icon

Kauza Simona Galbavá: Príbeh matky a PAS dieťaťa

Včera o 09:54

Ak niekto sledujete túto matku PAS dieťaťa, ktoré bolo prisúdené otcovi, aký máte názor? Doteraz som čítala iba hejty na muža a ona anjel, všetci sa jej zastávali v komentároch, dnes som objavila stránku, kde sa píše presný opak, videá, nahrávky ako týra syna 🫤

anonym_40da1a
Dnes o 05:09
@pipimonterova

@anonym_autor este ked som nevedela o co ide,vsimla som si ked napisala,ze ma troch pravnikov a jeden z nich je pravnik Cernaka...najprv mi to nedavalo zmysel odkial nato slobodna,nezamestnana mamicka ma ale teraz do seba vela toho zapada.Tiez som si vsimla,ze na videu bol Romanko kludny,kym mu jednu nevylepila.Z toho videa som citila,ako velmi ho nenavidi.Paradoxne jej nebol ale zobraty syn,ktoreho tyra.Tak neviem,je snad postihnuty chlapec menejcenny?Preco ho tam preboha chudaka nechali.Je mi hrozne luto,aky ma smutny osud tento chlapec.A ak bol agresivny voci mladsiemu,to on chudacik ,vychovany v terore a chaose,nevie ako sa ma spravat...Ale dobre jej povedal v tej nahravke,ze ty si pes,to sa to nevinne dieta trafilo do cierneho.Co sa tyka Milosa ten si to nahraval daleko pred rozchodom.Nekonal sice ale vedel,ze v buducnosti bude konat(alebo ju tym vydierat).Skoda,ze mu bol ten maly neborak takto ukradnuty ale aj on vedel,ze to co robi Simona je uz cez...Tym,ze bol dlhu dobu voci tomu apaticky bude mat snad dosah aj nanho.Uz vcera bolo neskoro co sa tyka zachrany tohto tyraneho dietata.Je uplne smutne,ako kazdy dava od neho ruky prec hlavne preto,ze je postihnuty...Simonka nech sa ide liecit alebo lepsie,nech okamzite putuje do basy.Verim vsetkemu,co napisal o nej ex.Jej spravanie po prevaleni toho celeho tomu nasvadcuje...

@pipimonterova ja mam este sgare fotky co pisala otcovi Romanka ako krivo vypovedala len aby mu uškodila .ako pisala ze citujem ty monstrum peniazky z teba potecu cely zivot ....ono by to clovek nepovedal ale ona je zrúda

anonym_2db48e
Dnes o 05:24
@anonym_51ad6e

@anonym_autor nepoznám danú pani, nech je už akákoľvek, ma to 2 roviny. Prvá je, že pokiaľ jej ex disponoval nejakými nahrávkami, mal konať okamžite a nie čakať. Aké sú staré tie nahrávky. Po druhé, je uplne od veci si vôbec natáčať niečo také a nezasiahnut. Za to by som dala paragraf aj jemu. Ten chlapec je autista, mohol mu ublížiť. Taktiež pokojne mohol but vyprovokovany, nemáme natočený celý deň, čo sa tam dialo. Len tu účelovú časť. Co sa tyka jej, opäť, každému môžu prasknúť nervy, za to sa ale deti neodoberaju. Píšete tu, ze uz ma iného chlapa . Žeby pomsta od ex? Aj keď hovorím, nebránim ju, nepoznám celú situáciu. A po ďalšie, prečo jej odobrali len jedného syna? Prečo nie aj toho autistu? Ženy preto, lebo na toho 2 ročného je este rodicak a s 13 ročným iba problémy?

@anonym_51ad6e no odobrali jej len toho mladšieho syna pretože jeho otec si požiadal o neodkladné opatrenie o zverenie dieťaťa do jeho starostlivosti. Bohužiaľ o Romanka nikto nebojuje aj keď po tých nahrávkach nepochybujem že by jej odobrali aj jeho keby napríklad aj jeho otec podal neodkladné opatrenie. A hej presne to som hovorila aj ja že prečo ten blbec čo to točil nezasiahol a dúfam že budú trestať aj jeho . Ale normálnemu človeku keď prasknú nervy tak nehovorí na vlastné dieťa že si želá nech skape a že také deti by sa mali tratiť ako psy lebo len ničia život svojim rodičom. On za to nemôže aký sa narodil. A keď ho nechce nech ho dá radšej do ústavu.

