icon

Ako zvýšiť sledovanosť na Instagrame bez kúpy sledovateľov?

bekiinka5
8. okt 2025

Ahojte, dá sa zo 100 sledovateľov vypracovať napríklad na 2000, bez kupovania sledovateľov?

denkabemommy
•
8. okt 2025

@bekiinka5 samozrejme, väčšina influ sa vypracuje. Nakúpení followers robia veeeeľa škody a 0 osohu, lebo keď značky idú začať spoluprácu veľmi starostlivo (vďaka toolom) si vedia pozrieť, kde je väčšina tvojich followers. A ak dakde z Turecka, tak si sa rovno odpísala 🙂

michaella24
•
8. okt 2025

Dá, ale vďaka algoritmu je to už v dnešnej dobe veľmi ťažké. A kupovaní práveže pôsobia naopak. Nepomôžu.

bekiinka5
autor
•
8. okt 2025

Naozaj je to už v dnešnej dobe ťažké, hlavne keď je toho tak strašne veľa.. bežný život už nikoho nezaujme 🤔

anonym_ed038c
•
8. okt 2025
@bekiinka5

Naozaj je to už v dnešnej dobe ťažké, hlavne keď je toho tak strašne veľa.. bežný život už nikoho nezaujme 🤔

@bekiinka5 pravidelne pridávať príspevky aspoň jeden za deň. Popros na začiatok kamošky rodinu o zdieľanie, potom sa to už rozbehne a hlavne musia tie príspevky byť zaujímavé aspoň pre skupinu ľudí

bekiinka5
autor
•
8. okt 2025
@anonym_ed038c

@bekiinka5 pravidelne pridávať príspevky aspoň jeden za deň. Popros na začiatok kamošky rodinu o zdieľanie, potom sa to už rozbehne a hlavne musia tie príspevky byť zaujímavé aspoň pre skupinu ľudí

@anonym_ed038c ďakujem za odpoveď 🙂

bekiinka5
autor
•
8. okt 2025

Bola by som rada, ak by sa niekto pozrel na môj profil a povedal mi úprimný názor, meno pošlem do správy, ďakujem 🙂

wolf_
•
Autor odpoveď zmazal
•
livsi
•
9. okt 2025
@bekiinka5

Bola by som rada, ak by sa niekto pozrel na môj profil a povedal mi úprimný názor, meno pošlem do správy, ďakujem 🙂

@bekiinka5 nápis, pozriem sa 🙂

milanemila
•
9. okt 2025

@bekiinka5 dobry obsah, sponzorovane prispevky, ak ta pozdiela nejaky vacsi profil…alebo mas na nete k dispo aj info o strategiach na soc sietach, nemyslim si ze tu ti niekto da realne relevantny navod step by step.

bekiinka5
autor
•
9. okt 2025
@milanemila

@bekiinka5 dobry obsah, sponzorovane prispevky, ak ta pozdiela nejaky vacsi profil…alebo mas na nete k dispo aj info o strategiach na soc sietach, nemyslim si ze tu ti niekto da realne relevantny navod step by step.

@milanemila to sa ani nedá, každý má predsa iný štýl, ale drobné rady sú fajn

milanemila
•
10. okt 2025
@bekiinka5

@milanemila to sa ani nedá, každý má predsa iný štýl, ale drobné rady sú fajn

@bekiinka5 skor ide o technicke veci a ako funguju algoritmy, kedy sa oplati najviac postovat atd, samozrejme ze nie to co ma byt tvoj obsah.