icon

Ako zvýšiť dosah Instagram Reels?

4. jan 2025

To iste video s tym istym popisom a hastagmi som dala na tiktok a ma 5000 videni a na instagrame iba 145. Ako zvisit dosat na instagrame?

lenkasarka
•
Autor odpoveď zmazal
•
enmery
•
4. jan 2025

@lenkasarka Hashtag, nie hasthag....keď už chceš opravovať.😉

lenkasarka
•
4. jan 2025

@enmery to bude tým, že po sebe nekontrolujem beriem s5 a vymazem

t1nusa
•
4. jan 2025

základom je kvalitný hook a pútavé video samé o sebe… hashtagy nie sú také podstatné, musíš ľudí upútať v prvých pár sekundách na to, aby sledovali ďalej… komentáre a uloženia pôsobia ako reklama - zvyšujú dosah a video je považované za zaujímavé a tak ho ukazuje ďalším a ďalším ľudom… neviem v akej oblasti pôsobíš, ale je dôležité reagovať na komentáre sledovatelov a tak ako ty chceš interakciu od nich, mala by si byť aktívna aj ty voči nim

autor
•
4. jan 2025

@t1nusa no na tiktoku ma uz 50 lajkov a na instagrame nic, tak asi tam robim nieco zle? 🫢

denkabemommy
•
4. jan 2025

TikTok a Instagram majú uuuuuuplne iné algoritmy. Na instagrame sú ti hashtagy v podstate na nič 🙂. Tam dosahy jedine s platenou reklamou poslednú dobu,pokiaľ nemáš nejaký super viral, ktorý si medzi sebou ľudia preposielajú

t1nusa
•
4. jan 2025

prečítaj si ešte raz čo som napísala a aplikuj to na svoj profil a pri tvorbe ďalších reels 🙂 navyše každá sociálna sieť ma iný algoritmus ako píše aj @denkabemommy takže nespoliehaj sa na to, že keď na jednej sieti bude mať video úspech bude tomu tak aj na druhej… v akej oblasti pôsobíš?

autor
•
4. jan 2025

@denkabemommy aj som si myslela,kedysi mi na insta stacili obycajne prispevky obrazkov, preto pozeram ze teraz nic

autor
•
4. jan 2025

@t1nusa kreslenie obrazov

autor
•
4. jan 2025

@t1nusa a co facebook a youtube shorts?

autor
•
4. jan 2025

Ked mi na insta ukazuje "navrhy pre vas" to su platene reklamy?

t1nusa
•
4. jan 2025

na Facebooku to podľa mňa nebude úplne mať význam, jedine že by si video zdieľala niekde do skupín, kde je tvoja cieľovka… pripadne skús pozrieť na IG konkurenciu a inšpiruj sa ako robia videá oni, treba sa s tým pohrať a skúšať čo to zaberie… Youtube netuším, s tým nemám skúsenosti… čo sa týka návrhov, myslím že to ukazuje podľa toho čo za obsah sleduješ na danom profile ty, ale môže ísť aj o reklamy