Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?
Každý mesiac sa vyberie jeden človek, zapáli sa fakľa, a ide sa kolektívne riešiť, či má právo existovať v diskusiách....a najlepšie je, že ľudia čo tvrdia, že "nemajú čas", majú zázračne najviac času robiť tu sociologický audit cudzích životov
@anonym_c5ecc9 fakt? a ty robis co pod ruskom anonymity? vsak to napis hrdinsky pod svojim nickom. je to fakt smutne nemat gule na v podstate tiez anonymny nick a mudrovat.
Ja naozaj nerozumiem, čo je nepochopitelne na otázke. Čítať a byť niekde aktívny nonstop je sakra rozdiel a vedieť všetko a na všetko mať odpoveď.
Každý mesiac sa vyberie jeden človek, zapáli sa fakľa, a ide sa kolektívne riešiť, či má právo existovať v diskusiách....a najlepšie je, že ľudia čo tvrdia, že "nemajú čas", majú zázračne najviac času robiť tu sociologický audit cudzích životov
@tinqua presne. toto je tu tak pravidelne ze sa podla toho moze nastavit kalendar.
Ja naozaj nerozumiem, čo je nepochopitelne na otázke. Čítať a byť niekde aktívny nonstop je sakra rozdiel a vedieť všetko a na všetko mať odpoveď.
@anonym_autor co ti vlastne vadí,že majú čas,že dokážu odpovedať alebo to že nedokazes ignorovať čo sa ti nepáči
Vies,že keď ti niekto vadí,nie je problém ten človek ,ale to ako ho ty nedokazes spracovať
@anonym_916cef verím,že v pracovnej dobe,alebo doma nič nerobia
@anonym_fc6dea Veris hluposti. Napriklad ja, co neodrobim, to proste nemam, som SZCO. A domacnost mam v absolutnom poriadku, kedze sa na jej udrzbe podielame vsetci rovnako, ja som sa totiz s vechtom ci vysavacom prirastenym k ruke nenarodila.
@tinqua presne. toto je tu tak pravidelne ze sa podla toho moze nastavit kalendar.
@pralinka25 tohto roku este nebola aspon som ju nezaregistrovala to uz mame februar. Ale mozno to dozenu
Ja byt adminom ci ako sa tu vola podpora, tak kazdu jednu anonymnu hrdinku odhalim a zablokujem za sikanu.
Zaujimave, ze ani jedna z vas nema gule tu nic napisat bez anonyma.
Ja byt adminom ci ako sa tu vola podpora, tak kazdu jednu anonymnu hrdinku odhalim a zablokujem za sikanu.
Zaujimave, ze ani jedna z vas nema gule tu nic napisat bez anonyma.
@laskonkaa1 ale akú šikanu? Veď dofrasa,keď sa vám zdá téma zla,že sa niekto šikanuje,tak nech sa páči nahlas. Keď ťa nezaujíma,neprispievaj,nečítaj. Ja nechápem. Keď niektoré,aj tu prítomné,urážajú,je to ok,prisluhovačov pritakavaju,je to ok. Ja som sa opýtala,či si myslíte,že sú za to niektoré,napríklad ťa a tá ,platené za to,že vyskočia skoro v každej téme. Bodka. To je šikana?
@laskonkaa1 ale akú šikanu? Veď dofrasa,keď sa vám zdá téma zla,že sa niekto šikanuje,tak nech sa páči nahlas. Keď ťa nezaujíma,neprispievaj,nečítaj. Ja nechápem. Keď niektoré,aj tu prítomné,urážajú,je to ok,prisluhovačov pritakavaju,je to ok. Ja som sa opýtala,či si myslíte,že sú za to niektoré,napríklad ťa a tá ,platené za to,že vyskočia skoro v každej téme. Bodka. To je šikana?
@anonym_autor ty si jediná ktora prispieva do diskusie? Suhlasim s laskonkou, toto nie je ok, co tu poniektore predvadzaju
Reagujem....
Zaujimave, ze ani jedna z vas nema gule tu nic napisat bez anonyma
Reagujem....
@anonym_autor veď aj ty píšeš ako anonym,tak čo sa strapnujes a navazas?! Odhaľ svoj nick,to už taká hrdinka nie, však
@anonym_autor veď aj ty píšeš ako anonym,tak čo sa strapnujes a navazas?! Odhaľ svoj nick,to už taká hrdinka nie, však
@anonym_fee0b1 ako? Ja mám pocit,že niektoré ste vážne mimo....anonym.... To asi píšeš ako vtip. Tento tvoj príspevok. A dosť nepodarený.
@anonym_fee0b1 ako? Ja mám pocit,že niektoré ste vážne mimo....anonym.... To asi píšeš ako vtip. Tento tvoj príspevok. A dosť nepodarený.
@anonym_autor prečo ty píšeš ako anonym? Nemáš gule, ale navážať sa do iných, ktoré používajú svoj nič to ti ide 👏🏻👏🏻 a to len preto,že sa ti zdá,že sú všade. Stalkujes ich?
Reagujem....
@anonym_autor ja pisem pod svojim nickom, ale nie som ta, na ktoru si sa pytala. Ale znova zopakujem, ja tu pisem pro bono ak by ta zaujimala akurat moja osoba
@anonym_autor prečo ty píšeš ako anonym? Nemáš gule, ale navážať sa do iných, ktoré používajú svoj nič to ti ide 👏🏻👏🏻 a to len preto,že sa ti zdá,že sú všade. Stalkujes ich?
@anonym_fee0b1 a ty si čo? Hrdinka.....si fakt robíš prdel asi
@anonym_fee0b1 a ty si čo? Hrdinka.....si fakt robíš prdel asi
@anonym_autor baba s čím ty máš taký problém

@minenkaa trochu nerozumiem píšem,že diskutujem,to je normálne. Ale keď je niekto Non stop v každej téme a roky ,je to zvláštne. Môj názor. Môžem ho snáď mať. Môžem diskutovať,či? Keď sa ti nepáči,načo prispievas? Tiež mám zjavne viac času. A asi som udrela klinček po hlavičke,či trafená hus....
@anonym_autor ak vies,ze su vsade,znamena to len to,ze ty si tiez vsade