icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

26. apr 2026

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

Strana
z11
anonym_c482f2
Dnes o 05:42

Ja sa jej necudujem ze maze, ked ste sa do nej tak pustili.
Ale netvarme sa, ze odhalenie viesty je nic. Mne pride odpudive, aby sa takto spravala jedna mama k dcere. Pretoze kolkokrat tu na nu boli skarede utoky aj za jej pritomnosti ( a kedze teraz viesta sama napisala, ze je tu len obcas, tak predpokladajme ze 90% prispevkov su prispevky jej mamy) a nechala na nu kydat, vysmievat sa jej, obvinovat ju, ze je nonstop zalezena v kazdej teme, ze ako moze chodit do roboty, toto mi nepride ok. Pritom jej dcera tu ma fotku, mnohe ju spoznali z daneho mesta. A ja si myslim, ze v pripade viesty autorka aj na toto poukazala, tak nechapem co ste sa do nej tak pustili.

ktobytobolpovedal
Dnes o 05:46

Takto, mna to s viesttou zaskocilo. Ale to nic nemeni na fakte, ze sa s nazormi ci uz origos viestty, alebo pani Zity na 99,9% stotoznujem. Cize asi mi je to jedno. Nikto sa ich nato priamo nepytal, tak to neriesili…
A co sa tyka veku…autorka ja neviem kolko mas rokov, ale dnes 50-60 rocna zena nie je rozhodne starena nad hrobom. Mozno ani 70 rocna. Ja mam 38, sestry o 9 a 10 rokov starsie. Su to mlade a aktivne krasne zeny, ktore sa o seba staraju. Uzivaju si zivot. Najstarsia dokonca porodila pred 6 rokmi druhu dceru. Mam o 10 rokov starsieho muza, cize vascina manzeliek a partneriek nasich kamaratov su zeny pred 50 alebo okolo 50. A rozhodne to nie su zeny zmorene zivotom…Cize toto hanenie kvoli veku je trapne a ubohe. Absolutne tu ani v zivote neriesim vek dotycneho. Pretoze v dnesnej dobe v konecnom dosledku je to nic nehovoriace cislo 🤷‍♀️

autor
Dnes o 06:10

Temu som nahlasila uz davnejsie. Rovnako som zamerne zmazala vsetky svoje statusy a verim, ze tato tema uz dalej zit nebude, budem rada, ak co najskor zmizne. Bola zalozena za uplne inym ucelom. A nebola o autorke viessta. Viackrat som na to zo zaciatku upozornila a viac krat som napisala, ze my tento nick vobec nevadi, ze s jej nazormi suhlasim. Vy ste to tu vsak rozpitvavali dookola, vracali ste sa k nej a dokonca ste na moje pocudovanie vytiahli vec, ze za tymto nickom vlastne stoji matka tej damy na fotke. A tu prislo vytriezvenie. Je absolutne jedno aky vek ma pani, ktora sa vydava za svoju dceru. Ci je to 60tnicka, ktora vystupuje pod nickom a fotkou svojej 40 rocnej dcery, alebo cerstva 40tnicka, ktora si buduje imidz na nete ako 20 rocne mlade dievca. Alebo 35 rocna matka, ktora sa prihlasuje pod nickom svojej 15 rocnej dcery. Nie, nie je to v poriadku. Vyuzivat profil svojej dcery, jej fotky, fotky svojho vnuka, dokonca su tam fotky jej zata a vystupovat ako vlastna dcera mi v poriadku nepride. Kazdy z nas si moze vytvorit anonymny nick na MK, nedavat fotku, ani vek, ani lokalitu a byt kymkolvek chce. Zeny mozu byt muzmi, muzi zenami, deti sa tu vydavaju za dospelych. Ale vystupovat zamerne pod niekym inym, hlavne svojim vlastnym dietatom, pod jej vlastnou identitou mi v poriadku nepride. Vedome vystupovat pod identitou ineho cloveka, navyse vlastneho dietata, je prekrocenie hranice.Toto nie je o veku. Je to o respekte k identite, ku sukromiu. Za mna vsetko.

