icon

Cibulková prerazila totálne dno

Včera o 19:55

Nikdy som nemala o nej dobrú mienku hlavne po tom ako vošla do "omylu" pri covid vakcíne ale propagovať alkohol ako "fit drink" 🤦‍♀️

Strana
z2
anonym_78b140
Včera o 19:57

No veď peniaze robia divy😉🤦🤦

anonym_0dabbb
Včera o 20:03

Fit sa nerovná zdravé a ani to tak neprezentovala, všelijaké nízkokalorické blbosti sa propagujú pod nálepkou "fit" a pritom je to odpad... nie som jej fanúšik ani zďaleka, skôr naopak, aj toto som zachytila len cez nejaké reakcie, ale zrovna mi to tak hrozné nepríde, jej fanúšikovská základňa nie sú deti a necieli svoj obsah na ne, nevidím problém v tom, že má spoluprácu so značkou vodky, ukázala drink a spravila ho nízkokalorický

markusrasford
Včera o 20:15

@anonym_autor prečo je to problém? Ked robila reklamu na tipovanie to ti nevadilo? Romanka spustila lavínu a už sa to vezie. Nič zlé neurobila

a0
Včera o 20:26

@anonym_autor tato žena dno prerazila už dávno, zrovna džús z vodkou je to najmenej.

sara07
Včera o 20:27

peniaze nesmrdia................stále platí

julish
Včera o 20:30

Toto decko zo zlatej klietky chce asi prekryt to, ze napriek moratoriu zas hovorila, koho mame volit. Len neviem, ci vtedy bola fit vdaka vodke, alebo Ozempicu

anonym_db9a79
Včera o 20:32

Ony sú s Tabakovou na rovnakej úrovni. Ako tie dve hrozná.

sissy27
Včera o 20:48
@anonym_0dabbb

Fit sa nerovná zdravé a ani to tak neprezentovala, všelijaké nízkokalorické blbosti sa propagujú pod nálepkou "fit" a pritom je to odpad... nie som jej fanúšik ani zďaleka, skôr naopak, aj toto som zachytila len cez nejaké reakcie, ale zrovna mi to tak hrozné nepríde, jej fanúšikovská základňa nie sú deti a necieli svoj obsah na ne, nevidím problém v tom, že má spoluprácu so značkou vodky, ukázala drink a spravila ho nízkokalorický

@anonym_0dabbb mne napriklad nevadia reklamy na alkohol, lenze ona to proste nevie. Tak ako nevie spravit reklamu na konzervu, doplnky vyzivy, hazardne hry, ani nic ine. V jej podani to vsetko vyzera strasne bizarne, ved niekto, kto sa vozi v rolls royce a hermes kabelky nakupuje ako rozky v lidli, si nebude ulievat lacnu vodku a jest omacku z konzervy. Skratka sa to k sebe nijako nehodi. Nechapem, ako vobec niekto z marketingu prisiel na to, ze ona to odprezentuje spravne. Ale teda do povedomia sa dostali, ci to zvysi aj predaj, to je otazne.

anonym_0dabbb
Včera o 20:55
@sissy27

@anonym_0dabbb mne napriklad nevadia reklamy na alkohol, lenze ona to proste nevie. Tak ako nevie spravit reklamu na konzervu, doplnky vyzivy, hazardne hry, ani nic ine. V jej podani to vsetko vyzera strasne bizarne, ved niekto, kto sa vozi v rolls royce a hermes kabelky nakupuje ako rozky v lidli, si nebude ulievat lacnu vodku a jest omacku z konzervy. Skratka sa to k sebe nijako nehodi. Nechapem, ako vobec niekto z marketingu prisiel na to, ze ona to odprezentuje spravne. Ale teda do povedomia sa dostali, ci to zvysi aj predaj, to je otazne.

@sissy27 s týmto úplne súhlasím, tá reklama sama o sebe dobrá nie je, iba čisto principiálne čo sa týka propagácie alkoholu som to myslela

muchotrafka298
Včera o 20:57
@sissy27

@sissy27 presne, neuveris niekomu co ma rols royce a sperky za milion a chodi skabelkou v cene auta, ze si kupuje morcadelu a pasteky. Nie, nie a nie.

anonym_a5e8fe
Včera o 23:05

@anonym_autor Domina Cesnaková už dávno prerazila dno svojou hlúposťou a aroganciou. Aj bez reklamy. A čo by tá pre peniaze nespravila 🤮

anonym_a5e8fe
Včera o 23:08
@muchotrafka298

@sissy27 presne, neuveris niekomu co ma rols royce a sperky za milion a chodi skabelkou v cene auta, ze si kupuje morcadelu a pasteky. Nie, nie a nie.

