icon

Hľadám mamičku radla123 z Očovej

zmep
13. aug 2026

Dobrý deň, píšem Vám s prosbou.

Pred 7 rokmi som si chcela kúpiť jednu vec od mamičky, ktorá mala nickname radla123. Po dlhých rokov som tu späť a vec, ktorú by som chcela má pre mňa sentimentálnu hodnotu. Avšak dlhé roky už nie je aktívna. Našla som (asi) jej IBAN a poslala jej cent so správou nech mi napíše na Facebook. Ešte mám info že je z Očovej (pri Zvolene). (všetko verejné dostupné)
Viem, že varím z vody, ale chcela by som sa s ňou nejako skontaktovať. Ďakujem za každú radu ❤️

anonym_d994e1
13. aug 2026

Napísala by som na FB do skupiny Očova🙂

anonym_5f8ffe
14. aug 2026

nechápem, pred 7 rokmi si chcela od nej niečo kúpiť, ale vtedy si nekúpila a teraz po 7 rokoch si si na to spomenula a chcela by si tu vec od nej kúpiť? vážne??? 🙈🙉🙊

zmep
autor
14. aug 2026
@anonym_5f8ffe

nechápem, pred 7 rokmi si chcela od nej niečo kúpiť, ale vtedy si nekúpila a teraz po 7 rokoch si si na to spomenula a chcela by si tu vec od nej kúpiť? vážne??? 🙈🙉🙊

@anonym_5f8ffe áno, viem je to bizarné, ale teraz to chcem 😅

anonym_5f8ffe
14. aug 2026

a čo je to ak smiem vedieť? nikde inde to nevieš zohnať? lebo podľa mňa aj to číslo účtu čo máš už môže byť dávno neplatné. ale tak to by sa Ti platba asi vrátila

zmep
autor
14. aug 2026
@anonym_5f8ffe

a čo je to ak smiem vedieť? nikde inde to nevieš zohnať? lebo podľa mňa aj to číslo účtu čo máš už môže byť dávno neplatné. ale tak to by sa Ti platba asi vrátila

@anonym_5f8ffe je to obraz, čiže pochybujem, že ho nájdem inde. Hľadala som a majú iba podobné 🙁

anonym_5f8ffe
14. aug 2026
@zmep

@anonym_5f8ffe je to obraz, čiže pochybujem, že ho nájdem inde. Hľadala som a majú iba podobné 🙁

@zmep aj na vinted si hladala?

zmep
autor
14. aug 2026
@anonym_5f8ffe

@zmep aj na vinted si hladala?

@anonym_5f8ffe áno pozerala aj Vinted aj podľa mena aj obraz ale nenašlo mi to danú vec 🙁 snáď pani nejako nájdem

anonym_5f8ffe
14. aug 2026
@zmep

@anonym_5f8ffe áno pozerala aj Vinted aj podľa mena aj obraz ale nenašlo mi to danú vec 🙁 snáď pani nejako nájdem

@zmep no tak drzim palce

anonym_5258e6
14. aug 2026
@zmep

@zmep snáď si nemyslíš ze vec, co predávala pred 7 rokmi ešte stále nepredala, a ma to doma.?

mk1111111111
14. aug 2026

A to je ake mile. Dufam, ze sa najdete

zmep
autor
14. aug 2026
@anonym_5258e6

@zmep snáď si nemyslíš ze vec, co predávala pred 7 rokmi ešte stále nepredala, a ma to doma.?

@anonym_5258e6 neviem či má, príspevok expiroval nebol zmazaný, čiže je tam nádej

anonym_5258e6
14. aug 2026
@zmep

@anonym_5258e6 neviem či má, príspevok expiroval nebol zmazaný, čiže je tam nádej

@zmep jáj, tak možno sa ti to podarí.

1sally12
15. aug 2026

😄😄