icon

Juraško a Hágerová: Skutočný dôvod rozchodu?

Dnes o 08:37

Baby, taký super pár a už nie sú spolu. Škoda. Mne to pripadá divné, tak dlho a asi pekne žili. Zažila som ich na pár akciách a boli veľmi milí. Ja týmto rozhodom fakt nerozumiem. Každý druhý pomaly.

Strana
z2
anonym_a03e3f
Dnes o 08:41

A ty im vidis do spalne? Nechapem vobec tvojmu prispevku..

anonym_02ea46
Dnes o 08:41

@anonym_autor a co ocakavas otvorenim tejto diskusie? Ze tu budeme plakat nad cudzimi ludmi?

anonym_2f15c2
Dnes o 08:42

@anonym_autor hlavne chudatka deti. Rozvod je dnes strasne moderny.

anonym_aafeea
Dnes o 08:44

Ten chlap je primitiv.

sissy27
Dnes o 08:44

@anonym_autor ako vies, ze boli super par? Si zila s nimi? A hej, urcite sa rozisli preto, ze boli super par, nie preto, ze mali nejake problemy vo vztahu 🙄
Za mna super, ze s tym nekrmili bulvar a vyriesili si to v tichosti a asi aj inteligentne ako rozumni ludia a rodicia malych deti. Lebo to je dolezite, nie to, co si o tom myslis ty.

zuzinka888
Dnes o 08:47

Tak dlho si pekne zili- ako vies? Byvala si s nimi??? Zazila si ich na par akciach- prepac ale 2-3 hodiny do roka sa vie usmievat a pretvarovat kazdy- hlavne ak z toho cinkaju €. Zivot nie je to co vidis na sietach alebo v mediach. Vid - pani Koktova s manzelom. A jej deti sa maju super- drahe dovolenky, luxus a same znackove veci- a doma? Nadavky a ponizovanie a podla Ornely -my co sa na tom pohorsujeme nie sme normalni...ale to je uplne iny pribeh. Verim ze Diana a Roman to urobili po zrelej uvahe s ohladom na deti. Niekedy nema cenu lepit nieco co nedrzi spolu.

anonym_f7d663
Dnes o 08:51

@anonym_autor Mas malo svojich starosti, ze musis pchat rypak do cudzich?

anonym_aafeea
Dnes o 08:54
@zuzinka888

Tak dlho si pekne zili- ako vies? Byvala si s nimi??? Zazila si ich na par akciach- prepac ale 2-3 hodiny do roka sa vie usmievat a pretvarovat kazdy- hlavne ak z toho cinkaju €. Zivot nie je to co vidis na sietach alebo v mediach. Vid - pani Koktova s manzelom. A jej deti sa maju super- drahe dovolenky, luxus a same znackove veci- a doma? Nadavky a ponizovanie a podla Ornely -my co sa na tom pohorsujeme nie sme normalni...ale to je uplne iny pribeh. Verim ze Diana a Roman to urobili po zrelej uvahe s ohladom na deti. Niekedy nema cenu lepit nieco co nedrzi spolu.

@zuzinka888 U tych kktovych to je hroza. Mne je luto tych deti. Satisfakcia pre Partysovu.

anonym_886d15
Dnes o 09:00

@anonym_autor vôbec ma to neprekvapuje aj je od nej o dosť starší.Ludia menia vekom priority a ľudia mediálne známi to majú ešte ťažšie ako ostatni

anonym_fdb0f8
Dnes o 09:23

aj my sme mali krasny vztah, kym som nezistila, ze pise stoke na pokeci, nikdy nevies co sa páru stane, bola dost nesvoja pri rozhovore, zrejme tam prebehlo nejake ublizenie

jenn7
Dnes o 09:57
@anonym_f7d663

@anonym_autor Mas malo svojich starosti, ze musis pchat rypak do cudzich?

