Ako ušetriť na liekoch s rezerváciou v Dr. Max?
Ahojte. Chcem sa podeliť o jeden celkom dobrý typ na lekaren DR.MAX priamo od lekárničky. Velmi veľa produktov si viete REZERVOVAŤ priamo v lekárni ak je v danej lekárni liek dostupný a zaplatíte pri niektorých výrobkoch aj o 3-5e menej ako keby ste ich kúpili priamo v lekárni. Rezervujete online na lekaren DR.MAX na miesto kde si lieky vyzdvihnete a zaplatíte pri pokladni. Za rezerváciu sa nič neplatí, hotová je vždy do pár minút (pokiaľ je lekaren otvorená). Pri väčšom "nakupe" volnopredajnych liekov dokážete ušetriť aj 10e. Rozdiel je vraj v tom ze pri rezervácii vydajú lieky z centrálneho skladu a preto sú za nižšiu cenu než cena priamo v lekárni. Možno ste o tom vedeli,možno nie ale mne to vtedy pomohlo a väčšinu liekov robim len cez rezerváciu.
Ahojte, nemate prosim niekto volny kupon,ktory nevyuzijete v Dr. Max?Dakujem pekne
Vôbec neviem ako dať rezervaciu, dáva mi iba dorucenie do predajne ale nie rezervaciu v lekárni
Ano, casto to vyuzivam.
@ikonica ako dlho cakaju s rezervovanym tovarom na jeho vyzdvihnutie? Nevie ako to ma drmax? Dik
V SMS je 48 hodín, ja som stihla do tej doby vždy. Ktovie ako, keď nestihneš.
@gribka1 diky👍 asi by ju potom zrusili.

Ano, casto to vyuzivam.