Zrušili ste sociálne siete?
Hlavne Facebook. Čo vás k tomu viedlo a ľutovali ste to niekedy?
Je to hnoj a toxické prostredie. Každý sa stáva tým načo myslí. A tam počuvat mindraky ludi, čo ta atakuju, prečo? Odkedy to nečitam mam sa lepšie, som štastnejšia, mam skvely život. Ak je mojim cielom štastie v živote tak prečo by som si ho vedome ničila?
Socialne siete preukazatelne zvyšuju depresiu a su hlavnym spuštačom uzkosti.
@yoginka231 a tu to to nevadí citat?
@anonym_autor
Všetky sociálne siete som zrušila pred 4 rokmi. Mám len whatsapp kde máme skupinu ľudia z práce. Bolo to jedno z najlepších rozhodnutí. Ku môjmu podivu mám oveľa lepší vseobecnejsi prehlad o udalostiach ako kedykoľvek predtým. Na FB je veľmi veľa článkov/statusov ktoré su vymyslené a komentáre radšej ani nehovorím. Absolútne Skreslený pohľad a fikcia... Od kedy nemám Sociálne siete o to viac si dokážem utvoriť vlastný názor na čokoľvek a stojím si za ním.
Nemám nutkanie brať telefón do rúk každú hodinu. Mám čas pre seba. Začala som behavat, prechádzky a som častejšie medzi ľuďmi. Cítim sa oveľa slobodnejsia a venujem sa viacej sebe.
Tiez nerusim, preco by som to mala robit? Viem rozlisovat co je pre mna dobre a co nie. Co mi nieco da a co nie.
Viem sa stretnut s rodinou s kamoskami aj si zabehat zacvicit 6x do tyzdna.
@anonym_autor ja som zrušila a neľutujem. Keď mám byť úprimná liezli mi na nervy hlúposti od ľudí čo tam vypisovali.
Celkom sa vymazať nedá.
A pridávate tam fotky alebo nejaké info o sebe?
@anonym_autor ja nie, držím ho kvôli práci, pozriem na FB asi 1x za týždeň. Messenger využívam denne.

@anonym_autor Okrem Linkedinu, ktorý používam na prácu, nemám žiadne sociálne médiá. Pre mňa je to hlavne pozitívum. Ak chcem diskutovať s priateľmi, stačí zavolať alebo sa s nimi osobne stretnúť, prípadne diskutovať cez chatovaciu aplikáciu.