Je Robo Opatovský homosexuál?
Vopred sa ospravedlňujem ak je to nevhodné, ale ja sa už dlhé roky neviem zbaviť pocitu, že je homosexuál. 😬
Vníma to tak niekto rovnako?
@anonym_autor nie som lepšočlovek. mne to jednoducho nevadí aj keby bol… ja mám umelcov homosexuálov dokonca rada. sú otvorenejší a bez nich by bola hudba nudnejšia…
@biba_18 Veď ja nehovorím, že ja ich rada nemám. Len mám pocit, že žije levanduľové manželstvo a pýtam sa, či taký pocit majú aj ostatní.
Veď on je normálne ženatý chlap a so ženou sú spolu už dlho, aspoň čo ja som čítala.....mne ako homosexuál nepripadá a to pár poznam osobne, kamoši....
ja som napríklad vôbec netušila, že ženatý je, lebo ho nesledujem. ale keď si predstavím jeho tvár a celkovo jeho... áno, mne pripadá teplý 😀
@anonym_autor
Aj ja sa ospravedlnujem ze nie si normalna ked nemozes z toho spat.
...a záleží na tom?
Teraz kazdy, kto sa o seba stara, je homosexual? Podla mna je len metrosexual.
...a záleží na tom?
@anonym_fa8bb0 Nezáleží, nezáleží na veľa veciach, ale skrátka je to zvedavosť, nemusíte tu moralizovať.
@anonym_fa8bb0 Nezáleží, nezáleží na veľa veciach, ale skrátka je to zvedavosť, nemusíte tu moralizovať.
@anonym_autor Niekto moralizuje?
@anonym_autor keby teba rozoberali na nete, že už roky sa nemôžu zbaviť pocitu, že si lesba, bolo by ti to po vôli? Či keď ide o podradný druh - chlapa, tak to je na tomto fóre v norme?
@anonym_autor keby teba rozoberali na nete, že už roky sa nemôžu zbaviť pocitu, že si lesba, bolo by ti to po vôli? Či keď ide o podradný druh - chlapa, tak to je na tomto fóre v norme?
@anonym_79db14 Je to len zamyslenie a konštatovanie. Robíte tu z toho niečo, čo pôvodne tak vôbec nebolo myslené.
Chlapa nevnímam ako podradný druh, to si si tam zasa dosadila ty. Zaujímavé, ako tu všetci "viete" čítať medzi riadkami.
@anonym_autor veď je ženatý, ma dcerku
@anonym_autor dozvieme sa o pár rokov, keď ho prestane baviť hrať divadlo.
Mňa by skôr zaujímalo, kedy sa konečne prizna Jaroš. Alebo kvôli biznisu s detičkami bude hrať ja nič ja muzikant
A nie je to jedno? Ako sa zmení váš život ked budete vedieť, že ten alebo tamta sú taky alebo onaký? Co sa stane ak to vedieť nebudete?
@anonym_autor veď je ženatý, ma dcerku
@anonym_828e1a Ja viem, volá sa to levanduľové manželstvo.
@anonym_autor radšej choď zasadiť aspoň 3 stromy, lebo budeš teplá aj ty.....
@2691 🫶🏻
Mňa by skôr zaujímalo, kedy sa konečne prizna Jaroš. Alebo kvôli biznisu s detičkami bude hrať ja nič ja muzikant
@anonym_4b7f9d v súvislosti s jarošom mne napadajú oveľa "horšie" veci ako je homosexualita...
@anonym_autor mne tak nepripadá.
A nie je to jedno? Ako sa zmení váš život ked budete vedieť, že ten alebo tamta sú taky alebo onaký? Co sa stane ak to vedieť nebudete?
@anonym_4e8f67 Prečo by som to nemohla chcieť vedieť? Som zvedavá, bodka. 😄
Nie každá otázka je útok, odsúdenie alebo prejav homofóbie. Ľudia dnes strašne radi moralizujú aj tam, kde sa niekto jednoducho na niečo normálne pýta. Ak neviete odpoveď, stačí povedať "neviem" alebo "na mňa tak nepôsobí".
Netreba z toho robiť prednášku o súkromí a morálke.
ženy vy ste niektoré fakt trafené. Čo vás do toho, aký kto je. Starajte sa o seba a nechajte ostatných žiť, tak ako sa im to páči. Ja sa už tým chlapom nečudujem, že niektorí majú radšej kamošov ako takéto trúby...
@anonym_4b7f9d v súvislosti s jarošom mne napadajú oveľa "horšie" veci ako je homosexualita...
@doux a aké?
ženy vy ste niektoré fakt trafené. Čo vás do toho, aký kto je. Starajte sa o seba a nechajte ostatných žiť, tak ako sa im to páči. Ja sa už tým chlapom nečudujem, že niektorí majú radšej kamošov ako takéto trúby...
@anonym_895fde Nemusíš hrať internetového moralistu a už vôbec nie urážať ženy. Tá tvoja veta o "trúbach" hovorí oveľa viac o tebe.
ale moze byt na dve strany na to sa nejako pozabudlo😁takze moze byt kludne aj bisexual
@anonym_895fde Nemusíš hrať internetového moralistu a už vôbec nie urážať ženy. Tá tvoja veta o "trúbach" hovorí oveľa viac o tebe.
@anonym_autor pozri sa do zrkadla
@anonym_4b7f9d ja si to tiez o Mirovi myslim a myslim si, ze je s Vratkom Siragim

ja to nevnímam. lebo mi je to jedno 😏