Kto zbil Navaru?
Nie že by ma to extrémne zaujímalo, len 550 článkov.a výsledok žiadny, dajú obrovský šokujúci nadpis, čítaš jednu stránku, 20 reklám, druhú stránku, 30 reklám, výsledok žiadny ....ani AI / hovoríme jej Aida 😁😭😁/ nič nevie.... sakra ako môžem ísť pracovať 😂
Dominika je narcisticka a primitivna trubka, takeho mala aj manzela... teraz sa rozisli tak to riesi sebe vlastnym a lacnym sposobom.. primitivne ako je ona sama.. nehovorim, ze nic nedosiahla - on sa prizivil, ale ona to tak chcela.. poznam oboch osobne.. ona si ho vyslovene vyhladla a isla po nom ako po udenom, kupila si ho.. do slova a do pismena.. jej chyba zdrave sebavedomie a zdrava sebahodnota..
Dominika je narcisticka a primitivna trubka, takeho mala aj manzela... teraz sa rozisli tak to riesi sebe vlastnym a lacnym sposobom.. primitivne ako je ona sama.. nehovorim, ze nic nedosiahla - on sa prizivil, ale ona to tak chcela.. poznam oboch osobne.. ona si ho vyslovene vyhladla a isla po nom ako po udenom, kupila si ho.. do slova a do pismena.. jej chyba zdrave sebavedomie a zdrava sebahodnota..
@anonym_61746e Tak toto je jeden neskutocne primitivny a obmedzeny nazor.Viac hovori o vas ako o tej tenistke.
@anonym_61746e aj si pochopila na čo sa autorka diskusie pýta?
@anonym_61746e aky isiel, taku nasiel 😉
ona si ho vydrziavala, on suhlasil.
vystudoval tech.univ.Zvolen.
ona zacala podvadzat jeho nie on.
a ano je to namyslena trubka, queen of lifts🙈
@anonym_ee82ec ja nepoznám ani dominiku ani tú anonymku čo to písala ... takže sa skús pýtať jej, aký má na to dôkaz ...
@anonym_autor a to je kto?
cibulková je trubka - to je jasné snáď všetkým. Tento pán bol vo firmách s Cibulom. Takže či odtiaľ nefúka.
@anonym_autor a to je kto?
@anonym_c3421f už vlastne nikto.
@ivicatolic myslím že určite jej otec … on je dosť buran čo som citala aj čosi s parkovaním naposledy. Oni si o sebe myslia , že sú bohovia …. Ešte viem , že Cibuľa je tam kde je vďaka matke , ktorá vedela čo ako a kde sa vopchat medzi vplyvných a hlavne to vedela s peniazmi … ako vieme ona nikdy v tenise extra nevynikala… sú omnoho lepšie ktoré nie sú tam kde ona. Ona je tam vďaka vypočítavej matke ktorá vedela čo ako pretlačiť.
nevyjadruje sa pekne o Dominike.. mala svoju kariéru makala na sebe... a on ani neviem aké má zamestnanie a či vôbec nejak pracoval alebo bol len jej kliešť.... jasné že ženu to časom prestane baviť keď je na nej všetko.. a ešte sa o nej o jej rodine začne vyjadrovať ako sa vyjadruje? tak mu to niekto vysvetlil ručne stručne... ďalšia kauza na chvíľu ako bola aj Dominiky Zvolenskej/Mirgovej
@mimaapeto tak keď nevieš tak nepíš. On ma vyštudovanú lesnícke vysokú školu, začínal kariéru na ministerstve, ale kvôli jej kariére dal výpoveď aby bol jej podporou na turnajoch. A nevidela som nikde, kde by sa o nej zle vyjadroval. Jediny, kto sa správ povýšenecky a arogantne je otec Dominiky. V Ba by ti vedelo viac ľudí povedať ako jazdí a ako parkuje a ako sa chová.
