Fotosperky.sk
Dobrý deň, ma niekto skúsenosť so stránkou fotosperky.sk? Nasla som na nej náramok ktorý už dlho hľadám čo teraz beží po reklamách na fb. Náramok s fotkou ale bojim sa či to nie je podvod keďže sa dá platiť len kartou nechcem riskovať
Po niekolkych tyzdnoch nezvycajnej mailovej komunikacie mi naramok nakoniec prisiel, musim sa priznat, ze som uz neverila
Neodporúčam stránku Fotošperky. Objednaný náramok s labkou a menom psíka, síce to po 2 týždňoch prišlo, ale lacný šperk z Číny. Hodnota tak 3-4 €.
mne náramky ani neprišli, ani nekomunikujú. Sú to podvodníci. NEKUPUJTE u nich nič. Nedočkáte sa ani tovaru ani peniazov späť. A to som u nich nakúpila niekoľko náramkov a náhrdelníkov. Určite neodporúčam
@33tinka33 platila si kartou? môžeš žiadať o chargeback
O čo pri chargeback-u ide? Zjednodušene sa dá povedať, že je to reklamačný medzibankový proces, pri ktorom banka neoprávnenú, chybne zaúčtovanú alebo neautorizovanú platbu spätne zaúčtuje. „Najčastejšie ide o prípady, kedy si obchodník nesplnil záväzok a tovar, za ktorý klient zaplatil nedodal v požadovanej kvalite alebo vôbec, ak klientovi prišiel iný tovar ako si objednal, ale časté sú aj prípady, že miesto originálneho tovaru bol klientovi doručený „fejk“,
https://www.zbk.sk/aktualita/neuspesnu-reklamac...

Dátum vytvorenia domény 2023-10-03
Vlastník Jack Gilbey,
adresa: zelená brána na ulici mortimer
mesto: čitateľ
krajina: Anglicko
Nieje uvedený telefón, riadna adresa firmy, ani registračné číslo.
Takže vysoko rizikové, takmer rovnajúce sa podvodu.