icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

Včera o 05:53

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

Strana
z5
anonym_f553b7
Včera o 05:57

@anonym_autor zial neda sa to, mne tak vadila minenkaaa ale teraz som ju tu uz dlhsie nevidela tak som v pohode 🙂

anonym_dacd5e
Včera o 06:12

@anonym_autor a nestačí to nečítat? Je to len internet a nie tvoj manžel, preboha.

autor
Včera o 06:13
@anonym_dacd5e

@anonym_autor a nestačí to nečítat? Je to len internet a nie tvoj manžel, preboha.

@anonym_dacd5e nie, nejde to nečítať, keď je všade, úplne mimo a radí aj tam, kde absolútne nemá čo povedať. Práve preto, že je to len internet, mala by som mať možnosť zablokovať užívateľa, ktorý mi nesedí.

anonym_d3c8a8
Včera o 06:20

Treba budovať psychicku odolnost a filtraciu a nespoliehať sa len na funkcie internetu

anonym_f5b2e1
Včera o 06:26

Je to ta Laura?

domkakvet
Včera o 06:27

@anonym_autor nemusis citat, ked uvidis jej nick, staci preskocit odpoved.

anonym_050394
Včera o 06:29

@anonym_autor vadí ti pani , ktorá má aj foto v profilovke? A pracuje v obchode

autor
Včera o 06:29
@domkakvet

@anonym_autor nemusis citat, ked uvidis jej nick, staci preskocit odpoved.

@domkakvet nedá sa... všade je. Nechcem ju vidieť, to je všetko.

anonym_fba335
Včera o 06:35
@anonym_autor

@domkakvet nedá sa... všade je. Nechcem ju vidieť, to je všetko.

@anonym_autor vyhľadaj odborníka

anonym_b50296
Včera o 06:38
@anonym_050394

@anonym_050394😆😆😆

autor
Včera o 06:40
@anonym_050394

@anonym_050394 takýcj je tu predpokladám veľa. Neviem, kde pracuje, foto v profilovke má. Ale podľa jej slov, robí všade, kamošov má všade, rozumie sa do všetkého a má skúsenosť so všetkým.

anonym_dacd5e
Včera o 06:51
@anonym_autor

@anonym_050394 takýcj je tu predpokladám veľa. Neviem, kde pracuje, foto v profilovke má. Ale podľa jej slov, robí všade, kamošov má všade, rozumie sa do všetkého a má skúsenosť so všetkým.

@anonym_autor Viesta? Tá určite nerobí v obchode.

anonym_5d1a6d
Včera o 06:53
@anonym_dacd5e

@anonym_dacd5e
Niekedy dávno písala, že je predavačka a nehanbí sa za to

anonym_a78649
Včera o 06:55
@anonym_dacd5e

@anonym_dacd5e Však o tom písala, že robí. Alebo že by si to tiež vymyslela? 🤔

anonym_a78649
Včera o 06:56

@anonym_autor Žiaľ, vegeta tu bude, kým bude toto fórum existovať. Čo iné by robil človek bez práce a rodinného života, len trčal na modrom koníkovi. Inde by sa neudržala.

tatiana288
Včera o 07:00
@anonym_a78649

@anonym_autor Žiaľ, vegeta tu bude, kým bude toto fórum existovať. Čo iné by robil človek bez práce a rodinného života, len trčal na modrom koníkovi. Inde by sa neudržala.

@anonym_a78649 Každý má tu na fóre ľudí, ktorí mu sympatickí sú, aj ktorí sympatickí nie sú. Ale príde mi až choré čakať ako besný pes na tému, v ktorej by som ich mohla zhadzovať. Samozrejme anonymne. To viac vypovedá o tebe než o tej, ktorú tu tak slaboducho urážaš.

anonym_a83fdb
Včera o 07:01
@anonym_autor

@anonym_autor viestta?

autor
Včera o 07:08
@anonym_a83fdb

@anonym_autor viestta?

@anonym_a83fdb nie, je v pohode, vela krat mi velmi pomohla ;)

anonym_c97961
Včera o 07:10

aj ja mám nicky ktoré nemusím totálne, na ploche/stene sa dá zablokovat aby si nevidela jej prispevky , naopak sa nedá
je také tažké vidím prispevok preskočim a vôbec nečitam ? za mna nie , skôr je problem v tebe a tvojej prehnanej reakcii

anonym_dacd5e
Včera o 07:17
@anonym_5d1a6d

@anonym_dacd5e
Niekedy dávno písala, že je predavačka a nehanbí sa za to

@anonym_5d1a6d aha. Vyjadruje sa tu takým veciam, že mám pocit, že je minimálne VŠ.

sissy27
Včera o 07:17
@anonym_autor

@anonym_dacd5e nie, nejde to nečítať, keď je všade, úplne mimo a radí aj tam, kde absolútne nemá čo povedať. Práve preto, že je to len internet, mala by som mať možnosť zablokovať užívateľa, ktorý mi nesedí.