@muchotrafka298 ako tá zo Žiliny, Žideková. Robila reklamu Trendyol a nosí pravý Chanel, Dior, LV. A ľudia jej to žerú. Ivan Gáborík to isté 🤮 Fakt trápne chudery,na smiech cez slzy.

muchotrafka298
Dnes o 04:23
@anonym_a5e8fe

@muchotrafka298 ako tá zo Žiliny, Žideková. Robila reklamu Trendyol a nosí pravý Chanel, Dior, LV. A ľudia jej to žerú. Ivan Gáborík to isté 🤮 Fakt trápne chudery,na smiech cez slzy.

@anonym_a5e8fe tu prvu nepoznam, ale fakt je to na smiech. Ze im to ludia uveria, ze zeny co maju tisicove kabelky, topanky a oblecenie nosia veci z lacnych cinskych obchodov a kodiky zlavove posuvaju 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

anonym_fc06cd
Dnes o 04:44

tak vies, uz nevie ako ma zarabat, cakam kedy bude v Playboyi :D
u mna narazila na dno uz velmi davno...

Detitko bohatých rodicov, rozmaznana slepica, teraz este len uvidime, co sa bude diat, ked bude predavat tu jej rezindense na Kamennom....

sticker
anonym_fc06cd
Dnes o 04:45
@anonym_a5e8fe

@anonym_autor Domina Cesnaková už dávno prerazila dno svojou hlúposťou a aroganciou. Aj bez reklamy. A čo by tá pre peniaze nespravila 🤮

@anonym_a5e8fe 👏👏👏👏👏👏

anonym_fc06cd
Dnes o 04:46
@anonym_db9a79

Ony sú s Tabakovou na rovnakej úrovni. Ako tie dve hrozná.

@anonym_db9a79 Bacha , Pani Cigaretkova z Tabaku chodi na ostro, minimalne ked ide na MS v Ladovom hokeji, ona je tiez zaujimavy zjav 😅 Bradavky ven !!!!

anonym_1cbb47
Dnes o 05:11
@anonym_a5e8fe

@anonym_a5e8fe pani zo Ziliny tu kabelku ma ale ako platbu za reklamu. Takze je ine si to vydriet za tenis ako mat chanel za prispevky na IG.
ved vsetci vieme ked jej zrusili ucet co robila sa cudujem ze to zostalo pri slzach a nespachala harakiri
co sa tyka cibule a jej ,,nizko,, energetickeho napoja to uz ani nestoji za zmienku ta osoba je aka je .. a tabakova je jej zrkadlo

bomba36
Dnes o 06:02

Takže všetci tí alkoholici sú vlastne fitnes nadšenci, krčmu majú ako fitko 😄

anonym_21c15f
Dnes o 06:08
@anonym_a5e8fe

@anonym_a5e8fe a ako viete že ma práve veci. Veľa krat si títo ľudia kúpia kľudne kúpia fake v najvyššej kvalite. ,si myslite že čo predávala mylux bazár. … raz som písala na jednu ig stránku boli tam brutálne Chanel kabelky v tip top balení ako orig. Ale pýtali 500-600€ za kabelku. Opýtala som sa kto im to kupuje. Narovinu mi pani povedala že by som sa čudovala koľko vplyvných ľudí nosí tieto fake . A im to zrovna neverim aj keď prachy ona ma. On neviem. Ale vyzerajú ako kolotocari aj s tou malou. Tá mala je strašne škaredé dieťa. Videla som ich naživo v tom kaštieli kde sú asi nonstop kszdy deň 20x pre reklamu tiež asi .

anonym_21c15f
Dnes o 06:10
@anonym_1cbb47

@anonym_a5e8fe pani zo Ziliny tu kabelku ma ale ako platbu za reklamu. Takze je ine si to vydriet za tenis ako mat chanel za prispevky na IG.
ved vsetci vieme ked jej zrusili ucet co robila sa cudujem ze to zostalo pri slzach a nespachala harakiri
co sa tyka cibule a jej ,,nizko,, energetickeho napoja to uz ani nestoji za zmienku ta osoba je aka je .. a tabakova je jej zrkadlo

@anonym_1cbb47 toto pochybujem. Nejaký Chanel nepotrebuje aby im nejaká baba s malej Žiliny bez vkusu a zastaralom profile robila reklamu na kabelku. Ak poznáte alluring beauty tak ona sa na to hodí. Ona si tie kabelky reálne aj kupuje. A nie nejaká kolotocarka zo Žiliny.

