Doporučujete nejakú web stránku na kúpu stromčekov/kvetín?
rastlinky.sk od nich som mala minulý rok balkonové kvety a spokojnosť, pekne rozkvitli 🙂
@viestta chcem kúpiť ker čučoriedky (niekoľko kusov) a tiež ozdobné kvaty okolo terasy, niečo celoročné. Muž chce cibulovite (narcis, tulipán atď...) Ale mne to moc nebere keďže sú skore a rýchlo nebudú. Kľudne si nechám poradiť. Dnes v záhradkárstve mi povedala že čokoľvek si tam môžem dať, slnečna strana. Ľúbi sa mi levanduľa ale má až moc veľa osi/včiel. Máš nejaký typ na okrasné?
Ja som tu už odporučila stránku Brest.sk, som objednala pred 2 týždňami a som spokojná.... Prečo? Lebo som si na stránke všetko pozrela o rastlinách a potom objednala. Zodpovedalo to veľkosti , akú uvádzali a cenu mali prijateľnú. Pri objednávke som napísala, že si prosím životaschopné rastlinky 😁. A bolo to v poriadku. Naživo sme boli v záhradníctva oasis Topoľčany a tiež veľmi dobre, krásny obrovský priestor, všetko pekne vonku uložené.... kúpila som krušpán, bršlen, ruže.
Ďakujem za odpovede. Až som prekvapená koľko nakupuje ľudí cez internet aj tieto veci.
Vždy som chodila do záhradkárstva ale minule ma zaskočilo, že jedno hnojivo čo som kúpila mali o 11€ vyššiu cenu ako na internete. A to som sa teda nechala zapáliť a povedala si že už aj tieto veci cez internet budem riešiť.

Stark