natalka13
Dnes o 06:17
@anonym_c482f2

Ja sa jej necudujem ze maze, ked ste sa do nej tak pustili.
Ale netvarme sa, ze odhalenie viesty je nic. Mne pride odpudive, aby sa takto spravala jedna mama k dcere. Pretoze kolkokrat tu na nu boli skarede utoky aj za jej pritomnosti ( a kedze teraz viesta sama napisala, ze je tu len obcas, tak predpokladajme ze 90% prispevkov su prispevky jej mamy) a nechala na nu kydat, vysmievat sa jej, obvinovat ju, ze je nonstop zalezena v kazdej teme, ze ako moze chodit do roboty, toto mi nepride ok. Pritom jej dcera tu ma fotku, mnohe ju spoznali z daneho mesta. A ja si myslim, ze v pripade viesty autorka aj na toto poukazala, tak nechapem co ste sa do nej tak pustili.

@anonym_c482f2 pustili? Ona moze urazat a nik jej to nemoze vytknut?

karolinakr
Dnes o 06:36
@ktobytobolpovedal

Takto, mna to s viesttou zaskocilo. Ale to nic nemeni na fakte, ze sa s nazormi ci uz origos viestty, alebo pani Zity na 99,9% stotoznujem. Cize asi mi je to jedno. Nikto sa ich nato priamo nepytal, tak to neriesili…
A co sa tyka veku…autorka ja neviem kolko mas rokov, ale dnes 50-60 rocna zena nie je rozhodne starena nad hrobom. Mozno ani 70 rocna. Ja mam 38, sestry o 9 a 10 rokov starsie. Su to mlade a aktivne krasne zeny, ktore sa o seba staraju. Uzivaju si zivot. Najstarsia dokonca porodila pred 6 rokmi druhu dceru. Mam o 10 rokov starsieho muza, cize vascina manzeliek a partneriek nasich kamaratov su zeny pred 50 alebo okolo 50. A rozhodne to nie su zeny zmorene zivotom…Cize toto hanenie kvoli veku je trapne a ubohe. Absolutne tu ani v zivote neriesim vek dotycneho. Pretoze v dnesnej dobe v konecnom dosledku je to nic nehovoriace cislo 🤷‍♀️

@ktobytobolpovedal čo sa tyka veku, tak dvadsatročnym každy nad 30 pripada ako starec nad hrobom, ked sme mali 15, tak rodičia nemohli ist s nami na ulici, lebo sme sa hanbili, ale ako človek dojde do nejakeho veku, tak to vnima inač a vzdy je lepšie, ked sa človek citi mlady ako starý a ĺutuje sa a smuti za minulosťou

anonym_15237a
Dnes o 06:57

ja si dlhšie všímam viestu a viac krát som poukázala na to, ako reaguje. Veľa krát odpovede boli rôznym štýlom napísané, potom sa priznala, že aj keď nevie nič o danej téme hľadá odpovede na googli a preto je všade vopchatá. Neexistuje, aby tu bol niekto takto nonstop a mal rodinu. Hold bola to jej mama...
Za mňa jedine, čo vie úprimne poradiť sú kvety - aj to už viem, že to píše jej mama.

