icon

Ako zdieľať príspevky na Facebooku bez ich zviditeľnenia?

28. feb 2025

Ahojte potrebovala by som poradiť, či sa dá niekde v nastaveniach vypnúť pripadne ci to ukazuje. Som.v jednej skupine v tej skupine mam 2 priateľov. Chcem tam niečo napísať .. ale nechcem aby To vydel niekto ..o tých dvoch sa mi nejedná. dá sa to? Lebo napr. Mne sa ukazuje keď švagor komentoval v jednej rybárskej skupine niečo. V skupine sme obaja. Ďakujem

maca1984
•
28. feb 2025

Ak sa dá v danej skupine, napíš príspevok anonymne.

autor
•
28. feb 2025

@maca1984 chcem komentovať a to sa asi nedá ako anonym .. a ak dana osoba není v skupine nebude to vidieť však?

maca1984
•
28. feb 2025

Aha, myslela som že chceš napísať príspevok.
Nie, komentovať ako anonym sa nedá.
Netuším ako to funguje.

autor
•
28. feb 2025

@maca1984 v jednej skupine som už zahliadla zr niktory tam majú meno ako anonym a dake číslo
. 😃

maca1984
•
28. feb 2025

Tak to vôbec neviem.
Poskúšaj poklikať v skupine.
To nebude v nastaveniach profilu.

daja07
•
28. feb 2025

Neviem v akej si skupine, ci admin vie nieco nastavit. Vidim kopu anonym prispevkov a aj anonym ich komentuje. Zjavne ten co zadal.
Ked to mas vo verejnej skupine, tak to vidi hocikto, ak v sukromnej, tak len clenovia skupiny

ruxandra
•
28. feb 2025

Keď chceš v skupine komentovať anonymne, tak pri písaní komentára si stlač tvoju profilovú fotku (to male koliesko vedľa ramika na komentar), mala by tam byt taka šípka na nej a tam je možnosť vybrať "anonymne".
Btw, pozerám to na mobile, neviem, či to je na PC také iste..

izabella288
•
26. mar 2025

Ja by som poprosila niečo trochu iné, ak niekto vie poradiť...
Prečo môj príspevok nejde môjmu označenemu publiku zdieľať? Označila som priateľov a nie je tam tá ikona zdieľania.
Niekedy je, niekedy nie je.
V nastaveniach ani na internete som o tomto nič nenašla. Deje sa to isté aj iným v mojom okolí. Ďakujem pekne