@ivicatolic myslím že určite jej otec … on je dosť buran čo som citala aj čosi s parkovaním naposledy. Oni si o sebe myslia , že sú bohovia …. Ešte viem , že Cibuľa je tam kde je vďaka matke , ktorá vedela čo ako a kde sa vopchat medzi vplyvných a hlavne to vedela s peniazmi … ako vieme ona nikdy v tenise extra nevynikala… sú omnoho lepšie ktoré nie sú tam kde ona. Ona je tam vďaka vypočítavej matke ktorá vedela čo ako pretlačiť.
@anonym_b8c94f Katarína Cibulková. Je to právnička a bývalá poslankyňa Národnej rady Slovenskej republiky za stranu SDKÚ-DS- ona brala kadejaké granty a pretláčala ju všade možné… bez matky by bola nikto…..
@anonym_b8c94f fakt v tenise nevynikala... do finále AO ju dostala mama, aj tie turnaje wta vyhrala jej mama, aj všetky prize money (oficiálne 10 mil $) vyhrala mama... dominika je len taká nula ... omg
@anonym_b8c94f jej mama pachtlovala s Dzurindom. To je verejné tajomstvo
Veď odtiaľ všade vieror fúka … ona sa napakovala riadne a dominicka nikdy nepoznala chudobu… všetko mamička vybavila.
To všetkým na ňom tak záleží alebo prečo je to také dôležité, že kto ho zbil
Nemusím ani jedného,ale...Zarazilo ma ,keď Cibulková o dušu cvičila,aj na internete,ukazovala ako maká,ako schudla a vysvitlo,že si pichala Ozemp.
@ivicatolic nepriklanam sa ani na jednu stranu. Čo som čítala o otcovi Dominiky, mám pocit, že to bol práve on, on má také rýchle neuvážene kroky. Dominika bola úspešná, darilo sa jej, vďaka tomu, že makala dosiahla úspech. Inak ako manželka zlyhala, možno chcela len väčšie vzrušo okolo seba, tak ho má. 2 rozbité manželstva, to ublíži veľmi aj deťom. Je mi ľúto Michala, ale určite to časom bude ok. Deti mu budú veľmi chýbať. Dominika ich má ako kulisu na fotecky 🫣😏.
@ivicatolic nepriklanam sa ani na jednu stranu. Čo som čítala o otcovi Dominiky, mám pocit, že to bol práve on, on má také rýchle neuvážene kroky. Dominika bola úspešná, darilo sa jej, vďaka tomu, že makala dosiahla úspech. Inak ako manželka zlyhala, možno chcela len väčšie vzrušo okolo seba, tak ho má. 2 rozbité manželstva, to ublíži veľmi aj deťom. Je mi ľúto Michala, ale určite to časom bude ok. Deti mu budú veľmi chýbať. Dominika ich má ako kulisu na fotecky 🫣😏.
@margotka17 to si pekne napísala, ja to veľmi nesledujem, len chytám záchvat , keď niečo idem čítať, že čítaš ,a výsledok , pointa nikde
@margotka17 to si pekne napísala, ja to veľmi nesledujem, len chytám záchvat , keď niečo idem čítať, že čítaš ,a výsledok , pointa nikde
@ivicatolic sledovanosť sa zvyšuje čítaním článkov o ničom 🤣. Možno tak o 2 týždne to vypláva na povrch, kto to bol 😉.
Vazne sa toto niekto pyta AI? Wtf 🙂
@anonym_ce6924 coze, taky maly skriatok fuzaty,kto by ho chcel..a viera by mu to nedovolila☝️
Stretla som Dominiku niekoľko krát a musím skonštatovať že je hlúpa a primitívna osoba a jej manžel žil na jej úkor. Chcela to tak ona aj on.
@margotka17 preto skor ako taketo clanky otvaram rovno komentare 😀 tam sa jednak clovek viacej dozvie a hlavne sa pobavi 😀

nevyjadruje sa pekne o Dominike.. mala svoju kariéru makala na sebe... a on ani neviem aké má zamestnanie a či vôbec nejak pracoval alebo bol len jej kliešť.... jasné že ženu to časom prestane baviť keď je na nej všetko.. a ešte sa o nej o jej rodine začne vyjadrovať ako sa vyjadruje? tak mu to niekto vysvetlil ručne stručne... ďalšia kauza na chvíľu ako bola aj Dominiky Zvolenskej/Mirgovej