Hľadám mamičku radla123 z Očovej
Dobrý deň, píšem Vám s prosbou.
Pred 7 rokmi som si chcela kúpiť jednu vec od mamičky, ktorá mala nickname radla123. Po dlhých rokov som tu späť a vec, ktorú by som chcela má pre mňa sentimentálnu hodnotu. Avšak dlhé roky už nie je aktívna. Našla som (asi) jej IBAN a poslala jej cent so správou nech mi napíše na Facebook. Ešte mám info že je z Očovej (pri Zvolene). (všetko verejné dostupné)
Viem, že varím z vody, ale chcela by som sa s ňou nejako skontaktovať. Ďakujem za každú radu ❤️
nechápem, pred 7 rokmi si chcela od nej niečo kúpiť, ale vtedy si nekúpila a teraz po 7 rokoch si si na to spomenula a chcela by si tu vec od nej kúpiť? vážne??? 🙈🙉🙊
nechápem, pred 7 rokmi si chcela od nej niečo kúpiť, ale vtedy si nekúpila a teraz po 7 rokoch si si na to spomenula a chcela by si tu vec od nej kúpiť? vážne??? 🙈🙉🙊
@anonym_5f8ffe áno, viem je to bizarné, ale teraz to chcem 😅
a čo je to ak smiem vedieť? nikde inde to nevieš zohnať? lebo podľa mňa aj to číslo účtu čo máš už môže byť dávno neplatné. ale tak to by sa Ti platba asi vrátila
a čo je to ak smiem vedieť? nikde inde to nevieš zohnať? lebo podľa mňa aj to číslo účtu čo máš už môže byť dávno neplatné. ale tak to by sa Ti platba asi vrátila
@anonym_5f8ffe je to obraz, čiže pochybujem, že ho nájdem inde. Hľadala som a majú iba podobné 🙁
@anonym_5f8ffe je to obraz, čiže pochybujem, že ho nájdem inde. Hľadala som a majú iba podobné 🙁
@zmep aj na vinted si hladala?
@anonym_5f8ffe áno pozerala aj Vinted aj podľa mena aj obraz ale nenašlo mi to danú vec 🙁 snáď pani nejako nájdem
@zmep no tak drzim palce
@anonym_5f8ffe áno pozerala aj Vinted aj podľa mena aj obraz ale nenašlo mi to danú vec 🙁 snáď pani nejako nájdem
@zmep snáď si nemyslíš ze vec, co predávala pred 7 rokmi ešte stále nepredala, a ma to doma.?
@anonym_5258e6 neviem či má, príspevok expiroval nebol zmazaný, čiže je tam nádej
@zmep jáj, tak možno sa ti to podarí.

Napísala by som na FB do skupiny Očova🙂