Kauza Simona Galbavá: Príbeh matky a PAS dieťaťa
Ak niekto sledujete túto matku PAS dieťaťa, ktoré bolo prisúdené otcovi, aký máte názor? Doteraz som čítala iba hejty na muža a ona anjel, všetci sa jej zastávali v komentároch, dnes som objavila stránku, kde sa píše presný opak, videá, nahrávky ako týra syna 🫤
@anonym_88e028 a prečo bude zastavené ?
@anonym_2db48e to neviem hovoril to Rudolf Olach na svojom livestreame, vraj je v tej veci co sa tyka tyrania Romanka vedene trestne oznamenie a vraj bude pravdepodobne zastavene, tak ja uz neviem stracam sa v tom
@anonym_2db48e to neviem hovoril to Rudolf Olach na svojom livestreame, vraj je v tej veci co sa tyka tyrania Romanka vedene trestne oznamenie a vraj bude pravdepodobne zastavene, tak ja uz neviem stracam sa v tom
@anonym_88e028 no úprimne , v tomto štáte ma to vôbec neprekvapuje, tu sa veci na oko riešia až keď sa niečo stane. A potom aj tak od toho všetci dávajú ruky preč.
@anonym_autor Dnes p.Olach podal trestne oznamenie skrz tie videa co pridava na Fb.
Boji sa aby sa dietatu mladsiemu nieco nestalo Jej druh to natacal a nezakrocil ked autista maleho trapil.
@anonym_autor Dnes p.Olach podal trestne oznamenie skrz tie videa co pridava na Fb.
Boji sa aby sa dietatu mladsiemu nieco nestalo Jej druh to natacal a nezakrocil ked autista maleho trapil.
@pokojvdusi9 ano bude podavat trestne oznamenie na neznameho pachatela
@anonym_autor su to vzfy velmi citlive veci . Tuto pani sleduje a slovne podporuje aj matka dietata ,ktore mame s manzelom v pestunskej starostlivisti .
Poviem ti za nas . Bio matka ( lebo dieta ju vola uz len krstnym menom ) , mala odobrate deti viackrat , stale pobyty v dcr a podobnych zariadeniach , neustale stahovanie z okresu do okresu ,zivot na ulici ,striedanie partnerov , dokazatelne zanedbana opakovana starostlivost o deti . Stale dalsie samozrejme rodi .. na internete vypisuje ,ze je "vymazana matka " ,ze bude bojovat o svoje dieta ,resp deti ( dve deti su o dvoch bio otcoc .tretie je u nas ,stvrte ma zatial u seba momentalne ) . Vela ludi ju lutuje ,ze to ma tazke bez deti , a ona z tej lutosti profituje . Dostala na dva mesiace od mileho pana zdarma byvanie , potom zas od inej rodiny a pod .
Zatial co ja cakam na odpoved ,ci je ochotba sa stretnut na pode upsvar pred svedkami . Kedze terminy stretnuti s jej dietatom nedodrziava .vlastne ani na jeden neprisla a za poslednych 12 mes .videla svoje 8 rocne dieta 2x po 7 minut . Neplati vyzivne , nezaujima sa o zdravotny stav .ked napise ,napise vyhrazne spravy a spravy typu ,ze bude bojovat o jej deti .
My s manzelom nebojujeme ,miesto bojom poskytujeme jej dietatu to ,co mu chybalo u vlastnych rodicov . A budujeme si s nim krasny vztah plny velmi peknych spomienok . V ocisch anonymov na fb sme za barbarov ,ktori nechcu dat dieta matke .v ocisch dietata sme bezpecny pristav ,kde sa konecne lieci z psychyckych traum ,ktore zazilo , v ociach matky sme superi ,ktorych nenavidi a pospinuje nas .
Preco to pisem ?
Uz som dost zazila ,aby som neverila statusu na fb ,aby som nevyvadzala zavery z par videi a viet , aby som vedela ,ze spravodlivost nie je samovykonatelna a treba sa o nu pricinit
Nad pripadom pani Simony mi ide vela otaznikov ,najma byrokratickych a pravnych . Nikde nepisala ,preco sa neodvolala ,poznam postupy ,a o to mi je to podozrivejsie
@anonym_6b6693 a kde ju sleduje a komentuje?

Na Simonu je podane trestne oznamenie za tyranie Romanka, ale vraj bude coskoro zastavene
@anonym_88e028 a prečo bude zastavené ?