icon

Čo sa stalo s Instagramom Ssisque?

28. apr 2026

Ahojte, nebiete co sa stalo s instagramom Ssisque? Z casu na cas som si ju rada pozrelaa neviem ju najst

Strana
z2
lenca_09
28. apr 2026

@anonym_autor ahoj, nič. Len si to zle vyhľadala, trochu inak 🙂

anonym_dcddc7
28. apr 2026

@anonym_autor možno to bude tým, že to zle píšeš... Alebo ťa blokla

autor
28. apr 2026

Aha tak ma potom blokla 😂😂tak to sa mi este nestalo. 🙈😂

anonym_f4be51
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor čože, blokla 😳

natalia328
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 😂 hej aj mna Zidekova a Biana. pritom ja vobec nie som človek čo piše komentare :D zrejme som niečo lajkla..

autor
28. apr 2026

Mna tiez musela za nejaky pacik 😳😁
Co uz. Esteze je instagram plny inych influencerov, na ktorych mozem minat svoj cas 😁

anonym_f4be51
28. apr 2026

Ja ju tiež sledujem ale bez zvuku 😃😃😃 Keď počujem jej upišťaný hlas ide ma šľak trafiť a ,,kukuričky”

anonym_f100a0
28. apr 2026
@anonym_f4be51

Ja ju tiež sledujem ale bez zvuku 😃😃😃 Keď počujem jej upišťaný hlas ide ma šľak trafiť a ,,kukuričky”

@anonym_f4be51 ja ked počujem Mokraňnovu "žienky ahojte, žienky dobre ránko"

anonym_6e22cf
28. apr 2026
@anonym_autor

Mna tiez musela za nejaky pacik 😳😁
Co uz. Esteze je instagram plny inych influencerov, na ktorych mozem minat svoj cas 😁

@anonym_autor čo ti dáva do života sledovanie takýchto jedincov,že kvôli tomu zakladaš ešte aj diskusiu?

anonym_cef440
28. apr 2026

Kks kto by už len sledoval hento afektovane tupelo 🙄 hraju sa na stastnu rodinku, pritom susedia by vedeli rozprávať o tých hadkach... Alebo ked jej chlap usiel zahraničia s casnickou,co je dvarazy vacsia ako ona 🙈 asi mu zachybalo normalne telo a nie take vychrtle kostnate co ma ona. Ale podme sa tváriť na insta,aki sme šťastní... Grc

anonym_f4be51
28. apr 2026
@anonym_cef440

Kks kto by už len sledoval hento afektovane tupelo 🙄 hraju sa na stastnu rodinku, pritom susedia by vedeli rozprávať o tých hadkach... Alebo ked jej chlap usiel zahraničia s casnickou,co je dvarazy vacsia ako ona 🙈 asi mu zachybalo normalne telo a nie take vychrtle kostnate co ma ona. Ale podme sa tváriť na insta,aki sme šťastní... Grc

@anonym_cef440 to myslíš vážne??? 😳

anonym_f100a0
28. apr 2026
@anonym_f4be51

@anonym_cef440 to myslíš vážne??? 😳

@anonym_f4be51 ved to je známe, že ju podvadzal

anonym_f4be51
28. apr 2026
@anonym_f100a0

@anonym_f100a0 ja takéto pletky neviem, nie som s Kysúc. Prisťahovaná do ZA a poznám len jej profil a že muž šiel pracovať do zahraničia. Mali reštiku toť všetko.

anonym_14e901
28. apr 2026
@natalia328

@anonym_autor 😂 hej aj mna Zidekova a Biana. pritom ja vobec nie som človek čo piše komentare :D zrejme som niečo lajkla..

@natalia328 mne kamoška hovorila, že ju blokli tiež a to z dôvodu, že len pozerala story. Nekomentovala ódy na ich krásu a dokonalosť, nedávala like, tak dovidenia 😀

anonym_14e901
28. apr 2026
@anonym_f100a0

@anonym_f100a0 to akože fakt? A taká krásna slovenská tradičná rodina, fotky z kostola, krížiky na krku.

anonym_f4be51
28. apr 2026
@anonym_14e901

@anonym_f100a0 to akože fakt? A taká krásna slovenská tradičná rodina, fotky z kostola, krížiky na krku.

@anonym_14e901 😃

autor
Včera o 03:45
@anonym_6e22cf

@anonym_autor čo ti dáva do života sledovanie takýchto jedincov,že kvôli tomu zakladaš ešte aj diskusiu?

@anonym_6e22cf dviham si na nich vlastne ego 🙂🙂🙂🙂

anonym_9cf310
Včera o 10:37
@anonym_14e901

@natalia328 mne kamoška hovorila, že ju blokli tiež a to z dôvodu, že len pozerala story. Nekomentovala ódy na ich krásu a dokonalosť, nedávala like, tak dovidenia 😀

@anonym_14e901 mna tiez takto blokla matka justklaudy, videla som asi 5 jej storiek a potom som si myslela, ze si zmazala ig a ona ma zablokovala 😀
Ale s tou sissque ste ma sokovali. Ja som ju sledovala, ked bola tehotna s dcerou, lebo aj ja som vtedy bola a potom som roky nebola na ig a ked som sa vratila, tak ze muz vo svajciarsku. Ona mi ale nepripada ako zly clovek. Je veriaca, chce aby deti mali otca doma, ale prikazat mu to nemoze. Ziadna z nas nevie, co bolo u nich doma a preco ju vraj podvadzal, ako tu pisete. Sama pise, ze ked pride, ze sa aj pohadaju. Ale pocet jej selficok by mohla okresat, lebo mat 20fotiek seba z roznych uhlov sa na 40rocnu zenu naozaj nehodi...