ktobytobolpovedal
Dnes o 08:13
@anonym_autor

Temu som nahlasila uz davnejsie. Rovnako som zamerne zmazala vsetky svoje statusy a verim, ze tato tema uz dalej zit nebude, budem rada, ak co najskor zmizne. Bola zalozena za uplne inym ucelom. A nebola o autorke viessta. Viackrat som na to zo zaciatku upozornila a viac krat som napisala, ze my tento nick vobec nevadi, ze s jej nazormi suhlasim. Vy ste to tu vsak rozpitvavali dookola, vracali ste sa k nej a dokonca ste na moje pocudovanie vytiahli vec, ze za tymto nickom vlastne stoji matka tej damy na fotke. A tu prislo vytriezvenie. Je absolutne jedno aky vek ma pani, ktora sa vydava za svoju dceru. Ci je to 60tnicka, ktora vystupuje pod nickom a fotkou svojej 40 rocnej dcery, alebo cerstva 40tnicka, ktora si buduje imidz na nete ako 20 rocne mlade dievca. Alebo 35 rocna matka, ktora sa prihlasuje pod nickom svojej 15 rocnej dcery. Nie, nie je to v poriadku. Vyuzivat profil svojej dcery, jej fotky, fotky svojho vnuka, dokonca su tam fotky jej zata a vystupovat ako vlastna dcera mi v poriadku nepride. Kazdy z nas si moze vytvorit anonymny nick na MK, nedavat fotku, ani vek, ani lokalitu a byt kymkolvek chce. Zeny mozu byt muzmi, muzi zenami, deti sa tu vydavaju za dospelych. Ale vystupovat zamerne pod niekym inym, hlavne svojim vlastnym dietatom, pod jej vlastnou identitou mi v poriadku nepride. Vedome vystupovat pod identitou ineho cloveka, navyse vlastneho dietata, je prekrocenie hranice.Toto nie je o veku. Je to o respekte k identite, ku sukromiu. Za mna vsetko.

@anonym_autor ale tie foto dietata pridavala viestta dcera, ved zita je tam aj oznacena. Ona zacala jej profil pouzivat az ked ju “vyhodili”. Bolo to tu spomenute.

anonym_0e5938
Dnes o 08:17

Toto je este stale len virtualny svet. Treba sa k tomu tak postavit. Komu tie dve pomohli je im jedno ktora z nich to bola. Ked su ony spokojne s tym ako to je, co sa da s tym robit?

sara07
Dnes o 08:26
@anonym_0e5938

Toto je este stale len virtualny svet. Treba sa k tomu tak postavit. Komu tie dve pomohli je im jedno ktora z nich to bola. Ked su ony spokojne s tym ako to je, co sa da s tym robit?

@anonym_0e5938 máš uplnu pravdu
ale ona si už svoj sud vyniesla , že to nemá logiku , nevadí
robí z komara slona asi tak

anonym_b8bef6
Dnes o 09:16

@anonym_autor nech sa tu konečne k tomu všetkému vyjadrí @viestta ale prava viestta a nech sa mama odhlási z jej profilu veď to nieje normalne takto klamať ..

anonym_15237a
Dnes o 09:24
@anonym_b8bef6

@anonym_autor nech sa tu konečne k tomu všetkému vyjadrí @viestta ale prava viestta a nech sa mama odhlási z jej profilu veď to nieje normalne takto klamať ..

@anonym_b8bef6 alebo nech napíše príspevok a na konci sa podpíše - viestta, alebo mama 😀

anonym_0e5938
Dnes o 09:49
@anonym_b8bef6

@anonym_b8bef6 uz sa vyjadrila, vcera

anonym_15237a
Dnes o 09:59
@anonym_0e5938

@anonym_b8bef6 uz sa vyjadrila, vcera

@anonym_0e5938 takže jej profil využíva mama a ona minimum, dobre vedieť...

anonym_3f55c8
Dnes o 10:00
@fadama

@dennissa16 nebola to jej mama?

@fadama je to jej dcéra

anonym_7d81ec
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Dnes o 11:25

a teraz čo budeme robit? cely koník sa zrútil v jednej sekunde

maca1984
Dnes o 11:35

Tak to teda čumím. Čo sa tu človek nedozvie 😲

anonym_67ac1b
Dnes o 11:57

Aspoň v tých diskusiách o najobľúbenejšiu osobu MK to mohli spomenúť, že za jedným nickom sú dve osoby.Čiže najobľúbenejšia osoba MK je Viesttina mama, keďže Viestta tu je málokedy a prispieva väčšinou mama.Je to nefér, zavádzanie komunity.
Viesttu som mala rada, ale týmto padla v mojich očiach.Je to nečestné správanie.

ria_sprout
Dnes o 12:42
@karolinakr

a teraz čo budeme robit? cely koník sa zrútil v jednej sekunde

@karolinakr už nič nebude ako predtým 🤣

Strana
z11