Karma ovplyvnila Karolinu Shawty a jej priateľa Tisciho
Tak ich dobre dobehla karma. Pochybujem, ze nevedela, co jej priatel robi. Este nedavno sa vychvalovala novym autom, tam plakala na kameru, aka je stastna a zrejme bolo kupene zo spinavych penazi. Ohovarala ine dievcata, ze ziju v vzdielanych bytoch a ona si uzivala luxus z nakradnutych. Karma dobehne kazdeho. Tieto novodobe influencerky, ktore sa chvalia luxusnymi handrami, kabelkami a pritom realita je taka, ze tie prachy maju z obchodovania, z drog a roznych spinavych cinnosti.
@anonym_autor a rozne kravky ich sleduju a prispievaju tak k ich spravaniu... ze?
@anonym_autor a rozne kravky ich sleduju a prispievaju tak k ich spravaniu... ze?
@anonym_317f4b a rozne kravky potom komentuju a zapajaju sa do debat, ktore ich strasne ,,nezaujimaju" vsak?
Chvalabohu netuším o kom je reč
@kikusenka1 netusis a preto si prispela do diskusie?:D este sa mi nestalo, zeby som otvarala diskusiu, kde neviem o koho ide :D
Dnes som videla oficialny prispevok na stranke slovenskej policie - okradli ludi o dokopy vyse 8 milionov eur, vsetci 4 Slovaci su vo vazbe. Dufam, ze spravodlivost na seba nenecha dlho cakat a pojdu sediet a poskodeni budu odskodneni do posledneho centu.
Co sa tyka tej Šarpy… neviem, vyzera ako take tela, co nevie do 5 naratat, ale o tomto musela vediet. Nuz, luxus z nakradnutych peniazkov jej nesmrdel, chuderke. A na toto sa pozeraju dnesne tinedzerky a myslia si potom, ze je uplny standard zit v takom luxuse.. skutocnost ale nie vzdy, ako v tomto pripade, vyplava na povrch..
Dnes som videla oficialny prispevok na stranke slovenskej policie - okradli ludi o dokopy vyse 8 milionov eur, vsetci 4 Slovaci su vo vazbe. Dufam, ze spravodlivost na seba nenecha dlho cakat a pojdu sediet a poskodeni budu odskodneni do posledneho centu.
Co sa tyka tej Šarpy… neviem, vyzera ako take tela, co nevie do 5 naratat, ale o tomto musela vediet. Nuz, luxus z nakradnutych peniazkov jej nesmrdel, chuderke. A na toto sa pozeraju dnesne tinedzerky a myslia si potom, ze je uplny standard zit v takom luxuse.. skutocnost ale nie vzdy, ako v tomto pripade, vyplava na povrch..
@anonym_d579ab presne, natacaju prispevky o tom, ako ma byzerat vztah, laska, ako maju ludia zit a pritom sami su orehniti a falosni Vsak cim dalej, tym viac luxusu vystavovala. Ja sa cudujem, ze ti ludia sa neboja takto riskovat :D tak uz asi donatacala :D ktosi pisal, ze im zhabali majetok a aj to jej auto. Ja som si myslela, ze si nan sama zarobila a to zrejme nebola pravda. Ale videjko muselo byt 🫣
@anonym_d579ab waau tak to čumim, tak to je riadna suma
Vyšetrovatelia doposiaľ evidujú 1 125 poškodených, pričom spôsobená škoda podľa polície presahuje sumu 8,4 milióna eur.
V súvislosti s prípadom skončil vo väzbe aj raper a podnikateľ Tomáš Štetiar, známy pod umeleckým menom Tisci.
Podľa Prezídia Policajného zboru sa vyšetrovanie týka internetových platforiem Seif Finance, Seif Group, Seif DAO a Crypto Cartel, prostredníctvom ktorých mali byť investorom ponúkané investičné príležitosti v oblasti kryptomien a NFT. Polícia uvádza, že deklarované investície neboli realizované a finančné prostriedky poškodených mali byť získané podvodným spôsobom.
@anonym_d579ab presne, natacaju prispevky o tom, ako ma byzerat vztah, laska, ako maju ludia zit a pritom sami su orehniti a falosni Vsak cim dalej, tym viac luxusu vystavovala. Ja sa cudujem, ze ti ludia sa neboja takto riskovat :D tak uz asi donatacala :D ktosi pisal, ze im zhabali majetok a aj to jej auto. Ja som si myslela, ze si nan sama zarobila a to zrejme nebola pravda. Ale videjko muselo byt 🫣
@anonym_autor preto ja stale hovorim, nezivme tychto niktosov a chuderky svojou pozornostou. Zivot, ktory prezentuju je ten, ktory oni chcu, aby sme si my mysleli, ze ziju, nie ten, ktory ziju naozaj.

Chvalabohu netuším o kom je reč