icon

Ako si hľadáte čas na modrého koníka?

pr85
Včera o 18:35

Mám rodinu, chodím do roboty starám sa o deti a popri tom sa snažím komentovať aj diskusie na modrom konikovi. Ako si hľadáte čas na diskusie? Ja mám pocit, že by som potreboval, aby mal deň aspoň 30 hodín.

Strana
z2
minenkaa
Včera o 19:54
@anonym_591716

@minenkaa mne začne automaticky pípať a svietiť mobil na červeno

@anonym_591716 ked sa deje co?

kixa3636
Včera o 19:56
@minenkaa

Boha baby ja sa fakt vážne pytam ,ako to dokážete odsledovať kto koľko prispieva
Ja by som chcela s niekym o tomto podebatovať lebo ja som tu dosť často a nestihnem ani prečítať všetky témy ,nieto ešte sledovať kto koľko prispeje a veľa aj známych nickov niekedy nevidim aj niekoľko dni

@minenkaa Tak tie čo sem chodíme napr. 1 - 2 krát do týždňa, alebo teda budem písať za seba...Mrknem v piatok večer okrem insta aj MK, otvorím pár diskusií a naozaj sú tam stále tie isté opakujúce sa nicky, ale možno to len teraz tak cítiť, keď je možnosť anonymných príspevkov...tí čo píšu pod svojím nickom sú viac na očiach. Inak mne osobne je to asi jedno 😃 keď sem chodí niekto len občas, nemalo by mu asi nejak trhať žily kto akou frekvenciou prispieva

anonym_591716
Včera o 19:58
@minenkaa

@anonym_591716 ked sa deje co?

@minenkaa v mojom mobile , keď ich je v diskusii veľa pokope , neveští to nič dobré a mobil mi automaticky dá výstrahu

anonym_9f2a3f
Včera o 20:02
@minenkaa

Boha baby ja sa fakt vážne pytam ,ako to dokážete odsledovať kto koľko prispieva
Ja by som chcela s niekym o tomto podebatovať lebo ja som tu dosť často a nestihnem ani prečítať všetky témy ,nieto ešte sledovať kto koľko prispeje a veľa aj známych nickov niekedy nevidim aj niekoľko dni

@minenkaa @anjelicek26 a @viestta obidve vidím takmer v každej diskusii 😂 ale zas viesttu mám veľmi rada. Ma celkom fajn názory 😊 tiež sem prídem niekedy len z nudy a je mi vždy vtipné keď náhodou otvorím nejaku diskusiu na 5 strán a polka komentárov ako je to tá konkrétna osoba ktora píše XY príspevok a nechápem že či ozaj žijú len na MK že vedia o všetkom tu kto čo napíše 😂

minenkaa
Včera o 20:06
@anonym_591716

@minenkaa v mojom mobile , keď ich je v diskusii veľa pokope , neveští to nič dobré a mobil mi automaticky dá výstrahu

@anonym_591716 ja sa fakt vážne chcem o tom podebatovať

minenkaa
Včera o 20:09
@anonym_9f2a3f

@minenkaa @anjelicek26 a @viestta obidve vidím takmer v každej diskusii 😂 ale zas viesttu mám veľmi rada. Ma celkom fajn názory 😊 tiež sem prídem niekedy len z nudy a je mi vždy vtipné keď náhodou otvorím nejaku diskusiu na 5 strán a polka komentárov ako je to tá konkrétna osoba ktora píše XY príspevok a nechápem že či ozaj žijú len na MK že vedia o všetkom tu kto čo napíše 😂

@anonym_9f2a3f ja som napr viesttu som dva tyzdne dozadu nevidela štyri dni v žiadnej diskusii ,normálne som si ju dala vyhľadať či tu ešte je a anjelička sú aj tyzdne či nevidim niekedy ,ale je pravda že ja moc nepozerám nicky

anonym_ec1efa
Včera o 20:13

Ty sa kludne venuj praci a rodine..ak sem neprideš aj rok,nikto si to nevšimne. Max. ta tak niekto spomenie v nejakej teme o sexe,ze ťa čaka a ty nikde!! Venuj sa žene a tomu hore (podla mna ho zanedbavaš) , tí to viac ocenia

anonym_591716
Včera o 20:14

Nedajbože s niektorou nesúhlasiť alebo jej niečo povedať. Zachvíľku dobehnú “kamošky” 😅

minenkaa
Včera o 20:16
@anonym_591716

Nedajbože s niektorou nesúhlasiť alebo jej niečo povedať. Zachvíľku dobehnú “kamošky” 😅

