Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?
Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂

ako to bolo s tym rozchodom?
som zvedava, ze co bol dovod :D
@jesetera Dôvod bol, že ten chalan zistil, že je prepnutá.
Mne príde že ona má mega traumu z detstva to ako napisala o malej Zuzanke je presne znak toho a aj tie potreby ktoré ona myslím aj na YT o nich hovorila tak chce 100% pozornosť od partnera, jeho život má skončiť a plniť len jej potreby, spať s ňou nemohol,lebo jej zavadzal a rušil ju,ona mu určovala ešte aj vôňu sprch.mydla a to sú iba fragmenty čo verejne komunikovala.
Kompromisy žiadne len a len ona.Keď to človek číta tak je to skôr smutné.
fakt smutné 😢
Mne príde že ona má mega traumu z detstva to ako napisala o malej Zuzanke je presne znak toho a aj tie potreby ktoré ona myslím aj na YT o nich hovorila tak chce 100% pozornosť od partnera, jeho život má skončiť a plniť len jej potreby, spať s ňou nemohol,lebo jej zavadzal a rušil ju,ona mu určovala ešte aj vôňu sprch.mydla a to sú iba fragmenty čo verejne komunikovala.
Kompromisy žiadne len a len ona.Keď to človek číta tak je to skôr smutné.
@anonym_f9e54f na aku konkrétnu traumu sa to podoba? Rozhodovali o všetkom rodičia, ona celkom pekne hovorí o svojich rodicov z videí.
@anonym_f9e54f na aku konkrétnu traumu sa to podoba? Rozhodovali o všetkom rodičia, ona celkom pekne hovorí o svojich rodicov z videí.
@anonym_4c0c79 presne na tú,ktorú tam popisala v druhej časti textu, to čo by si pre svoje vnútorné dieťa,teda malú Zuzanku priala t.j.nenaplnené potreby rešpektu,lásky,pochopenia atď. Viem to,pretože sama s týmto roky prechádzam.
Traumy detstva vôbec nemusia mať podobu zla,násilia veľakrát o tom vôbec človek nevie až raz v dospelom veku dostane panický atak a začne pátrať čo sa to deje…veľmi veľa ženám sa to odzrkadlí keď sa stanú matkami a zrazu nevedome pociťujú čo v detstve nemali a nemá zmysel viniť rodičov veľakrát robili čo vedeli
@anonym_4c0c79 ono stačí, keď dieťa vyrastá v prostredí, kde sa láska neprejavuje alebo sa nehovorí o emóciach, pripadne sa zľahčujú. Aj to vie vytvoriť traumu a potom človek môže mať problém s komunikáciou, môže mať pocit menejcennosti, nebude si vedieť niektoré emócie priznať. Detský vek je veľmi citlivý a je jednoduché vtedy zasiať akékoľvek semienko, ktoré potom v dospelosti vyraší a musíme po tom pátrať a veľakrát ani nevieme, že to pochádza zo zdanlivo “malicherneho” pôvodu z detstva. Možno Zuzana vyrastala v prostredí, kde jej rodičia neprejavovali lásku, a preto teraz po nej túži tak “chorobne” aj po jej prejavoch.
Teraz som si len tak pozrel nejaké jej video na YT, tvár má v porovnaní s tým, čo som si pamätal z minulosti ako prelakovanú, čelo úplne nehybné 🤷♂️
@anonym_215135
Ale ona sa stále cíti na 20 😂
@anonym_13d092 bodaj by mala vrasky, ked sa dava napichavat a vyplnat. Mne by tieto slova nelichotili, kebyze mi to povie esteticka dermatologicka popri tom , ako aplikuje dalsiu kyselinu
V 50-ke bude vyzerať ako z múzea voskových figurín :(
@anonym_215135
@anonym_13d092 bože mne príde že sa chvastá
@anonym_13d092 bože mne príde že sa chvastá
@damiana2222 úplne 😅 aj keď je to pochopiteľné, jediné pre čo žije je, aby vyzerala navždy mladá, tak dlho bude žiť tým že dostala falošnú pochvalu od doktorky že má pleť ako 21 ročná 🙈 (tomu sama nemôže veriť)
@damiana2222 úplne 😅 aj keď je to pochopiteľné, jediné pre čo žije je, aby vyzerala navždy mladá, tak dlho bude žiť tým že dostala falošnú pochvalu od doktorky že má pleť ako 21 ročná 🙈 (tomu sama nemôže veriť)
@anonym_13d092 zabudla že orgány starnú tak či tak.😂
@anonym_4e5593 jej to vážne šiši 😂😂😂 ju sa nedá nesledovať to je komédia
@anonym_13d092 ja ju už tiež sledujem ,len ako bizár pre zábavu😉
Keď tak vidím tie skrinšoty, sledovať ju musí byť nekonečná studnica zábavy :D PS ako sa dá zlomiť nos na WC doske? nechápem 🤦♀️
@anonym_215135
@anonym_13d092 ona ako "informovana a znala" - je si vedoma, ze vyplne putuju, alebo zostanu v tele po cely zivot?
