icon

Budeš len moja - film

vanda323
10. sep 2021

Dievčatá, pozeráte práve niektorá ten film.na dome? Ja sa normálne bojím až brucho má boli...na začiatku povedali že podľa skutočnej udalosti to naozaj? Myslíte že sa toto mohlo stať? Že po svete behajú taký muži čo sú tohoto schopný?

vanda323
autor
10. sep 2021

@vanda323 jaaaj do kelu oprava * schopní

pininka1
10. sep 2021

@vanda323 no uz som citala vselijakr pribehy, takze asi ano. Ja som to radsej prepla, neznasam tieto veci.

marsmykkok
10. sep 2021

Psychopatov veľa na svete bohužiaľ.

vanda323
autor
10. sep 2021

@pininka1 Ja to tiež nemôžem dopozerať....teraz je reklama...ešte aj sama doma som...deti spia normálne až pod paplón som sa schovala. To nikdy nevieš ako skonci

vanda323
autor
10. sep 2021

@marsmykkok Áno veľa, ale aj takéto veci fakt sa dejú alebo minule tiež v tv šiel film traficked a tiež že podľa skutočnej udalosti....chapemmze napríklad.predavaju ženy, ale že až takéto veci sa dejú na svete to vážne mi nejde do hlavy že svet je tak skazený

lintu
10. sep 2021

Čo jej urobil? Mali sme to tu zapnuté, no veľmi nás to nebavilo.

marcellka32
11. sep 2021

Napíš o čom bol

maculkac
11. sep 2021

@vanda323 ako to prosím ťa skončilo? Mne ten koniec ušiel, prepla som cez reklamu a neskoro sa spamätala. Videla som potiaľ, ako zastrelil toho svojho šéfa... 🙈

vanda323
autor
11. sep 2021

@maculkac
@marcellka32
@lintu No skončilo to tak že dala KO ona jemu....dievčatá na to aký bol napinak ten film som čakala trošku iný koniec o ničom to bolo a tak som sa bala