anonym_7b6b37
Dnes o 05:39

@anonym_autor pred pár dňami mi vyskočili jej príspevok druhe a ostatné videá som nevidela.Psychicky chorá narcisticka, manipulatívna žena práve také osoby vypisujú tieto srdcervúce príbehy a robia zo seba obeť a druhým robia peklo zo života

Ja sa len pýtam prečo nereagujú úrady??

anonym_6b6693
Dnes o 05:47
@anonym_7b6b37

@anonym_autor pred pár dňami mi vyskočili jej príspevok druhe a ostatné videá som nevidela.Psychicky chorá narcisticka, manipulatívna žena práve také osoby vypisujú tieto srdcervúce príbehy a robia zo seba obeť a druhým robia peklo zo života

Ja sa len pýtam prečo nereagujú úrady??

@anonym_7b6b37 och , tuto otazku si aj ja kladiem . Zial deti sa ponechavaju v omnoho horsich podmienkach v rodinach . Kuratela na Slovensku je jeden dlhodobo nefungujuci system ,respektive chaos . Riadia sa nezmyselnymi zakonmi , a vyhlasuju ,ze na prvom mieste sa musi budovat vztah dietata a matky . Neskor aj otca a az tam niekde vzadu je na rade bezpecnost dietata a jeho zdravy vyvoj . Implementacia dohovoru o pravach dietata z 89 nefunguje . Sama som nim argumentovala na sude ,nie raz . Pestunskych rodicov malo , miest v domovoch este menej ... a tak v praxi tieto deti ani vlastne nie je kam dat. Hoci rodic napise len raz rocne sms ,ako sa ma jeho dieta , je dieta mimo adopcny proces, a urady tlacia aby sa budoval vztah dietata s rodicom ,hoci moze byt pre dieta desktruktivny.

anonym_7b6b37
Dnes o 05:49
@anonym_88e028

@anonym_40da1a na Fb tvrdi ze ma len dobre posudky aj co sa tyka susedov alebo ucitelov, preco ju do teraz nikto nenahlasil za tyranie? Ona je chora tu ide o bepecnost deti preboha

@anonym_88e028 lebo takí ľudia sa pretvaruju vonku usmevy a milá tvár a doma tyran.A dokazovanie hlavne pri chorom synovi je veľmi ťažké.Poznam viac takych chorých žien, ktoré si spravili biznis z toho, že boli psychicky týrané ja som musela bloknut NIku Hrazdil to sa nedalo čítať ukážková manipulátorka.Urcite by mala 8 deti, alebo koľko ich má, keby bola týraná.Tieto ženy žijú vo vyfabulovanej pravde a ťahajú k sebe ďalšie labilne ženy a tlapkaju sa po pleci, ktorá to mala horšie.A vždy si nájdu ďalších partnerov submisivnych dobrakov.A ešte jedna, menovať ju nebudem, lebo je mediálne známa robí podcasty veľká podnikateľka, úžasné manželstvo a zrazu....obidve som si všimla, že boli vážne choré tá zlosť a intrigy naozaj škodia psychike a telu.

anonym_40da1a
Dnes o 06:44
@anonym_901a53

Ja som mala zo Simonou raz osobnú skúsenosť vybavovala Delfinoterapiu pre nášho syna na Ukrajine. Vtedy som ju prvý krát videla, a pred nami fackala Romanka, pred človekom čo sme ju raz videli si toto dovolila, nadávala, fackala....Špina človek.

@anonym_901a53 kedysi mh v detskom kutiku nad tanierom dala taku ze predkom buchol rovno o tanier nad ktorym sedel

anonym_605469
Dnes o 06:53
@anonym_51ad6e

@anonym_autor nepoznám danú pani, nech je už akákoľvek, ma to 2 roviny. Prvá je, že pokiaľ jej ex disponoval nejakými nahrávkami, mal konať okamžite a nie čakať. Aké sú staré tie nahrávky. Po druhé, je uplne od veci si vôbec natáčať niečo také a nezasiahnut. Za to by som dala paragraf aj jemu. Ten chlapec je autista, mohol mu ublížiť. Taktiež pokojne mohol but vyprovokovany, nemáme natočený celý deň, čo sa tam dialo. Len tu účelovú časť. Co sa tyka jej, opäť, každému môžu prasknúť nervy, za to sa ale deti neodoberaju. Píšete tu, ze uz ma iného chlapa . Žeby pomsta od ex? Aj keď hovorím, nebránim ju, nepoznám celú situáciu. A po ďalšie, prečo jej odobrali len jedného syna? Prečo nie aj toho autistu? Ženy preto, lebo na toho 2 ročného je este rodicak a s 13 ročným iba problémy?

