Ariana Grande - Má novú diagnózu?
Čo sa deje s ňou? Najprv som si myslela, že Ozempic, ale veď to by jej snáď už lekár nepredpisoval. Potom som si myslela, že anorexia, ale neverím, že by jej okolie nepomohlo.
Dnes neviem, nejaká iná diagnóza?
@anonym_autor Ani do arabskych krajin nemusis. Aj na Slovensku ho kupis podpultovo.
Neviem a nezaujimaju ma cudzi ludia, ktori ani nevedia, ze existujem a ani teba by nemali
Neviem a nezaujimaju ma cudzi ludia, ktori ani nevedia, ze existujem a ani teba by nemali
@anonym_3de263 ale napíšeš sem , lebo veď ťa to nezaujíma 😄
@anonym_3de263 ale napíšeš sem , lebo veď ťa to nezaujíma 😄
@maca1984 presne tak. Nezaujima ma to a pisem, ze to nema ani teba napriklad. Alebo je ti na tom nieco nejasne?
@maca1984 presne tak. Nezaujima ma to a pisem, ze to nema ani teba napriklad. Alebo je ti na tom nieco nejasne?
@anonym_3de263 kto si ty, ze hovoris ludom, co by ich malo a nemalo zaujimat
@anonym_3de263 ty čo máš kramy? Ak ťa to nezaujíma, tak to nerieš, Čo máš takú krátku zápalnú šnúru?
@anonym_3de263 kto si ty, ze hovoris ludom, co by ich malo a nemalo zaujimat
@anonym_46063d tvoja moralka
@anonym_3de263 ty čo máš kramy? Ak ťa to nezaujíma, tak to nerieš, Čo máš takú krátku zápalnú šnúru?
@anonym_autor a ty co riesis zivoty inych? Kto je zvedavy, bude skoro stary.
@anonym_46063d tvoja moralka
@anonym_3de263 skor nejaka znudena zenska, ktoru doma nikto nepocuva, tak bude dirigovat aspon na nete.. pápá, stacilo mi
@anonym_3de263 skor nejaka znudena zenska, ktoru doma nikto nepocuva, tak bude dirigovat aspon na nete.. pápá, stacilo mi
@anonym_46063d presne tak mi to pride, ale toto uz hranici s nejakou diagnozou.
@anonym_46063d presne tak mi to pride, ale toto uz hranici s nejakou diagnozou.
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣 ty zalozis diskusiu o cudzom cloveku a riesis klebety miesto toho, aby si sa starala o seba a este mas taku drzost pisat o mne, ze ja mam diagnozu 🤣 sa pocuvas vobec? Trochu sebareflexie by ti nezaskodilo

Dnes, v dobe kedy Ozempic predpíše už ozaj hocikto ? A nie že by sa nedal kúpiť v arabských krajinách .