icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

Včera o 05:53

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

autor
Včera o 15:58
@anonym_45f9a1

@anonym_autor môj tip je cyberk

@anonym_45f9a1 neee, také väčšie psycho, ale vymýšľa si normálne. A keď ju upozorníš, že absolútne ide mimo, tak na to nereaguje a v inej téme si zase vymýšľa.

anonym_45f9a1
Včera o 15:59
@anonym_autor

@anonym_45f9a1 neee, také väčšie psycho, ale vymýšľa si normálne. A keď ju upozorníš, že absolútne ide mimo, tak na to nereaguje a v inej téme si zase vymýšľa.

@anonym_autor Charlie?

catherinah
Včera o 16:02
@anonym_autor

@anonym_1e683e nemôžem. Ale nikto z tu menovaných. Je to taký podivín, všade bola, všade žije, všetko zažila, všetko má, všetko robí, s každým sa pozná. Je odborník na každú tému.

@anonym_autor ja asi viem koho myslis. Najma to, ze sa vyjadruje k témam, ktoré su pre ŇU mimo.

anonym_1e683e
Včera o 16:02
@anonym_autor

@anonym_1e683e nemôžem. Ale nikto z tu menovaných. Je to taký podivín, všade bola, všade žije, všetko zažila, všetko má, všetko robí, s každým sa pozná. Je odborník na každú tému.

@anonym_autor čo by si nemohla 😀
Možno tu je, len je ako anonym 😀

anonym_45f9a1
Včera o 16:03
@catherinah

@anonym_autor ja asi viem koho myslis. Najma to, ze sa vyjadruje k témam, ktoré su pre ŇU mimo.

@catherinah nejaký náznak kto to je nebude?

earlgrey
Včera o 16:03
@anonym_7d81ec

@earlgrey Nechcem sa ta dotknut, ale podla mna tema nie je o tebe (nie si az tak signifikantna, aj napriek obrovskej snahe).

@anonym_7d81ec veď len srandujem, ja tu aj tak už často nechodím...😂

catherinah
Včera o 16:05
@anonym_45f9a1

@catherinah nejaký náznak kto to je nebude?

@anonym_45f9a1 radsej nie, lebo ak som netrafila, bolo by to nepríjemné. Mna neirituje, ale myslim si, ze je nerealne, aby takto dokonale fungovala.

earlgrey
Včera o 16:06
@catherinah

@anonym_45f9a1 radsej nie, lebo ak som netrafila, bolo by to nepríjemné. Mna neirituje, ale myslim si, ze je nerealne, aby takto dokonale fungovala.

@catherinah začína sa na "n" ? 😁

catherinah
Včera o 16:09
@earlgrey

@earlgrey tu, co ja myslim, tak nie. Ty asi myslis ny😂

autor
Včera o 16:10
@catherinah

@catherinah tá tu už nie je. Či?

earlgrey
@catherinah

@catherinah áno 😁

mimka1402
@earlgrey

@earlgrey nyusika tu už nie je asi aj mesiac, tá síce bola mierne drzá, ale často mala pravdivé komentáre.

earlgrey
Včera o 16:12
@mimka1402

@earlgrey nyusika tu už nie je asi aj mesiac, tá síce bola mierne drzá, ale často mala pravdivé komentáre.

@mimka1402 no nechodím tu často, takže netuším kto tu ostal a kto nie 😁 ale áno, bola drzá ale trefná a veľa ľuďom ležala v žalúdku.

autor
Včera o 16:14
@earlgrey

@mimka1402 no nechodím tu často, takže netuším kto tu ostal a kto nie 😁 ale áno, bola drzá ale trefná a veľa ľuďom ležala v žalúdku.

@earlgrey mne nie, ja nemám rada ľudí, ktorí klamú a hrajú sa na niečo, čo nie sú. A hlavne úmyselne zavádzajú v komentároch a vymýšľajú si.

earlgrey
Včera o 16:16
@anonym_autor

@earlgrey mne nie, ja nemám rada ľudí, ktorí klamú a hrajú sa na niečo, čo nie sú. A hlavne úmyselne zavádzajú v komentároch a vymýšľajú si.

@anonym_autor Ani mne nie, vlastne mne tu nikto nevadí 😁 ale poznám tu pár osôb aj osobne, a ver mi, že sa veľa nasmejem, keď ich tu čítam, ako vymýšľajú a aký perfektný život vedú a realita je úplne niekde inde.

mimka1402
Včera o 16:22
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som minule sa na jednej pozastavila lebo registrujem ju tu dlho. Je tu "obľúbená", pridala fotku s mejkapom a upravenú filtrami, keď ju jedna označila za premejkapovanu, pridala pre zmenu fotku síce bez mejkapu ale s filtrami a dorobenymi mihalnícami cez appku a, že ona je so sebou spokojná lebo dala bez mejkapu 😁 (filtre ale musela si tam dat) atď. Keď som len slušne reagovala, že je fajn byť úprimný k sebe, mala monológ o tom, že ona je spokojná so sebou a isto ja nie som! To bolo po dlhej dobe kedy som len otvárala oči, že či dospelá žena dokáže klamať nonstop ze nič nie je dorobene a potom prejsť do útoku s priznaním "ale ved nič sa na fotke nezmenilo". 😄 Ale bavím sa keď jej ženy píšu aká je krásna, realita je iná a je obyčajná (na tom nie je juh zle), len ženy nevidia koľko fotosopingu tam dala. A týchto žien je tu príliš veľa.