@anonym_591716 toto je presne komentár ktorý ja nechapem ,o kom a o čom sa tu píše
Ako vies ,kto je za tým anonymním nickom ako máš napr ty

anonym_6c172e
Včera o 20:27

@pr85 Ja len večer v kupelni aj to niekedy aj dva týždne nič....radšej si zacvičím...som tu viac menej kvôli bazaru ale aj to stoji za nič....vlastne ma to tu nebavý😄.

anonym_591716
Včera o 20:30
@minenkaa

@anonym_591716 toto je presne komentár ktorý ja nechapem ,o kom a o čom sa tu píše
Ako vies ,kto je za tým anonymním nickom ako máš napr ty

@minenkaa podľa štýlu ich písania , názorov .. oni sa tu niektoré už anonymne ozvali , presne viem ktorá je ktorá 😎

minenkaa
Včera o 20:36
@anonym_591716

@minenkaa podľa štýlu ich písania , názorov .. oni sa tu niektoré už anonymne ozvali , presne viem ktorá je ktorá 😎

@anonym_591716 a môžeš mi to napísať ktorý komentár je koho lebo podľa mňa sa to nedá určiť na isto,mňa už tiež obvinili že som niekde písala aj ako anonym a nebola to ani raz pravda
Ja si myslím,že to si len myslis ,veľa ľudí ma podobný štýl vyjadrovania

anonym_9f2a3f
Včera o 20:44
@minenkaa

@anonym_9f2a3f ja som napr viesttu som dva tyzdne dozadu nevidela štyri dni v žiadnej diskusii ,normálne som si ju dala vyhľadať či tu ešte je a anjelička sú aj tyzdne či nevidim niekedy ,ale je pravda že ja moc nepozerám nicky

@minenkaa tak ja si väčšinou otvorím fakt taku diskusiu kde je viac komentárov a väčšinou tam natrafim na tie iste nicky. Nepamätám si presne ale väčšinou už niektoré poznám aj podľa štýlu písania. A ja skôr vyhľadávam diskusie čo sa ma nepriamo týkajú keďže mam male dieťa a veľa nových veci sa dozviem aj čo som nevedela. A možno je to náhoda že sem málo chodím a natrafim zrovna na ne 🤭

anonym_fbe929
Včera o 21:03

Viac ako tu by si mal chodiť do kostola. Nebudeš mať iného Boha, okrem mňa, aby si sa mu klaňal... nezabudni na to. Skús sa namiesto príspevku na MK pomodliť alebo si prečítať so ženou žalm, či evanjelium. A pomodli sa aj za naše hriešne duše.

anonym_8504a4
Včera o 21:22
@miselka257

koníkovi sa venujem len keď nie je čo robiť v práci 😅 počas voľna ho nezapínam

@miselka257 a to kde robis, kde nie je co robit? Aj ja chcem

anonym_af0b97
Včera o 21:34

ja ti odporucam presedlat z kona na amaterov

dora281
Včera o 21:44

@pr85 No vidíš, lepšie by bolo, aby za teba diskutovala na koni tvoja manželka. Inak s tetovaním si to tu riadne roztočil. Počmáraní a počarbaní ťa tu udupú pod zem. Ale ber to z inej strany ako výborný tréning na očistec, ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku....

anonym_8504a4
Včera o 22:14
@minenkaa

@pr85 ja v práci ,alebo pred TV ,ale teda ja doma nič nerobím a v práci len pár hodín

@minenkaa zeny co to mate za pracu, ked mozete prispievat na konika?

anonym_72bed8
Včera o 22:26
@minenkaa

@minenkaa To nie je ťažké, keďže si všade 😀

minenkaa
Včera o 22:29
@anonym_72bed8

@minenkaa To nie je ťažké, keďže si všade 😀

@anonym_72bed8 ako môžem byt všade ,dnes som prispela do troch tém

minenkaa
Včera o 22:29
@anonym_8504a4

@minenkaa zeny co to mate za pracu, ked mozete prispievat na konika?

@anonym_8504a4 tak stíham robiť a potom mám čas

unbeholfen
Dnes o 03:11

@pr85 tak že ho mám v mobile, a ten je po ruke vždy.

Strana
z2