Ako zistiť, či ste zablokovaní na WhatsApp?
Dobré ránko 🙂
Ako prosím zistím, či si ma niekto zablokoval na whatsapp ? Správa mi išla odoslať, ale sa zobrazuje len jedno šedé potvrdzovacie znamienko. Taká tá "fajka". Čo to znamená ? Je to ono, zablokovanie ?
Ďakujem veľmi pekne 🙂
bud nema net alebo zapnuty whats app alebo si bloknuta ... takze ano ak to dlhsie svieti len jednoou fajkou a ty si si ista ze tam bol tak si ta blokol
@syslik81 Ešte doplňujúca otázka, ak by ma niekto blokol, dovolilo by to tú správu vôbec odoslať ?
zrejme ano, ved co by rano citali policajne kyberneticke jednotky statov po vymene sichty? Takto sa budu uskladnovat az do exspiracie casu pre dorucenie ;)
ano spravu odosles ale on ju neprijme preto je len jedna fajka ak by ju prijal boli by dve
Ano, zrejme si ta ten dotycny blokol 🤷♀️, ak by bola sprava dorucena fajky by boli dve, precitana - fajky by boli modre. Este pripada do uvahy, ze ma vypnuty mobil, vypnute data a pod. V tejto dobe vsak malo pravdepodobne.. Tak tu spravu vymaz a uz dotycnemu nepis
nemusis nic mazat aj keby si ta odblokoval uz mu nepride .. ta sprava je stratena .. jedine ze je to pripad vypnuteho mobilu alebo dat tak v pripade ze zapne sprava pride
Ked je tam jedna ☑️ a nevidis ani fotku a ani to, kedy bol naposledy online, tak je viac ako pravdepodobne, ze si bloknuta.
@ariola to som chcela napisat aj ja. Ale je to obojstranne, pokial viem. Ten, co si to vypne, tiez nevidi, ci ti druhi citali jeho spravu (nedostane modre potvrdenie).
A neplati to v skupinovych chatoch. Tam sa citanie modrym zobrazi aj tak.
Pokial neurobili v tomto zmenu.
Prosim, ako zablokovat, aby nebolo pre inych viditelne, kedy som bola naposledy na Whats Appe, alebo Viberi? Dakujem.
@oli18 whatsup/nastavenia/sukromie/potvrdenia o precitani/vypnut.
Ale ani ty nebudes vidiet, ci dakto cital tvoju spravu (modre fajocky), a ak si v skupine, tak tam sa modre fajocky zobrazia aj tak, ze si to citala.

znamena to ze nema zapnuty net a neprislo to dotycnej osobe, ked su dve tak to znamena dorucene ale neprecitane, ked je to modre tak to precitala ta osoba