icon

Ako dlho trvá doručenie objednávok z Lelosi?

foxsoul
23. apr 2024

Ahojte,

objednávali ste si v poslednej dobe z Lelosi? Ak áno, ako dlho trvalo kým vám prišiel tovar?

Ja som si prvýkrát objednávala ešte v novembri, keď boli výpredaje - objednala som 26.11. a prišli 4.12. (t.j. 9 dní), teraz som objednávala 11.4. a objednávka ešte stále nebola odoslaná, je to už 13 dní. Písala som mail, zatiaľ sa neozvali, tak som chcela vedieť ako sú na tom iní ľudia.

cookie29
•
23. apr 2024

Objednavala som 15-16.4. a dorucene 19.4. ak sa nemylim

ns994
•
23. apr 2024

Ja som uz velakrat od nich objednala a doba dodania bola vzdy cca tyzden. Ale nikdy nie pod tyzden..max tusim 9 dni

foxsoul
autor
•
23. apr 2024

@cookie29 tak to bolo mega rýchle, neviem potom kde je problém v mojej objednávke, možno na mňa zabudli

@ns994 ja som oba razy vychytala zatiaľ výpredaj alebo zľavy, takže som im dávala čas s tým že toho majú asi veľa

ns994
•
23. apr 2024

@foxsoul chapem.. no ja aj ked som objednala v zlave alebo akcii tak vzdy ten tyzden.. dokonca aj pred vianocami nemala som s nimi ziadny pruser zatial a to mam dost veci od nich aj mame som brala a podobne... aj ked som robila reklamaciu tak vsetko vporiadku...ale svagrina ta mala. Tovar jej tiež tusim niako nehodil pred vianocami a potom to poriesila nastastie

ns994
•
23. apr 2024

Po novom uz im hore na stranke ukazuje aj telefonne cislo na ktore ich mozes kontaktovat.. ked tak skus aj to