Kaufland trhovisko: Ako postupovať pri nedoručení objednávky?
Zdravim, objednával som cez Kaufland trhovisko jednu položku ktorá už je zaplatená ale ešte neprišla. Kontaktoval som aj predajcu že sa ani nedalo skontrolovať kde sa nachádza zásielka a že ešte neprišla. Odpoveď bola že číslo zásielky dali zle a poslali rovno správne a vraj evidujú doručenie balíka že si mam skontrolovať dvor, schránku a opýtať sa susedov. Ale ako vravím nič neprišlo...14 dní od odstúpenia zmluvy už ubehlo ako postupovať?
@tramtada31 bývam v paneláku takže je iba jedna možnosť že to dal susedom ale nikto nič nemá a na pošte tiež nič nie je
Pridavam moju skusenost s Kaufland trhoviskom. Objednala som si veci od 3 predajcov. Dva balicky uz prisli, ale Kaufland nedal kurierom (DPD, GLS) moje kontaktne udaje.
DPD kurier nahodne zazvonil pri dverach, nastastie niekto bol doma. GLS kurier nechal balicek lezat na depe, kvoli chybajucim udajom. Volala som na GLS, a vraj z Nemecka sa im toto deje, ze oni neposielaju osobne udaje kvoli GDPR. Takze stratene balicky mozno prisli na depo, a kurieri sa neunuvali ich dorucit.
Na treti balicek som otvorila ticket, a poprosila som ich nech tie udaje poslu dopravcovi - uvidim.

Reklamovat u dopravcu a následne reklamovat u predajcu. Mohol ti to Kurier hodit za plot a aj niekto ukradnut (kolega takto dohonil zlodeja, ktorý susede ukradol balik), ale pochybil Kurier, ze ti to nedal z rucky do rucky