@anonym_f7d663 keby si sedela na kave s kamoskou a ona by tuto temu medzi recou spomenula, tiez by si jej odpovedala rovnako?

anonym_d5bae5
Dnes o 10:11

Ja som tiež bola v totalnom šoku. Vzdy posobili takí zaľúbení. Pred rokom sa nasťahovali do nového domceka. Tesili sa z toho. Ktovie čo sa tam stalo. Ale z jej slov sa mi zdalo akobt bol na vine on. Tych deti mi je strasne luto. Moje deti by sa zblaznili keby sa rozvedieme a muz sa odstahuje zo spoločného domova. Nechapem ze sa tieto celebrity hned rozchadzaju. Ako aj Marcinkova. Uz v Lets Dance vyznavala lasku frajerovi. Otras.

autor
Dnes o 10:17
@zuzinka888

@zuzinka888 neviem kto je Koktova a Ornela🙄 Jednoducho mi príde divné, ak zásnuby, 2 deti, stavba domu, normálny život a zrazu bum. Jasné, nikomu nevidíš so hrnca. Mne prišli ako jeden z tých normálnych a serióznych párov. A zažila som ich nielen 3 hodiny, ale na športovo relaxačných pobytoch. Pochybujem, že by sa tam šli pretvarovať. Ak si s niekým nesedím a nechcem ho, asi nie som vyškerená od ucha k uchu.

anonym_f7d663
Dnes o 10:18
@jenn7

@anonym_f7d663 keby si sedela na kave s kamoskou a ona by tuto temu medzi recou spomenula, tiez by si jej odpovedala rovnako?

@jenn7 Moje kamosky nerozberaju taketo hluposti, takze toto riesit nemusim. Ale uplne kludne by som to dotycnej povedala aj osobne, potom by uz asi nebola moja kamoska, ale nevadilo by mi to.

autor
Dnes o 10:20
@anonym_2f15c2

@anonym_autor hlavne chudatka deti. Rozvod je dnes strasne moderny.

@anonym_2f15c2 však toto. Vzťah, deti prijaté s láskou, zásnuby, nový dom a potom? Kde sa stane v živote chyba, že zrazu niekoho koho milujem a porodím deti, splodím, zrazu to nie je ok? Chápem ak niekto chlastá, bitky, automaty. Ale takto? Svet je divný

autor
Dnes o 10:21
@anonym_d5bae5

Ja som tiež bola v totalnom šoku. Vzdy posobili takí zaľúbení. Pred rokom sa nasťahovali do nového domceka. Tesili sa z toho. Ktovie čo sa tam stalo. Ale z jej slov sa mi zdalo akobt bol na vine on. Tych deti mi je strasne luto. Moje deti by sa zblaznili keby sa rozvedieme a muz sa odstahuje zo spoločného domova. Nechapem ze sa tieto celebrity hned rozchadzaju. Ako aj Marcinkova. Uz v Lets Dance vyznavala lasku frajerovi. Otras.

@anonym_d5bae5 vždy to vie zraniť a zlomiť srdce, ak si v peknom vzťahu a zrazu opačná strana nehrá fér, alebo sa po 9 rokoch odmiluje 🤷‍♀️

anonym_3a8338
Dnes o 10:24

Možno mali všetko ostatné , len láska vymizla. Stali sa z nich kamaráti. To sa deje veľmi často, že majú všetko v zmysle , nie drahé dovolenky, auta ... Ale prácu, bývanie, deti a prestanú sa milovať.
Niekto tak ostane do smrti spolu, niekto to nedá.

anonym_ead4ff
Dnes o 10:26

@anonym_autor ono to tak býva, že postavis dom a rozides sa.

anonym_d5bae5
Dnes o 10:27
@anonym_autor

@anonym_2f15c2 však toto. Vzťah, deti prijaté s láskou, zásnuby, nový dom a potom? Kde sa stane v živote chyba, že zrazu niekoho koho milujem a porodím deti, splodím, zrazu to nie je ok? Chápem ak niekto chlastá, bitky, automaty. Ale takto? Svet je divný

@anonym_autor presne. U nich neverim ze by boli bitky,alkohol a podobne. Skor asi ta laska vymizla. U nas to uz tiez nie je to čo bývalo ale teda uz by sa mi ozaj nechcelo hladat si niekoho ineho 😀 a brat detom domov,stahovat sa. Chcem aby mali kompletnú rodinu

anonym_28b7dd
Dnes o 10:36
@anonym_ead4ff

@anonym_autor ono to tak býva, že postavis dom a rozides sa.

