Ako zistím neznáme heslo na Facebooku?
@amelia000 to nie je o ľútosti, mňa skôr hnevá ak si akákoľvek dospelá žena vybíja svoj hnev a frustrácie na slabších a na tých, ktorí trpia nejakou duševnou chorobou....a to vidím denne na modrom koníkovi, že vždy si tu ženy zgustnú na slabších, veď keď chcem ukázať aká som gerojka tak si nájdem silného jedinca...ale cielene ísť na niekoho profil a začať mu pod rôzne príspevky (dátumovo staršie) pridávať ustipačné komentáre bolo na mňa už priveľa. Toť vše 🙂
@perdulka7 nevidím zmysel viesť tieto konverzácie, nič mi to do života nedá. Rada si čítam zaujímavé názory od žien, ktoré mi majú čo odovzdať do života. Vaše názory mnou iba tak prebehli a nič mi nedali. Majte sa pekne a nechcite mať za každú cenu posledné slovo, ja už som sa s vami dnes rozlúčila a vy mi opäť píšete. Čo som chcela povedať tak to som povedala. Na koníkovi je veľa múdrych a skúsených žien, veľa inšpiratívnych, no vy ste len osoba čo má potrebu štekať, váš prínos do môjho života sa rovná nule.
@perdulka7
Dôvod je taký, že sa nudíš a baví ťa robiť si prču z menej duševne spôsobilej ženy. Máš pocit že si viac ako ona, len nechápem že prečo to tu potrebuješ dokazovať.
A viaceré, nielen Ty. A som prekvapená koľko nickov sa tu zlietlo, zavetrili, že si môžu z niekoho uťahovať. Aj virtuálna šikana bolí.
@perdulka7 presne, na sebe sa viem zasmiat, z druhých sa nevysmievam, ked sa chces zabavat a smiať, pust si vtipy na YT😂. Ze si ma nazvala svatuskarkou ci jak, to je pre mna poklona, este nikto mi to nepovedal. A slabších ja chranim a nerobím so z nich posmech. A Tvoje vyjadrovanie hovorí za všetko
Nahlásujete sa ako do detského tábora 🙂 nikdy som si nemusela vypínať upozornenia na príspevky, ale teraz musím, lebo tento detský diskusný krúžok nemá snáď konca kraja 🙂 Každá hlúposť mi tu vybehuje, vedeli ste, že sa tu dajú odosielať aj súkromné správy? 🙈 🙊 Pekný večer slečny, ženy, dámy.
@amelia000 júúj ešte si ma zastihla, sakra smola 🙂 rovnako ako ja neviem na čo máte vy potrebu hlásiť, že si idete vytvoriť skupinu 😉 Veď už si to písala pod iným príspevkom, že si si písala so slečnou/pani Veronikou (perdulkou), že si založíte skupinu a potom si to tu opäť prišla oznámiť, tiež som nechápala 😉 Pa pa

@perdulka7 a u teba je normálne co? Vies to? Robit si tu z ľudí "prdel", honit si ego, vysmievat sa a sikanovat.