anonym_ebebb6
Včera o 16:40

@aurora33, kamoška ťa zháňa 😂

anonym_c97961
Včera o 16:43
@anonym_autor

@anonym_autor no a čo si také konkrétne vymýšľa napríklad, aká téma ti najviac pri nej vadí

anonym_7d81ec
Včera o 16:51

Mna napadol mesacny svit.

anonym_fba335
Včera o 16:59
@anonym_4adf6c

@anonym_autor keď mate slabú psychiku nepoužívajte internet

@anonym_4adf6c správne 👍

anonym_fba335
Včera o 17:08
@anonym_f553b7

Tiez som sa zamyslala preco viesta nemaVS, vekovo je cca 40 vtedy na VS sa sice robili prijimacky ale vyzera byt inteligentna, jedine zeby ozaj vsetko googlila

@anonym_f553b7 určite má viesta veľký prehľad. Veľaķrát odpovedá okamžite po založení témy, nestihla by googlit a písať za tak krátky čas.

autor
Včera o 17:09
@anonym_7d81ec

Mna napadol mesacny svit.

@anonym_7d81ec ona je chuck norris a dokáže byť súbežn na viacerých miestach súčasne. A dnes ju viesta veľmi pekne odhalila.

anonym_7d81ec
Včera o 17:13
@anonym_autor

@anonym_7d81ec ona je chuck norris a dokáže byť súbežn na viacerých miestach súčasne. A dnes ju viesta veľmi pekne odhalila.

@anonym_autor Presne tak. Nacrtni temu, kde ju odhalila, pojdem sa tam zasmiat, ako sa zase strapnila.

anonym_925e2b
Včera o 18:19
@anonym_autor

@anonym_autor Fúúúúha...a to som si myslela, že bude diskusia asoň na 10 strán😝 To je už koniec?

aurora33
Včera o 18:46
@anonym_ebebb6

@aurora33, kamoška ťa zháňa 😂

@anonym_ebebb6 ? :D ktorá? 😀😀

aurora33
Včera o 18:47
@mimka1402

@anonym_autor Ja som minule sa na jednej pozastavila lebo registrujem ju tu dlho. Je tu "obľúbená", pridala fotku s mejkapom a upravenú filtrami, keď ju jedna označila za premejkapovanu, pridala pre zmenu fotku síce bez mejkapu ale s filtrami a dorobenymi mihalnícami cez appku a, že ona je so sebou spokojná lebo dala bez mejkapu 😁 (filtre ale musela si tam dat) atď. Keď som len slušne reagovala, že je fajn byť úprimný k sebe, mala monológ o tom, že ona je spokojná so sebou a isto ja nie som! To bolo po dlhej dobe kedy som len otvárala oči, že či dospelá žena dokáže klamať nonstop ze nič nie je dorobene a potom prejsť do útoku s priznaním "ale ved nič sa na fotke nezmenilo". 😄 Ale bavím sa keď jej ženy píšu aká je krásna, realita je iná a je obyčajná (na tom nie je juh zle), len ženy nevidia koľko fotosopingu tam dala. A týchto žien je tu príliš veľa.

@mimka1402 to si pamätám. Mne sa páči ako všade prízvukuje ako je šťastne rozvedená. Az to ma skôr opačný efekt. Akokeby sa tým snažila samu seba presvedčiť.

anonym_ebebb6
Včera o 19:12
@aurora33

@anonym_ebebb6 ? :D ktorá? 😀😀

@aurora33 tak to netuším 😂, keďže si mala včera výmenu názorov,reku,ci to nie je táto 😁

mimka1402
Včera o 19:12
@aurora33

@mimka1402 to si pamätám. Mne sa páči ako všade prízvukuje ako je šťastne rozvedená. Az to ma skôr opačný efekt. Akokeby sa tým snažila samu seba presvedčiť.

@aurora33 Pozri, mne bolo fakt jedno čo a ako. Šlo mi len o spôsob, že klamala pri maličkosti, ja som ju nešla haniťani urážať, ale takto to gradovať..To ja fakt neznesiem. Skromne si myslím, že som to napísala slušne, len keď začala skúšať manipuláciu, prestalo sa mi to páčiť a ostala som sklamaná.

autor
Včera o 19:32
@mimka1402

@aurora33 Pozri, mne bolo fakt jedno čo a ako. Šlo mi len o spôsob, že klamala pri maličkosti, ja som ju nešla haniťani urážať, ale takto to gradovať..To ja fakt neznesiem. Skromne si myslím, že som to napísala slušne, len keď začala skúšať manipuláciu, prestalo sa mi to páčiť a ostala som sklamaná.

@mimka1402 prepáč, ale je podľa teba v poriadku, keď si niekto niečo naozaj vymýšľa? Lebo to sa tu deje. Za účelom neviem, aby bol zaujimavý? Neviem, netuším. Veď ak dané mesto nepoznám, ani obchody v ńom, tak neradím o niečom, o čom neviem. Či tu je taký nový trend? Za každú cenu? Aj od veci?

earlgrey
Včera o 19:33
@anonym_autor

@mimka1402 prepáč, ale je podľa teba v poriadku, keď si niekto niečo naozaj vymýšľa? Lebo to sa tu deje. Za účelom neviem, aby bol zaujimavý? Neviem, netuším. Veď ak dané mesto nepoznám, ani obchody v ńom, tak neradím o niečom, o čom neviem. Či tu je taký nový trend? Za každú cenu? Aj od veci?

@anonym_autor takže celý čas ide o tú Lauru?