@anonym_ead4ff a mozes mi prosím vysvetlit prečo sa to tak hovorí, alebo co je za tým? Lebo nejako v tom nevidím logiku….

aurora33
Dnes o 10:37

@anonym_autor týmto sa nechcem nikoho dotknúť, ale on mi príde, že je gay.

anonym_850c84
Dnes o 10:37

Jasne. Veď odísť od muža/ženy je povolené iba ak chľastá/bije ma/gambluje … zvyšok? to sa dá pretvarovať už do smrti, veď čo už žena/muž po 40tke s deťmi na krku? No nič. Do hrobu. Ospravedlňujem sa za tu iróniu, ale ľudia vidia veci čierne alebo biele pritom medzitým proste “len” človek už s tým druhým nemusí byť jednoducho šťastný a spokojný … A áno … deti trpia oveľa viac v nešťastných manželstvách ako v rozvedených ..

anonym_2fd17f
Dnes o 10:43
@anonym_autor

@anonym_autor ak nechápeš tieto veci, ak nechápeš dynamiku vzťahu muža a ženy a ak si nepochopila to, že istota a stálosť neexistuje a na tomto svete nie si preto, aby si bola v šťastnom vzťahu, tak celkovo si nepochopila a neprijala osud a život človeka. Je absolútne irelevantné posudzovať rozvod ľudí, čo nepoznáš. Absolútne nechápeš, čím vnútorné prechádzali a čo riešili. To vedia len oni.

anonym_348b2f
Dnes o 10:51

My sme sa rozišli po 12 tich rokoch, dvoch deťoch, spoločnom dome, zasnúbení.
Veci sa v živote nie vždy dejú tak, ako si predstavujeme. Niekedy potrebujeme momenty, skúsenosti, ktoré nás naučia, že čo je ozaj v živote dôležité a cenné.

anonym_65e360
Dnes o 10:58

Minimálne jednému z nich chýba zodpovednosť. Ak mám raz partnera/partnerku, dve malé deti, pekný dom, normálny život tak sa toho držím a neriešim hlúposti. Mali všetko a teraz nebudú mať nič. A ďalšie deti vyrastú poznačené, bez kompletnej rodiny a raz budú tiež takto chybovať v živote. Žiadne také, že vzťah sa vyčerpal, prestal som milovať, vymizla láska. To nie je žiadne ospravedlnenie. Človek má v takýchto situáciách myslieť nie na seba , ale predovšetkým na tú svoju rodinu, vydržať a snažiť sa, aby všetko fungovalo. Rozchod nie je riešenie, len zbabelosť.

doriiis
Dnes o 11:08
@anonym_65e360

Minimálne jednému z nich chýba zodpovednosť. Ak mám raz partnera/partnerku, dve malé deti, pekný dom, normálny život tak sa toho držím a neriešim hlúposti. Mali všetko a teraz nebudú mať nič. A ďalšie deti vyrastú poznačené, bez kompletnej rodiny a raz budú tiež takto chybovať v živote. Žiadne také, že vzťah sa vyčerpal, prestal som milovať, vymizla láska. To nie je žiadne ospravedlnenie. Človek má v takýchto situáciách myslieť nie na seba , ale predovšetkým na tú svoju rodinu, vydržať a snažiť sa, aby všetko fungovalo. Rozchod nie je riešenie, len zbabelosť.

@anonym_65e360 ... Lenže držať spolu dvoch ľudí na silu z akýchkoľvek dôvodov je tiež nesprávne. Rodina je jedna vec, ale nemôže byť šťastná rodina, ak sú nešťastni jej clenovia

anonym_530356
Dnes o 11:13

To mi je novinka. A taká bola vytešená tá Hágerová, večne vysmiata.

anonym_156d75
Dnes o 11:14
@aurora33

@anonym_autor týmto sa nechcem nikoho dotknúť, ale on mi príde, že je gay.

@aurora33 aj ja som si to myslela 🤷‍♀️ súkromie našich 'celebrít' ma nezaujíma, nejak extrémne ich nesledujem, nevŕtam sa v tom. Že je ženatý a má rodinu som sa dozvedela až z tejto diskusie. A otvorila som ju práve preto, že som si myslela to isté, čo ty.

anonym_2f15c2
Dnes o 11:16
@anonym_autor

@anonym_autor presne, nechcem sudit, ale....no proste znicene zivoty deti.

aurora33
Dnes o 11:19
@anonym_156d75

@aurora33 aj ja som si to myslela 🤷‍♀️ súkromie našich 'celebrít' ma nezaujíma, nejak extrémne ich nesledujem, nevŕtam sa v tom. Že je ženatý a má rodinu som sa dozvedela až z tejto diskusie. A otvorila som ju práve preto, že som si myslela to isté, čo ty.

@anonym_156d75 ja som na tom podobne. Tiež ma nezaujímajú naše celebrity. Ale o týchto som vedela, lebo kým sa presťahovali do nového domu tak byvali v rovnakej bytovke ako moja známa.

Strana
z2