icon

Aktivita influenceriek na fórach: Prečo prestali prispievať?

7. jún 2026

Vsimli ste si, ze tu prestalo byt aktivnych par influencieriek, ci proste zien, co trebars piekli, varili, mali nejaky "kanal", ktory tu vraj nepropagovali, ale davali sem linky na to, aby ich sledovali.
Ale ked uz sem nesmu dat tie svoje reklamy, tak prestali prispievat. A pritom tvrdili, ze tu nepostuju kvoli reklame, ale preto, ze chcu zdielat svoje "zaluby". No evidentne ich to prestalo bavit, ked si nemozu zrazu postovat svoje kanaly. Uz je to zrazu pre nich strata casu.
No ake priehladne....

anonym_48176c
7. jún 2026

Kto?

anonym_1306d7
7. jún 2026

nevšimli

anonym_717af6
7. jún 2026

Nevšimla som si.

a0
7. jún 2026

No, každý influencer začal s tým, čo ho baví, je jedno kde, robil to zadarmo a pre potešenie. Avšak, keď to môžeš robiť niekde, kde ti za to budú platiť, tak ktorý kanál si vyberieš? 🤷🏼‍♀️ Každá jedna osoba, by šla radšej do platenej spolupráce. Takže nechápem, čomu nerozumieš.

rozculena
7. jún 2026

tu na koňovi boli dáke influ?

autor
7. jún 2026
@a0

No, každý influencer začal s tým, čo ho baví, je jedno kde, robil to zadarmo a pre potešenie. Avšak, keď to môžeš robiť niekde, kde ti za to budú platiť, tak ktorý kanál si vyberieš? 🤷🏼‍♀️ Každá jedna osoba, by šla radšej do platenej spolupráce. Takže nechápem, čomu nerozumieš.

@a0 no, ale tu sa dusovali, ze vsetko je len zaluba a zdielali tu svoje kanaly, nahnali si sledovatelov. Inak by tu neboli a vedia, ze su tu take reklamy zakazane.... A ked ich na to upozornili, zrazu zaluba postovat na MK uz nie je 🤷

anonym_c9b555
7. jún 2026
@rozculena

@rozculena no tak aj asi tu sa to volá influencerka 🙃 tiež som prekvapená , ja že píše o IG

anonym_a07782
7. jún 2026
@rozculena

@rozculena napr minidiamondblog, Karolína baumgartner a kopec ďalších, ktoré pre mňa neboli prínosom, tak si ich nepamätám.

a0
7. jún 2026
@anonym_autor

@a0 no, ale tu sa dusovali, ze vsetko je len zaluba a zdielali tu svoje kanaly, nahnali si sledovatelov. Inak by tu neboli a vedia, ze su tu take reklamy zakazane.... A ked ich na to upozornili, zrazu zaluba postovat na MK uz nie je 🤷

@anonym_autor však áno, ono to najskôr je vždy len záľuba, chuť ľudí niečo naučiť a robia to zadarmo, vo voľnom čase, tí, čo ich chceli sledovať, chceli ich tipy na produkty atď., tak ich sledujú ďalej na sociálnych sieťach, kde nie je taká cenzúra a influ majú za to pár eur. Ja stále nevidím na tom nič zlé. Tebe sa nepodarilo presláviť, tak ťa to vzalo, či v čom je problém?

jablkovastrudla
7. jún 2026
@anonym_a07782

@rozculena napr minidiamondblog, Karolína baumgartner a kopec ďalších, ktoré pre mňa neboli prínosom, tak si ich nepamätám.

@anonym_a07782 karolina aspon poradila ju som mala tusim aj v oblubenych
Bola tu este jedna mamina, varila a zdielala recepty zo svoje stranky a admini jej to stopli, jej nick si ale napamatam. Ale dlho som ju nevidela prispievat...