Kopírovanie príspevkov z koníka na Priznania zlatokopiek
Ahojte, všimli ste si, že adminka FB stránky "Priznania zlatokopiek" kopíruje príspevky z koníka? Keď sme ju kontaktovali správou, neodpovedá. Hlavne mám pocit, že tam pridáva príspevky, ktoré s jej témou nijako nesúvisia.
@anonym_autor vies o tom,ze sa kopiruju prispevky aj do novin???Mame tu uzasnu redaktorku,co si z prispevkov robi anketu a potom pise clanok a pouzije komentare.A nebolo to raz.
Dalej tu mame parodiu na kona Zlty slonik,kde si ozaj zo smiesnych tem robia srandu.
Takze sa nicomu necuduj.
@anonym_autor vies o tom,ze sa kopiruju prispevky aj do novin???Mame tu uzasnu redaktorku,co si z prispevkov robi anketu a potom pise clanok a pouzije komentare.A nebolo to raz.
Dalej tu mame parodiu na kona Zlty slonik,kde si ozaj zo smiesnych tem robia srandu.
Takze sa nicomu necuduj.
@anonym_05e74b prepáč, dotkne sa ma, ak ja napíšem svoj príspevok, ktorý nemá so zlatokopectvom žiadny súvis, uverejním to tu a náhodou to nájdem aj na priznania zlatokopiek.
@anonym_05e74b prepáč, dotkne sa ma, ak ja napíšem svoj príspevok, ktorý nemá so zlatokopectvom žiadny súvis, uverejním to tu a náhodou to nájdem aj na priznania zlatokopiek.
@anonym_autor ja to chapem,ale vidis ako to tu chodi.Zneuziju a bez tvojho suhlasu to zverejnia.
Niečo som včera zachytila, tuším diskusia o hľadaní partnera, a že sa to objavilo na internete Priznania zlatokopiek.
Nie že by bol internet bezpečné miesto, ale takto sa narúša ten pocit ešte viac. Ak sa chce niekto zdôveriť, poradiť, a teraz aby sa bál, že to bude všade na internete. To už fakt začnú písať všetci len anonymné príspevky.
Takze sa nicomu necuduj.
@anonym_05e74b presne mám skúsenosť. Článok v ktorom boli použité názory čitateliek MK som našla v jedno denníku na nete. Buď to bol Sme, alebo DenníkN. Som myslela že zle vidím.
rozdiel medzi uverejnením článku a diskusiou na MK bolo max 5 dní.
Niečo som včera zachytila, tuším diskusia o hľadaní partnera, a že sa to objavilo na internete Priznania zlatokopiek.
Nie že by bol internet bezpečné miesto, ale takto sa narúša ten pocit ešte viac. Ak sa chce niekto zdôveriť, poradiť, a teraz aby sa bál, že to bude všade na internete. To už fakt začnú písať všetci len anonymné príspevky.
@unicornlady áno, to bola moja téma. Našla som tam oveľa viac tém z MK. Naozaj sa človek už bude báť napísať niečo, lebo to skončí hocikde.
Všetko čo zverejníš na internete už nie je pod tvojou kontrolou. Na svoj príspevok nemáš žiadne autorské práva.
Všetko čo zverejníš na internete už nie je pod tvojou kontrolou. Na svoj príspevok nemáš žiadne autorské práva.
@januska12323 to je v poriadku, ale môj príspevok nebol v žiadnom prípade na tému zlatokopiek. Ak by som mala záujem sa pýtať tam, veľmi rada tam pôjdem.
Ale to je jedno kde si sa pýtala, oni si môžu s tvojim príspevkom robiť čo chcú.
Ale to je jedno kde si sa pýtala, oni si môžu s tvojim príspevkom robiť čo chcú.
@januska12323 ja som to písala na MK, nie do skupiny spoveď zlatokopiek. A môj text nemal absolútne nič do činenia zlatokopkami.
@januska12323 ja som to písala na MK, nie do skupiny spoveď zlatokopiek. A môj text nemal absolútne nič do činenia zlatokopkami.
@anonym_autor MK je verejný portál
@anonym_autor Ale ved to je aka cest 😂 Hocikomu sa to nestane. Ten prispevok musel stat za to,ak bol uverejneny aj tam.
@anonym_autor ja som si tak našla prispevok na modrom slonovi ( dnes žlty slonik ) ale pobavila som sa 😃😃😃 ale niektoré skvosty, čo tam pridáva su fakt na pobavenie , že popcorn a čítam, niekedy si mi chce plakať, ako možu mať niektorí dieťa a klásť primitivne otázky, alebo už to dieťa mať a kúpať ho v očistci ..
Čiže na tvojom mieste by som si z toho nič nerobila 🫣😃 pousmej sa a choď ďalej... všetko je verejné a niektorí ľudia proste riešia radšej druhých ako samych seba ✌️
Mne by to nevadilo, keby si kvoli tomuto nerobili z MK srandu, naschvál vyberajú veci aby tu baby vyzerali ako hlupane. Pritom MK je portál kde je velmi vela žien (aj muzov) a tie maju rozne nazory ano mozu byt aj hlúpe. Ale kto z nas niekedy nie je hlupy vsakze?
Ale to, ze si ľudia robia srandu z niečoho co nepoznaju a ani spoznat nechcú je prejav nízkeho sebavedomia a toho, ze maju sami v sebe pocit nedostatočnosti a zosmiesnovanie inych im dodáva pocit kompetencie.
Mne je ich skor ľúto ako by ma hnevali.

Ľudia prestante brať sociálne siete tak vážne. Bude sa vám lepšie žiť. Polovica tém na koníku alebo na nejakých priznaniach je vymyslených, prikrášlených alebo sa stali úplne inak.