anonym_431773
Dnes o 06:17

Mna velmi bavi tento paradox MK. V inych temach by zeny neboli s muzom co si da raz mesiac jedno pivo, lebo je to pomaly alkoholik. Nepiju ani pohar vina, su vsetci abstinenti a ked nejaka insta truba propaguje vodku ako fit drink, tak je to absolutne v poriadku a co je na tom 😂😂😂😂

anonym_db9a79
Dnes o 06:22

Inak môže sa miešať alkohol s ozempicom? 😃

anonym_c86901
Dnes o 06:24

Vie, ako zarobit peniaze. Nespropaguje ona, spropaguje ina. Co vas je do toho, kto nechce pit,nebude, ani po je reklame
A naco teda spedujete taketo shity, ja ani neviem, ze Cibulka nieco propagovala a nakoniec, je to jej prace, je infuencerka

tiezjedna
Dnes o 06:28
@anonym_a5e8fe

@anonym_a5e8fe tú svojho času robila aj Jasmína... Mám ju rada, ale toto ma fakt pobavilo😂

anonym_bfb9ec
Dnes o 06:28
@anonym_c86901

Vie, ako zarobit peniaze. Nespropaguje ona, spropaguje ina. Co vas je do toho, kto nechce pit,nebude, ani po je reklame
A naco teda spedujete taketo shity, ja ani neviem, ze Cibulka nieco propagovala a nakoniec, je to jej prace, je infuencerka

@anonym_c86901 ..."Nespropaguje ona, spropaguje ina..." .... to je logika a lá "neroztiahnem nohy za prachy ja, roztiahne iná" alebo "neukradnem ja, ukradne iná " ...snad práve o to svedomie ide, nebudem kradnut, podvadzat....podporovat alkohol atd. atd. ked viem, ze to nie je dobre a nie preto ze mi ten "flek" vyfukne niekto iný 🙄

anonym_c86901
Dnes o 06:31
@anonym_bfb9ec

@anonym_c86901 ..."Nespropaguje ona, spropaguje ina..." .... to je logika a lá "neroztiahnem nohy za prachy ja, roztiahne iná" alebo "neukradnem ja, ukradne iná " ...snad práve o to svedomie ide, nebudem kradnut, podvadzat....podporovat alkohol atd. atd. ked viem, ze to nie je dobre a nie preto ze mi ten "flek" vyfukne niekto iný 🙄

@anonym_bfb9ec a co je Teba do toho?, ved to nepropagujes Ty. Aj v TV su bezne reklamy na alkohol, Teba serie len ta Cibulka, ze je sikovna.

simca06022011
Dnes o 06:34

Nechapem co dramatizuju vsetci. Nie je do koho zadrapovat? Tiez som videla blbosti aj na zomri o tom. Ved nech si kazdy pije, a ukazuje co chce. Keby mixovala spenatove listy, tiez by skupina ludi si klepala po cele. Nepaci sa mi? Nesledujem. Nechcem nieco jest, pit, uzivat, robit = nerobim to. Kritizovat taketo veci je pre mna znak, ze ludia sa jednak nudia, musia si nejak tlak dvihat, ale tiez potrebuju aby niekto cenzuroval a kontroloval co sa k ludom dostane, lebo nedokazu samostatne ludia premyslat a vybrat si spravne.

tiezjedna
Dnes o 06:34
@anonym_bfb9ec

@anonym_bfb9ec takže podľa tvojej logiky majú všetci propagovať iba ovsenné vločky, či ako? Nehovoriac o tom, že Cibulková mnohým leží v žalúdku, ale keď Jágr propagoval Fernet alebo Beckham whiskey, tak pri tom ženské poslintávali televízor, to bolo v poriadku...😉

anonym_bfb9ec
Dnes o 06:35
@anonym_c86901

@anonym_bfb9ec a co je Teba do toho?, ved to nepropagujes Ty. Aj v TV su bezne reklamy na alkohol, Teba serie len ta Cibulka, ze je sikovna.

@anonym_c86901 No to jasne, to ma serie ze je sikovna, to ano, to si trafila😅😂👏🙈🙉

anonym_c86901
Dnes o 06:43
@anonym_bfb9ec

@anonym_c86901 No to jasne, to ma serie ze je sikovna, to ano, to si trafila😅😂👏🙈🙉

@anonym_bfb9ec hmmmm... mna to Teda vobec nevytocilo, ale Teba zjavne ano.. tak sa vytacaj dalej, ale, prosim, zavistou nepukni.
Pekny den Ti prajem a daj si na desiatu chlebik a cibulkou, mozno zabeeie, ako liek.

Strana
z2