@anonym_51ad6e ja ju poznám osobne z dediny keď bývala ešte u nás....už vtedy každý druhý mesiac mal iného...mne tá ženská je celá čudná...určite mentálne portihnutá

anonym_40da1a
Dnes o 06:54

Ona mu opakovane nadávala že je pes aby zdochol preto v tej nahravke stale Roman hovori drž hubu nechce to už o sebe počúvať ....vidim chybu aj u otca o Romana sa naozaj nezaujmal vidi teraz že trpí ale nezasiahne takze otec Roman ty sa netvár že to nie je tvoj syn a pomôž mu pretože ako môžes pokojne spat?

anonym_88e028
Dnes o 07:06
@anonym_40da1a

@anonym_901a53 kedysi mh v detskom kutiku nad tanierom dala taku ze predkom buchol rovno o tanier nad ktorym sedel

@anonym_40da1a ona musi byt naozaj dobra herecka sa takto pretvarovat aby navonok posobil ako starostliva matka a za zavretymi dverami ho bije.. presne toto je typ psychopata nie to co pise o byvalom, mne na nej od zaciatku nieco nesedelo, ale tak nech sa radsej vyjadria ludia co ju poznali

anonym_40da1a
Dnes o 07:28
@anonym_88e028

@anonym_40da1a ona musi byt naozaj dobra herecka sa takto pretvarovat aby navonok posobil ako starostliva matka a za zavretymi dverami ho bije.. presne toto je typ psychopata nie to co pise o byvalom, mne na nej od zaciatku nieco nesedelo, ale tak nech sa radsej vyjadria ludia co ju poznali

@anonym_88e028 ved práve....ja jupoznám osobne a tá ešte na zš šikanovala spolužiacku...ona sa dokonca chcela kvoli Simone zabit

tinkafun
Autor odpoveď zmazal
anonym_88e028
Dnes o 07:41
@anonym_40da1a

@anonym_88e028 ved práve....ja jupoznám osobne a tá ešte na zš šikanovala spolužiacku...ona sa dokonca chcela kvoli Simone zabit

@anonym_40da1a to je typicky psychiatricky clovek vykazuje vsetky znaky naruseneho cloveka ja nechapem akoze do teraz jej to prechadzalo

anonym_88e028
Dnes o 07:42
@tinkafun
Odpoveď bola zmazaná

@tinkafun aano od vtedy som ju zacala sledovat ked davala videa o tom svojom byvalom, on tam robil na tom dome a on tam prisla a zacala ho natacat, bolo to uplne trapne

anonym_88e028
Dnes o 07:55

Pozrite si co dal Rudolf Olach na svoj profil, preco kazdy zabuda na Romanka?

terezia74
Dnes o 08:27

Pošlite mi prosím niekto do správy profil jej expartnera, chcela by som poznať aj jeho verziu

anonym_40da1a
Dnes o 08:32
@terezia74

Pošlite mi prosím niekto do správy profil jej expartnera, chcela by som poznať aj jeho verziu

@terezia74 Libor Zubo na fb

anonym_40da1a
Dnes o 08:38
@anonym_88e028

@anonym_88e028 neobhajujem to natáčanie ale ak chcel dokázať že tam nie je všetko ok ako to mal urobiť...len nazbierať dokazy

anonym_88e028
Dnes o 08:45
@anonym_40da1a

@anonym_88e028 neobhajujem to natáčanie ale ak chcel dokázať že tam nie je všetko ok ako to mal urobiť...len nazbierať dokazy

@anonym_40da1a samozrejme ale mohol natacat iba to kde bola v pritomnosti aj Simona, v tom videu kde robi zle Ten autisticky chlapec tomu mensiemu sa mohlo naozaj stat nieco vazne a mal urcite zakrocit. Takto zavaril sam sebe akurat aj ked mu to mozno nedoslo v tej chvili ze chcel skor poukazat co sa v domacnosti deje bezne, mal urcite zakrocit co nespravil takze je vinny tiez.

anonym_40da1a
Dnes o 08:47
@anonym_88e028

@anonym_40da1a samozrejme ale mohol natacat iba to kde bola v pritomnosti aj Simona, v tom videu kde robi zle Ten autisticky chlapec tomu mensiemu sa mohlo naozaj stat nieco vazne a mal urcite zakrocit. Takto zavaril sam sebe akurat aj ked mu to mozno nedoslo v tej chvili ze chcel skor poukazat co sa v domacnosti deje bezne, mal urcite zakrocit co nespravil takze je vinny tiez.

