarnom svete a kľudne ber osobne každé slovo. Tak snáď ste sa dočkali odpovede (škoda, že neviem, koľko vás je).... A keď nie, skús sa ešte raz opýtať.

@nika23t dobre, cize šírenie nepravdivých informácií a osočovanie nie je šikana. Respektive kybersikana, ak ti tento termín nieco hovorí.
Takze ak to takto berieš, milá Nika, tak to tak pokojne ber.
A ked nevies, ze v tejto diskusii je viac osôb ktore to čítajú, tak to je tiez v poriadku. Mozno to teraz pochopíš.

Strana
z8