natalka13
Včera o 12:12
@anonym_autor

@anonym_6e22cf dviham si na nich vlastne ego 🙂🙂🙂🙂

@anonym_autor vidno

natalka13
Včera o 12:12
@anonym_14e901

@anonym_14e901 😅

natalka13
Včera o 12:15

No ty brdo, to su videjka🙈 ktore vas blokla ved ste o nic neprisli.
vysava vypuci rit a pozera do kamery💪😂

anonym_863a6a
Včera o 20:32
@anonym_cef440

@anonym_cef440 toto som počula aj ja. Hovorila mi to sestra že u nich iné rosambo furt. Ja nesledujem žiadnu inuencerku som na tieto trúbky alergická. To môžu fakt sledovať len ovečky čo potrebujú aby ich asi niekto poháňal. Pritom je to čistá faloš nechutná. Aj sisqe. Aj tá jaklyova … mokranova ten jej chlap to je sliziak nechutný … balil ma cez Facebook. Zacítila peniaze lebo on je z prachatej rodiny. A všetky tieto “ influencerky “ jedna faloš čo za peniaze zapreda decko.

anonym_863a6a
Včera o 20:39
@anonym_9cf310

@anonym_14e901 mna tiez takto blokla matka justklaudy, videla som asi 5 jej storiek a potom som si myslela, ze si zmazala ig a ona ma zablokovala 😀
Ale s tou sissque ste ma sokovali. Ja som ju sledovala, ked bola tehotna s dcerou, lebo aj ja som vtedy bola a potom som roky nebola na ig a ked som sa vratila, tak ze muz vo svajciarsku. Ona mi ale nepripada ako zly clovek. Je veriaca, chce aby deti mali otca doma, ale prikazat mu to nemoze. Ziadna z nas nevie, co bolo u nich doma a preco ju vraj podvadzal, ako tu pisete. Sama pise, ze ked pride, ze sa aj pohadaju. Ale pocet jej selficok by mohla okresat, lebo mat 20fotiek seba z roznych uhlov sa na 40rocnu zenu naozaj nehodi...

@anonym_9cf310 vieš prečo ? Lebo ona chvela luxus s ukazovať na instagrame ako všetky… tam ukázala fake Chanel kabelku že ju od neho dostala. A bol to fake…. On podnikal a keď boli peniaze bola spokojná. Keď skrachoval odišiel robiť do zahraničia a ju to asi ponížilo. Lebo sa tvárila aký milionári a nakoniec robí kuchára v zahraničí. Ona furt po ňom bliakala. A tam ho dirigovala kedy ma kytice kúpiť ns Instagram. Aby vsezcia videli 🫣 proste tieto influe. Je jeden falošný hnus.

amima
Včera o 20:45
@anonym_f100a0

@anonym_f4be51 ja ked počujem Mokraňnovu "žienky ahojte, žienky dobre ránko"

@anonym_f100a0 michalmravec : krrrasny den, priatelia😄

anonym_863a6a
Včera o 20:45
@anonym_14e901

@anonym_14e901 proste to tiež niečo svedčí o ich inteligenci. Blokovať si človeka lebo ho nekomentujes a nelajkujes … no by mi muselo hrabať. Sledovať tuto pakaž primitívnu pokrytecku.

anonym_14e901
Včera o 23:00
@anonym_863a6a

@anonym_14e901 proste to tiež niečo svedčí o ich inteligenci. Blokovať si človeka lebo ho nekomentujes a nelajkujes … no by mi muselo hrabať. Sledovať tuto pakaž primitívnu pokrytecku.

@anonym_863a6a instagramerky chcú nielen follow, ale aj chvály a živý profil.Lebo každý jeden aktívny sledovatel je potencionálny kupec, ktorý sa môže namotať. Chcú len každého peniaze, alebo províziu.

anonym_712553
Včera o 23:35

Ta jej sestra je tiež už bez manžela však?

anonym_863a6a
Dnes o 04:32
@anonym_14e901

@anonym_863a6a instagramerky chcú nielen follow, ale aj chvály a živý profil.Lebo každý jeden aktívny sledovatel je potencionálny kupec, ktorý sa môže namotať. Chcú len každého peniaze, alebo províziu.

@anonym_14e901 preto ľudí ktorý sleduju slovenské influencerky sú pre mňa “ ovečky bez svojho rozumu “ keď im nedochádza , že im sa jedna iba o zarobok a dajú si na ig tu najväčšíu faloš len aby zarobili … a ja toto nepodporujem. Radšej podporím skvelého lekára atd. ….. ako tuto stupiditu

anonym_9cf310
Dnes o 04:59
@anonym_863a6a

@anonym_9cf310 vieš prečo ? Lebo ona chvela luxus s ukazovať na instagrame ako všetky… tam ukázala fake Chanel kabelku že ju od neho dostala. A bol to fake…. On podnikal a keď boli peniaze bola spokojná. Keď skrachoval odišiel robiť do zahraničia a ju to asi ponížilo. Lebo sa tvárila aký milionári a nakoniec robí kuchára v zahraničí. Ona furt po ňom bliakala. A tam ho dirigovala kedy ma kytice kúpiť ns Instagram. Aby vsezcia videli 🫣 proste tieto influe. Je jeden falošný hnus.

@anonym_863a6a tak to uz chapem, ze im proste v urcitom bode prepne a nechcu zaostavat za ostatnymi, ale kupovat si fake kabelku a nejake poondiate kytice, len aby sa ukazali, aki su zamilovani? Na tom vztah nestoji a prave to byva vacsinou najfalosnejsi vztah a ako pises, zjavne aj je alebo bol, no otras

anonym_87bed0
Dnes o 05:04
@anonym_14e901

@anonym_14e901 to robí aj niekdajšia lokálna hviezda mamelka 😅

Strana
z2