icon

Je Robo Opatovský homosexuál?

12. aug 2026

Vopred sa ospravedlňujem ak je to nevhodné, ale ja sa už dlhé roky neviem zbaviť pocitu, že je homosexuál. 😬

Vníma to tak niekto rovnako?

Strana
z3
autor
13. aug 2026
@anonym_4e8f67

@anonym_autor však áno, ty nič, teba len zaujima jeho sexuálna orientácia,

@anonym_4e8f67 Áno. 🫡

anonym_7e7f14
13. aug 2026
@doux

@anonym_4b7f9d v súvislosti s jarošom mne napadajú oveľa "horšie" veci ako je homosexualita...

@doux ake?

sherynkamalinka
13. aug 2026

On nie, ale Ronaldo podla mna ano 🙂

anonym_17ae70
13. aug 2026

ti, čo tu píšete, žš veď je ženatý a má dieťa, zobuďte sa, to nič neznamená, je veľa gayov, ktorí žijú v heterosexuálnych vzťahoch, a popri tom majú iný, tajný život
Opatovský mi ako gay nepríde vôbec, vždy mal priateľky, a skôr by som povedala, že je taký dosť na ženy, v mladosti bol sukničkár

anonym_c24d04
13. aug 2026
@anonym_17ae70

ti, čo tu píšete, žš veď je ženatý a má dieťa, zobuďte sa, to nič neznamená, je veľa gayov, ktorí žijú v heterosexuálnych vzťahoch, a popri tom majú iný, tajný život
Opatovský mi ako gay nepríde vôbec, vždy mal priateľky, a skôr by som povedala, že je taký dosť na ženy, v mladosti bol sukničkár

@anonym_17ae70 mne on príde taký troska dosť slizský.

2691
13. aug 2026
@anonym_4b7f9d

@anonym_autor dozvieme sa o pár rokov, keď ho prestane baviť hrať divadlo.
Mňa by skôr zaujímalo, kedy sa konečne prizna Jaroš. Alebo kvôli biznisu s detičkami bude hrať ja nič ja muzikant

@anonym_4b7f9d koľko zloby je v nás....to závidieť úspech,peniaze, kariéru?, alebo všetko?
Popracuj na sebe, aby sa z teba nestala trápna drbna....

anonym_7f2165
14. aug 2026
@anonym_autor

@biba_18 Veď ja nehovorím, že ja ich rada nemám. Len mám pocit, že žije levanduľové manželstvo a pýtam sa, či taký pocit majú aj ostatní.

@anonym_autor a co ti na tom vadi?vsak keby aj je je to jeho vec nie?ci ty s nim spis? Co takto sa staratvo seba?nie je prvy ani posledny

anonym_6b7470
14. aug 2026

Tak to si ma zaskocila, vyrastal v byte vedla nas, ako nezdal sa mi iny, vobec. Bezny chalan

anonym_87f4e9
14. aug 2026
@doux

@dennissa16 mne gay-ovia nevadia. vôbec. práveže keby bol gay, mal by už dávno priateľa. keby bol hetero, mal by dávno priateľku. on nemá nikoho. chce byť sám? v takomto veku? nevedno.

@doux čo to za hlúposti trieskas. Prečo by mal niekto priznávať svoju orientáciu? Pyco, Bruno Ciberej, Pelegrini, Dočolomanský, Koleník... priznali? A ešte mnoho ďalších. Všetci to vedia,ale pokiaľ to sami nepotvrdia, môžeš sa akurát tak pískať

anonym_4b7f9d
14. aug 2026
@anonym_32b494

Miro Jaroš nie je homosexual, mala som kamosku, ktora sa s nim svojho casu stretavala. Uz je to davno.

@anonym_32b494 je homosexuál. V jeho milovanej Žiline ma dokonca svojho partnera. Len keďže sa motá okolo detičiek, tak na coming out môžeme zabudnúť. Ja neviem, či si nepamätáte keď este v superstar obhajoval práva gayov a lesieb? Tuším aj prídy podporoval. No.akpsi už je tuchucko, ako voska pod chrastou. Prečo asi?

anonym_4b7f9d
14. aug 2026
@dennissa16

@doux na základe čoho si to preboha myslíš?

Ja si napr myslim, že presne kvôli takým ako ty sa Jaros nikdy neprizná, že je gay, lebo hneď by z neho automaticky robili poniektorí pedofila..
Smutne

@dennissa16 on sa neprizná kvôli tomu ze ma biznis založený na detskom publiku. Vsak sa na neho stačí pozrieť ze je bukvica to vidno na prvý pohľad. Len sa tvaríme ze nie.

anonym_4b7f9d
14. aug 2026
@doux

@dennissa16 mne gay-ovia nevadia. vôbec. práveže keby bol gay, mal by už dávno priateľa. keby bol hetero, mal by dávno priateľku. on nemá nikoho. chce byť sám? v takomto veku? nevedno.

@doux ma frajera v Žiline. Odkiaľ pochádza. Tam to o nom je verejne tajomstvo. Asi ako o gaborikovi v Trenčíne.

petulda333
14. aug 2026
@anonym_4b7f9d

@anonym_32b494 je homosexuál. V jeho milovanej Žiline ma dokonca svojho partnera. Len keďže sa motá okolo detičiek, tak na coming out môžeme zabudnúť. Ja neviem, či si nepamätáte keď este v superstar obhajoval práva gayov a lesieb? Tuším aj prídy podporoval. No.akpsi už je tuchucko, ako voska pod chrastou. Prečo asi?

@anonym_4b7f9d zo superstar si pamatam len to,ako bol buchnuty do Katky.....

diaszoky
Včera o 19:45
@anonym_4b7f9d

@anonym_autor dozvieme sa o pár rokov, keď ho prestane baviť hrať divadlo.
Mňa by skôr zaujímalo, kedy sa konečne prizna Jaroš. Alebo kvôli biznisu s detičkami bude hrať ja nič ja muzikant

@anonym_4b7f9d nema aa k comu. Nic nepoprel

Strana
z3