Kto je Katarina Fujak na Instagrame? Sledovať ju?
Teraz mi vyskakuje vela katarina fujak na insta. Viem ze je to mama justklaudi, ale ona sa teraz rozviedla alebo co? Predtym mi vybehovala len s dcerou a vacsinou bez tvare alebo zakryta a teraz ju mam kazdy den hned prvu (ani jednu nefolowujem). Stoji zato ju followovat? Ano, rada si pozriem zivoty inych ludi, ich modu atd ak sa tomu sami radi vystavia (cize nestalkujem) diiik
Nestojí
A ani nikto koho reálne nepoznáš
akoze nechapem. ked nechces tak nie a ked chces tak ju zacni a ked sa ti nebude pacit tak ju nesleduj... nerozumiem inak otazke
A to ju nemôžeš folovovat na skusku a ked sa ti nebude pozdwvat tak ju zrusis? OMG. 🤦♀️
Katarina, si to ty? Robis si reklamu?😀
Toto je podľa mňa čisté zabíjanie času, pozerať cudzích ľudí.... Instagram ani nemám a ani ho neplánujem mať
@anonym_autor neviem kto to je a ani ma nezaujíma. Nepodstatna osoba v mojom živote. A este zakladať o tom cloveku diskusiu, veľmi plytké.
To uz sleduj radsej ludi z tvojej ulice, prinesie ti o zlomok viac ako sledovat neznameho cloveka, ci mal dnes rano dobru stolicu.
Toto je hrozná úchylka ten instagram. Akože z akého dôvodu by som mala niekoho sledovať
teraz ju vsade cpu, lebo chystaju nejaku vlastnu rodiinu show... citia sa asi ako kardashianky
nedavam jej follow, zatial ma nezaujala, ale z nicoho nic mi tu vyskakuje.
Asi vam je vsetkym jasne, ze zdravy rozum filtruje co vidi. T
preco uchylka? na to je tato socialna siet, kto nechce mat instagram nech nema.ja si rada v autobuse pozriem pekne obrazky peknych ludi a jemi jedno ze su porobeni, napichani, vyfiltrovani a maju oblecene vec, ktore dostali zadarmo a robia mu reklamu. nemam cas chodit po obchodoch a hrabat sa v obleceni, ak ma nejaka fotka outfitu zaujme rada si kliknem na link a objednam si. Je to moja vec.
Na instagrame su aj prispevky vseho druhu a ja si rada pozriem co na mna vyskoci.
nedavam jej follow, zatial ma nezaujala, ale z nicoho nic mi tu vyskakuje.
Asi vam je vsetkym jasne, ze zdravy rozum filtruje co vidi. T
preco uchylka? na to je tato socialna siet, kto nechce mat instagram nech nema.ja si rada v autobuse pozriem pekne obrazky peknych ludi a jemi jedno ze su porobeni, napichani, vyfiltrovani a maju oblecene vec, ktore dostali zadarmo a robia mu reklamu. nemam cas chodit po obchodoch a hrabat sa v obleceni, ak ma nejaka fotka outfitu zaujme rada si kliknem na link a objednam si. Je to moja vec.
Na instagrame su aj prispevky vseho druhu a ja si rada pozriem co na mna vyskoci.
@anonym_autor no, ale rozumny clovek nema potrebu sa pytat cudzich ludi, koho ma sledovat na IG

@anonym_autor mat tvoje problemy koho sledovat na instagrame