icon

Kopírovanie príspevkov z koníka na Priznania zlatokopiek

Dnes o 06:14

Ahojte, všimli ste si, že adminka FB stránky "Priznania zlatokopiek" kopíruje príspevky z koníka? Keď sme ju kontaktovali správou, neodpovedá. Hlavne mám pocit, že tam pridáva príspevky, ktoré s jej témou nijako nesúvisia.

anonym_f067d6
Dnes o 06:51

Ľudia prestante brať sociálne siete tak vážne. Bude sa vám lepšie žiť. Polovica tém na koníku alebo na nejakých priznaniach je vymyslených, prikrášlených alebo sa stali úplne inak.

anonym_05e74b
Dnes o 06:57

@anonym_autor vies o tom,ze sa kopiruju prispevky aj do novin???Mame tu uzasnu redaktorku,co si z prispevkov robi anketu a potom pise clanok a pouzije komentare.A nebolo to raz.
Dalej tu mame parodiu na kona Zlty slonik,kde si ozaj zo smiesnych tem robia srandu.
Takze sa nicomu necuduj.

autor
Dnes o 07:10
@anonym_05e74b

@anonym_autor vies o tom,ze sa kopiruju prispevky aj do novin???Mame tu uzasnu redaktorku,co si z prispevkov robi anketu a potom pise clanok a pouzije komentare.A nebolo to raz.
Dalej tu mame parodiu na kona Zlty slonik,kde si ozaj zo smiesnych tem robia srandu.
Takze sa nicomu necuduj.

@anonym_05e74b prepáč, dotkne sa ma, ak ja napíšem svoj príspevok, ktorý nemá so zlatokopectvom žiadny súvis, uverejním to tu a náhodou to nájdem aj na priznania zlatokopiek.

anonym_05e74b
Dnes o 07:17
@anonym_autor

@anonym_05e74b prepáč, dotkne sa ma, ak ja napíšem svoj príspevok, ktorý nemá so zlatokopectvom žiadny súvis, uverejním to tu a náhodou to nájdem aj na priznania zlatokopiek.

@anonym_autor ja to chapem,ale vidis ako to tu chodi.Zneuziju a bez tvojho suhlasu to zverejnia.

unicornlady
Dnes o 08:08

Niečo som včera zachytila, tuším diskusia o hľadaní partnera, a že sa to objavilo na internete Priznania zlatokopiek.

Nie že by bol internet bezpečné miesto, ale takto sa narúša ten pocit ešte viac. Ak sa chce niekto zdôveriť, poradiť, a teraz aby sa bál, že to bude všade na internete. To už fakt začnú písať všetci len anonymné príspevky.

deti95060810
Dnes o 08:10
@anonym_05e74b

Takze sa nicomu necuduj.

@anonym_05e74b presne mám skúsenosť. Článok v ktorom boli použité názory čitateliek MK som našla v jedno denníku na nete. Buď to bol Sme, alebo DenníkN. Som myslela že zle vidím.
rozdiel medzi uverejnením článku a diskusiou na MK bolo max 5 dní.

autor
Dnes o 08:10
@unicornlady

Niečo som včera zachytila, tuším diskusia o hľadaní partnera, a že sa to objavilo na internete Priznania zlatokopiek.

Nie že by bol internet bezpečné miesto, ale takto sa narúša ten pocit ešte viac. Ak sa chce niekto zdôveriť, poradiť, a teraz aby sa bál, že to bude všade na internete. To už fakt začnú písať všetci len anonymné príspevky.

@unicornlady áno, to bola moja téma. Našla som tam oveľa viac tém z MK. Naozaj sa človek už bude báť napísať niečo, lebo to skončí hocikde.

jeennyv
Dnes o 09:56

@autorka vies kolkokrat som svoj prispevok aj casto s nickom nasla, ze ho pouzili🤷‍♀️🤷‍♀️ len raz som napisala, ze to pouzili moj nazor niekde…cosiii sni neodpisali, treba ratat, ked uz daco na siet…

januska12323
Dnes o 10:10

Všetko čo zverejníš na internete už nie je pod tvojou kontrolou. Na svoj príspevok nemáš žiadne autorské práva.

autor
Dnes o 10:19
@januska12323

Všetko čo zverejníš na internete už nie je pod tvojou kontrolou. Na svoj príspevok nemáš žiadne autorské práva.

@januska12323 to je v poriadku, ale môj príspevok nebol v žiadnom prípade na tému zlatokopiek. Ak by som mala záujem sa pýtať tam, veľmi rada tam pôjdem.

januska12323
Dnes o 10:52

Ale to je jedno kde si sa pýtala, oni si môžu s tvojim príspevkom robiť čo chcú.

autor
Dnes o 10:56
@januska12323

Ale to je jedno kde si sa pýtala, oni si môžu s tvojim príspevkom robiť čo chcú.

@januska12323 ja som to písala na MK, nie do skupiny spoveď zlatokopiek. A môj text nemal absolútne nič do činenia zlatokopkami.

januska12323
Dnes o 11:34
@anonym_autor

@januska12323 ja som to písala na MK, nie do skupiny spoveď zlatokopiek. A môj text nemal absolútne nič do činenia zlatokopkami.

@anonym_autor MK je verejný portál

marca12
Dnes o 11:38
@anonym_autor

@anonym_autor Ale ved to je aka cest 😂 Hocikomu sa to nestane. Ten prispevok musel stat za to,ak bol uverejneny aj tam.

autor
Dnes o 11:44
@januska12323

@anonym_autor MK je verejný portál

@januska12323 ja hovorím, niečo iné?

anonym_c7795b
Dnes o 13:08

@anonym_autor ja som si tak našla prispevok na modrom slonovi ( dnes žlty slonik ) ale pobavila som sa 😃😃😃 ale niektoré skvosty, čo tam pridáva su fakt na pobavenie , že popcorn a čítam, niekedy si mi chce plakať, ako možu mať niektorí dieťa a klásť primitivne otázky, alebo už to dieťa mať a kúpať ho v očistci ..

Čiže na tvojom mieste by som si z toho nič nerobila 🫣😃 pousmej sa a choď ďalej... všetko je verejné a niektorí ľudia proste riešia radšej druhých ako samych seba ✌️

777januska777
Dnes o 13:38

Mne by to nevadilo, keby si kvoli tomuto nerobili z MK srandu, naschvál vyberajú veci aby tu baby vyzerali ako hlupane. Pritom MK je portál kde je velmi vela žien (aj muzov) a tie maju rozne nazory ano mozu byt aj hlúpe. Ale kto z nas niekedy nie je hlupy vsakze?
Ale to, ze si ľudia robia srandu z niečoho co nepoznaju a ani spoznat nechcú je prejav nízkeho sebavedomia a toho, ze maju sami v sebe pocit nedostatočnosti a zosmiesnovanie inych im dodáva pocit kompetencie.
Mne je ich skor ľúto ako by ma hnevali.