icon

Je nutný antivírus pre offline navigáciu v mobile?

28. júl 2025

prosim poraddte
a su bezpecne ci treba mat antivirus program lebo nemam mobil na pausal len na dpobijaci kredit
dakujeme

stellarstar
•
28. júl 2025

@anonym_autor AV na mobil vôbec nepotrebuješ

autor
•
28. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor AV na mobil vôbec nepotrebuješ

@stellarstar tak ficim na wifi doma, tak tiez sa mi tam potvaraju reklamy.

autor
•
28. júl 2025

prosimmm TEMA BOLA OFFLINE navigacia, prosim poraddte

autor
•
28. júl 2025

a druha otazka ci potrebujem byt chranena antivirom

1natasa1
•
28. júl 2025

Netreba mať antivírus program, je to relatívne bezpečné.

lucik194
•
28. júl 2025

hladas offline navigaciu do auta? ci kde?

ak ano, tak moznosti vela nemas......
lebo vsetko je online

ja mam stiahnute mapy.com (byvale mapy.cz), a tie funguju offline, ale to je vyslovene len ako doplnok k waze (ked stratim niekde v horach signal)

v mapy.com sa ale teraz da stiahnut naraz offline len jeden štát, predtym sa dalo kolko si chcela (napr. isla si z SKK cez At do IT tak si si stiahla celu cestu do telefonu, teraz sa to uz neda, mozes stiahnut len jeden štát. Alebo zaplatis rocny poplatok a potom mozes mat tych statov kolko chces..... takze este to je riesenie

a antivirus, no je fajn ked ho mas

autor
•
28. júl 2025
@lucik194

lebo vsetko je online

ja mam stiahnute mapy.com (byvale mapy.cz), a tie funguju offline, ale to je vyslovene len ako doplnok k waze (ked stratim niekde v horach signal)

v mapy.com sa ale teraz da stiahnut naraz offline len jeden štát, predtym sa dalo kolko si chcela (napr. isla si z SKK cez At do IT tak si si stiahla celu cestu do telefonu, teraz sa to uz neda, mozes stiahnut len jeden štát. Alebo zaplatis rocny poplatok a potom mozes mat tych statov kolko chces..... takze este to je riesenie

@lucik194 do mobila.

lucik194
•
28. júl 2025
@anonym_autor

@lucik194 do mobila.

@anonym_autor tak to potom mapy.com su pre teba fajn

zic
•
28. júl 2025
@lucik194

lebo vsetko je online

@lucik194 funkcne mapy su "here WeGo" (byvalye Nokia maps tusim)... ztiahnes stat / staty ktory / ktore chces vopred a ides... pouzivam dlhe roky ak som niekde (mimo EU)

stellarstar
•
28. júl 2025
@anonym_autor

a druha otazka ci potrebujem byt chranena antivirom

@anonym_autor offline neoffline nepotrebuješ žiaden AV na navi a ked chceš offline navi tak here we go, ten používam aj ja

lucik194
•
28. júl 2025
@zic

@lucik194 funkcne mapy su "here WeGo" (byvalye Nokia maps tusim)... ztiahnes stat / staty ktory / ktore chces vopred a ides... pouzivam dlhe roky ak som niekde (mimo EU)

@zic ja pouzivam mapy.com, prave kvoli tomu, ze ta cestna siet je tam dobra, co je velke plus - turisticke mapy a chodniky, ktore len tak niekde nemas zaznacene a tu su

autor
•
28. júl 2025

dakujem vsetkym idem to pozriet.

autor
•
29. júl 2025
@lucik194

@zic ja pouzivam mapy.com, prave kvoli tomu, ze ta cestna siet je tam dobra, co je velke plus - turisticke mapy a chodniky, ktore len tak niekde nemas zaznacene a tu su

@lucik194 ta je zadarmo? mne to chcelo ucet z google pay

lucik194
•
29. júl 2025

je zadarmo, mam ju x rokov

ak mas len jednu krajinu stiahnutu, neplatis nic.