icon

Karma ovplyvnila Karolinu Shawty a jej priateľa Tisciho

7. júl 2026

Tak ich dobre dobehla karma. Pochybujem, ze nevedela, co jej priatel robi. Este nedavno sa vychvalovala novym autom, tam plakala na kameru, aka je stastna a zrejme bolo kupene zo spinavych penazi. Ohovarala ine dievcata, ze ziju v vzdielanych bytoch a ona si uzivala luxus z nakradnutych. Karma dobehne kazdeho. Tieto novodobe influencerky, ktore sa chvalia luxusnymi handrami, kabelkami a pritom realita je taka, ze tie prachy maju z obchodovania, z drog a roznych spinavych cinnosti.

kikusenka1
7. júl 2026

Chvalabohu netuším o kom je reč

anonym_317f4b
7. júl 2026

@anonym_autor a rozne kravky ich sleduju a prispievaju tak k ich spravaniu... ze?

autor
7. júl 2026
@anonym_317f4b

@anonym_autor a rozne kravky ich sleduju a prispievaju tak k ich spravaniu... ze?

@anonym_317f4b a rozne kravky potom komentuju a zapajaju sa do debat, ktore ich strasne ,,nezaujimaju" vsak?

autor
7. júl 2026
@kikusenka1

Chvalabohu netuším o kom je reč

@kikusenka1 netusis a preto si prispela do diskusie?:D este sa mi nestalo, zeby som otvarala diskusiu, kde neviem o koho ide :D

anonym_d579ab
7. júl 2026

Dnes som videla oficialny prispevok na stranke slovenskej policie - okradli ludi o dokopy vyse 8 milionov eur, vsetci 4 Slovaci su vo vazbe. Dufam, ze spravodlivost na seba nenecha dlho cakat a pojdu sediet a poskodeni budu odskodneni do posledneho centu.

Co sa tyka tej Šarpy… neviem, vyzera ako take tela, co nevie do 5 naratat, ale o tomto musela vediet. Nuz, luxus z nakradnutych peniazkov jej nesmrdel, chuderke. A na toto sa pozeraju dnesne tinedzerky a myslia si potom, ze je uplny standard zit v takom luxuse.. skutocnost ale nie vzdy, ako v tomto pripade, vyplava na povrch..

autor
7. júl 2026
@anonym_d579ab

Dnes som videla oficialny prispevok na stranke slovenskej policie - okradli ludi o dokopy vyse 8 milionov eur, vsetci 4 Slovaci su vo vazbe. Dufam, ze spravodlivost na seba nenecha dlho cakat a pojdu sediet a poskodeni budu odskodneni do posledneho centu.

Co sa tyka tej Šarpy… neviem, vyzera ako take tela, co nevie do 5 naratat, ale o tomto musela vediet. Nuz, luxus z nakradnutych peniazkov jej nesmrdel, chuderke. A na toto sa pozeraju dnesne tinedzerky a myslia si potom, ze je uplny standard zit v takom luxuse.. skutocnost ale nie vzdy, ako v tomto pripade, vyplava na povrch..

@anonym_d579ab presne, natacaju prispevky o tom, ako ma byzerat vztah, laska, ako maju ludia zit a pritom sami su orehniti a falosni Vsak cim dalej, tym viac luxusu vystavovala. Ja sa cudujem, ze ti ludia sa neboja takto riskovat :D tak uz asi donatacala :D ktosi pisal, ze im zhabali majetok a aj to jej auto. Ja som si myslela, ze si nan sama zarobila a to zrejme nebola pravda. Ale videjko muselo byt 🫣

anonym_daa671
7. júl 2026
@anonym_d579ab

@anonym_d579ab waau tak to čumim, tak to je riadna suma

anonym_9cfe34
7. júl 2026

Vyšetrovatelia doposiaľ evidujú 1 125 poškodených, pričom spôsobená škoda podľa polície presahuje sumu 8,4 milióna eur.
V súvislosti s prípadom skončil vo väzbe aj raper a podnikateľ Tomáš Štetiar, známy pod umeleckým menom Tisci.

Podľa Prezídia Policajného zboru sa vyšetrovanie týka internetových platforiem Seif Finance, Seif Group, Seif DAO a Crypto Cartel, prostredníctvom ktorých mali byť investorom ponúkané investičné príležitosti v oblasti kryptomien a NFT. Polícia uvádza, že deklarované investície neboli realizované a finančné prostriedky poškodených mali byť získané podvodným spôsobom.

anonym_d579ab
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_d579ab presne, natacaju prispevky o tom, ako ma byzerat vztah, laska, ako maju ludia zit a pritom sami su orehniti a falosni Vsak cim dalej, tym viac luxusu vystavovala. Ja sa cudujem, ze ti ludia sa neboja takto riskovat :D tak uz asi donatacala :D ktosi pisal, ze im zhabali majetok a aj to jej auto. Ja som si myslela, ze si nan sama zarobila a to zrejme nebola pravda. Ale videjko muselo byt 🫣

@anonym_autor preto ja stale hovorim, nezivme tychto niktosov a chuderky svojou pozornostou. Zivot, ktory prezentuju je ten, ktory oni chcu, aby sme si my mysleli, ze ziju, nie ten, ktory ziju naozaj.