@anonym_88e028
@anonym_88e028 všetci čo vedeli a nikdy nezakročili tá Romanka bila od malička dokonca v Puchove eobila prostitutku celý Pu vedel

anonym_40da1a
Dnes o 08:48

Tak sa bila kedysi o Romanka robila peklo vydierala otca ....dufam ze aspon to mladsie bude mat lepsi zivot

anonym_40da1a
Dnes o 08:52

@anonym_autor najlepšie na tom je ako ďakuje kolko jej pribudlo sledovateľov a to berie že to sú jej podporovatelia...pritom ludia nanu klikaju aby sa pozreli čo je to za monštrum

anonym_88e028
Dnes o 09:18
@anonym_40da1a

Tak sa bila kedysi o Romanka robila peklo vydierala otca ....dufam ze aspon to mladsie bude mat lepsi zivot

@anonym_40da1a To je strasne, tu presne vidiet jej povahu jej nejde o deti ma ich iba ako zdroj prijmu,

anonym_40da1a
Dnes o 09:21
@anonym_88e028

@anonym_40da1a To je strasne, tu presne vidiet jej povahu jej nejde o deti ma ich iba ako zdroj prijmu,

@anonym_88e028 ona je dokonalá herečka ale ako sa hovorí prišiel na psa mraz

anonym_88e028
Dnes o 09:25
@anonym_40da1a

@anonym_88e028 ona je dokonalá herečka ale ako sa hovorí prišiel na psa mraz

@anonym_40da1a podla mna sa zasa zahra na chudinku a vsetci jej to zozeru

anonym_6d89ec
Dnes o 09:25

Vie niekto kto je Bio otcom Romanka? Prečo nezasiahne keď mu matka dlhodobo ubližuje?

A to čo robil mladšiemu je podľa mňa len zrkadlom toho, čo robila Romankovi jeho "matka" ak sa matkou dá nazývať .

anonym_40da1a
Dnes o 09:32
@anonym_6d89ec

Vie niekto kto je Bio otcom Romanka? Prečo nezasiahne keď mu matka dlhodobo ubližuje?

A to čo robil mladšiemu je podľa mňa len zrkadlom toho, čo robila Romankovi jeho "matka" ak sa matkou dá nazývať .

@anonym_6d89ec poznam otca Romanka ale žial na otazku odpovedať neviem...ma svoju rodinu a dieta a toto vidim jeho veĺkr zlyhanie ale to uz je na jeho svedomí akurat Simonin vzorec k mužom je stále roky rokúce rovnaky vyjadrovala sa tak o každom ex s ktorým niečo mala.A uprimne ona natrafila aj na ozaj dobrých chlapov

anonym_88e028
Dnes o 09:34
@anonym_40da1a

@anonym_6d89ec poznam otca Romanka ale žial na otazku odpovedať neviem...ma svoju rodinu a dieta a toto vidim jeho veĺkr zlyhanie ale to uz je na jeho svedomí akurat Simonin vzorec k mužom je stále roky rokúce rovnaky vyjadrovala sa tak o každom ex s ktorým niečo mala.A uprimne ona natrafila aj na ozaj dobrých chlapov

@anonym_40da1a ktorym potom pravdepodobne znicila zivot ako to mame moznost vidiet a tenro terajsi co ma nebude asi vynimkou zial

anonym_6d89ec
Dnes o 09:37
@anonym_40da1a

@anonym_40da1a on je tiež z Púchova? Keď ho poznáte, vie o tom, čo sa deje s jeho synom? Ako sa k nemu "matka" správa?

anonym_2db48e
Dnes o 09:37
@anonym_88e028

@anonym_88e028 už aj tam sa začala obhajovať, pod nejakým komentárom

anonym_40da1a
Dnes o 09:41
@anonym_6d89ec

@anonym_40da1a on je tiež z Púchova? Keď ho poznáte, vie o tom, čo sa deje s jeho synom? Ako sa k nemu "matka" správa?

@anonym_6d89ec ano vie ale neviem či to rieši