@anonym_autor tiez tu mam par uzivateliek, ktore mi vadia, takze z vlastnej skusenosti - da sa to preskocit a necitat 😃 a nie, zablokovat sa tu nikoho neda, maximalne sa tak da nezobrazovat prispevky, ale to su prispevky na stene, nie v diskusiach.

anonym_4adf6c
Včera o 07:18

@anonym_autor keď mate slabú psychiku nepoužívajte internet

anonym_25b23d
Včera o 07:19

nemozes vediet ze je vsade. pokial tiez sama nevojdes vsade.

anonym_25b23d
Autor odpoveď zmazal
anonym_67ef0c
Včera o 07:22

@anonym_autor je to laura19102?
Lebo tá je naozaj nasáčkovaná v každom príspevku - čo by až tak nevadilo, keby jej rady neboli od veci. Lezie na nervy aj mne, ale teda ignorujem, nečítam a nevšímam si.

anonym_a78649
Včera o 07:24
@tatiana288

@anonym_a78649 Každý má tu na fóre ľudí, ktorí mu sympatickí sú, aj ktorí sympatickí nie sú. Ale príde mi až choré čakať ako besný pes na tému, v ktorej by som ich mohla zhadzovať. Samozrejme anonymne. To viac vypovedá o tebe než o tej, ktorú tu tak slaboducho urážaš.

@tatiana288 Na žiadnu tému som nečakala. Vyskočilo to na mňa tu ako jedna z prvých tém. Nechodím tu často. Možno po 2-3 týždňoch som sa tu ocitla.

anonym_2cadfa
Včera o 07:34
@anonym_67ef0c

@anonym_autor je to laura19102?
Lebo tá je naozaj nasáčkovaná v každom príspevku - čo by až tak nevadilo, keby jej rady neboli od veci. Lezie na nervy aj mne, ale teda ignorujem, nečítam a nevšímam si.

@anonym_67ef0c ja som si napriklad ziadnu lauru nevsimna. Ja tu casto vidim viesstu, bibu plus cislo nejake, anjelicek plus cislo a pribinak.
A nie, konkretna uzivatelka sa v diskusiach zablokovat neda.

moonlight1210
Včera o 07:35

@anonym_autor mozes len preskakovat. Alebo teda odist z konika, ako pises. Nic ine urobit nevies.

Alebo daj adminovi navrh, ze chces moznost blokovat konkretne prispevky aj v diskusii.

anonym_c97961
Včera o 07:39
@moonlight1210

@anonym_autor mozes len preskakovat. Alebo teda odist z konika, ako pises. Nic ine urobit nevies.

Alebo daj adminovi navrh, ze chces moznost blokovat konkretne prispevky aj v diskusii.

@moonlight1210 to sa nedá konkrétne príspevky , myslim že to už niekde riešili

moonlight1210
Včera o 07:50
@anonym_c97961

@moonlight1210 to sa nedá konkrétne príspevky , myslim že to už niekde riešili

@anonym_c97961 uz to tu ludia rozoberali viackrat. Ale majitelia stranky to neurobili.
Mozno sa to jednoducho neda softwarovo, preto to neurobia. Lebo zalezi na akom konkretne takto stranka ide.

Mna ked niekto nezaujima, ani jeho nazory, tak preskakujem. Pri anonymoch si precitam prve slova vety. Ak vidim, ze mi to nesedi, uz ani necitam dalej.

Konik (a nielen on) ma postuone naucil jednu vec - je to iba net.
Ak mi nieco vadi, nerozculujem sa uz nad tym (kedysi som sa).
Hovorim si: moja mila, ak to ma na teba takyto vplyv, si vobec normalna? Nervacit sa pre nieci koment? No mozem ho ja (censored)!

Jednoducho odlozim mobil a idem robit nieco ine.
Alebo zavriem stranku a presuniem sa k niecomu inemu (trebars na youtube/insta na videa, alebo na logicke hry, co mam stiahnute) - ak teda zrovna podaromnici zabijam cas pri kave, lebo sa mi chce.

Net nas uci otrlosti voci vela veciam - co by sme nemali dopustit.
Ale konkretne k tejto otrlosti je skvele aj do zivota, ak ta to nauci. 🙂

Strana
z5