Ja už asi viem, kde je problém. Youtubko mi práve ponúklo jej video o mužoch a vzťahoch. Ako fakt neviem ako algoritmus zistil, že niečo také chcem vidieť (nechcem), ale som človek veľmi zvedavý a táto téma na koníkovi ma "navnadila", tak reku že skúsim. No poviem vám, to je fakt "nářez" 🤦♀️ Ale aký mám z toho záver - takmer hodinu kecá akého chlapa by chcela, tej nebude nikto nikdy dobrý 🤦♀️ a tie názory 🤦♀️ Zameraná len na "fejs a čokla" ako tu niekto už napísal...😢
Ja už asi viem, kde je problém. Youtubko mi práve ponúklo jej video o mužoch a vzťahoch. Ako fakt neviem ako algoritmus zistil, že niečo také chcem vidieť (nechcem), ale som človek veľmi zvedavý a táto téma na koníkovi ma "navnadila", tak reku že skúsim. No poviem vám, to je fakt "nářez" 🤦♀️ Ale aký mám z toho záver - takmer hodinu kecá akého chlapa by chcela, tej nebude nikto nikdy dobrý 🤦♀️ a tie názory 🤦♀️ Zameraná len na "fejs a čokla" ako tu niekto už napísal...😢
@anonym_215135 bude musiet opat hladat vo vyrazne nizsej vekovej kategorii, lebo najst kvalitneho chlapa po 40 bez deti je veru tazke
Prečo? Prečo? Prečo boxox pred 40kou???🤦♀️
https://www.youtube.com/watch?v=hAZ4uEqFOIQ@anonym_13d092 bože mne príde že sa chvastá
@damiana2222 chvasta sa pri kazdej prilezitosti :D btw ten sofwave za 3000 eur teda asi moc efekt nepriniesol ked sa uz musela dat zas napichat 😆
Je mi luto vsetkych dievcat a mladych zien co ju sleduju 😅vsetky peniaze co zarobite treba idealne investovat do vasho ksichtu, lebo to je zmysel zivota, to je to na com zalezi, ci navzdy vyzerate ako 20rocna. Zalozte si radsej uz v tej dvadsiatke fond z ktoreho budete platit vyplne a ine procedury (to inak vazne odporuca.) 🙈 to je psychicka porucha podla mna uz. 😎
ja si pamatam ako raz pisala ze neznasa ked ludia pouzivaju avivaz, ze to nie je normalne, aby oblecenie vonalo, potom ked maju nejake predmety polozene na pracke, vraj pracka nie je polica. vsetko jej vadi, vsetci jej vadia...
tejto žene načisto preplo v tej jej hlave 😂
@rybiatko123 kamoska mi včera preposlala vzťah k otcovi aký ma… aj mo jej bolo ľúto a teda zaznela tam veta, porad si sama, aj ja som si musel poradit. A tento text, čo ona píše v tomto screenshote veď to sú cisto slova jej otca!!!!! Ona je proste zrkadlo svojho otca, chladná, neempatický, necitlivá, bezducha, opakuje nonstop teóriu, ale prax jej uniká… je mi jje vážne ľuto. Na každého ukazuje prstom a pritom sa dookola lutuje len ja ja ja ja ja mám problémy sveta a nájdem si čas tiesit to. Aj vy musíte!!! Kto ony keď nie by, ani mne nikto nepomáha musíte aj vy sami!!!! Cisto rétorika jej otca, po citovaní. Ona je čistý otec, jeho zrkadlo. Len to nepochopila a ani nikdy nepochopí, takisto ako jej otec… smutne. Musí byt strane zle na tom psychicky po tom, čo čítam 😢
Tak uz vieme, co je u nej na pricine, ze takto reaguje, citovo deprivovana zo strany otca. Ale narovinu, kolki muzi z tej generacie, casto s mnohymi surodencami prejavuju nejake extra city k detom, este k tomu k dceram? Myslim, ze to mame tak mnohi napriec generaciami. Aspon s tym nieco robi na tej terapii. Jej burcovanie k aktivizmu je fajn, beriem, len ta nestastna nekompromisna komunikacia
ja si pamatam ako raz pisala ze neznasa ked ludia pouzivaju avivaz, ze to nie je normalne, aby oblecenie vonalo, potom ked maju nejake predmety polozene na pracke, vraj pracka nie je polica. vsetko jej vadi, vsetci jej vadia...
@anonym_2f0076 toto si aj ja pamatam, v tej dobe este nebola taka deprimovana a presne sme vtedy boli na navsteve u znamych s dvoma dcerami teenegerkami kde cely vrch pracky bol zaplneny kadejakou drogeriou 😀😀a som si pomyslela, ze toto moze napisat naozaj len smutna dusa, ktora byva sama a je velmi opustena ☹️
tejto žene načisto preplo v tej jej hlave 😂
@rybiatko123 Najblizsie tusim uz zacne kontrolovat, kto dalej zdiela jej teorie, a zacne si mazat followerov podla toho 😀