Kto zbil Navaru?
Nie že by ma to extrémne zaujímalo, len 550 článkov.a výsledok žiadny, dajú obrovský šokujúci nadpis, čítaš jednu stránku, 20 reklám, druhú stránku, 30 reklám, výsledok žiadny ....ani AI / hovoríme jej Aida 😁😭😁/ nič nevie.... sakra ako môžem ísť pracovať 😂
@anonym_b8c94f to starý Cibula je taký blb? Však je o generáciu starší tak ako môže zbiť mladého chlapa?
@anonym_e0cf3f wtf ? To čo je za otázku. No normálne. Sák jej tatko je úplný buran .. on si zaparkuje na vozickarovh alebo prechode a keď sa niekto ozve chce mu natiahnuť.
@anonym_e0cf3f wtf ? To čo je za otázku. No normálne. Sák jej tatko je úplný buran .. on si zaparkuje na vozickarovh alebo prechode a keď sa niekto ozve chce mu natiahnuť.
@anonym_b8c94f však normálna otázka. Nie predsa každý pozná tohto pána osobne, a nie sme predsa ani všetci z Ba. Aj Dominiku poznám akurát tak z médii.
Nemusím ani jedného,ale...Zarazilo ma ,keď Cibulková o dušu cvičila,aj na internete,ukazovala ako maká,ako schudla a vysvitlo,že si pichala Ozemp.
@babababka a čo si čakala?Veď to bolo pekne promo na jej schudnutie a aplikáciu.Chodila do Envy na kozmetické zákroky a odtiaľ mala injekcie.
Dominika, keď schudla si našla frajera jej muz sa tým netajil, že je parohac.Poznam človeka, ktorému to hovoril tam, kde má kaviarne.Vyuzila ho a poslala do riti, keď sa jej zunoval veď ona je narcistka a lubi sa pretrcat.Darmozrac nie je má úspešné kaviarne.A Dominiku a kariéra?veď rodičia z nej spravili cvičenu opicu prísny otec neraz hovorila, že plakala a musela.A to iste robí svojim deťom minule hovorila koľko majú jej deti krúžkov.
Jej muž je obeť ľutujem ho do akej rodiny prišiel.
@anonym_b8c94f to starý Cibula je taký blb? Však je o generáciu starší tak ako môže zbiť mladého chlapa?
@anonym_e0cf3f keď ide o deľbu majetku a deti prasknu nervy.Mne sa páči, že všetci vedeli, že má frajera, ale titulky hovorilo o ňom ako zaletnikovi.A ona v tom case mala už rok frajera.Aj novinári za obálku napíšu čo sa im podsúva.
@anonym_e0cf3f keď ide o deľbu majetku a deti prasknu nervy.Mne sa páči, že všetci vedeli, že má frajera, ale titulky hovorilo o ňom ako zaletnikovi.A ona v tom case mala už rok frajera.Aj novinári za obálku napíšu čo sa im podsúva.
@anonym_e70fd2 možno niečo na tom bude. Ja sa pamätám keď sa vydávala. Ešte aj noviny oznamovali že sa už chystajú pred kostolom. Takže oni sú pobožnííí.
Minule som sa zamýšľala nad Tanou zidekovou, že co robí jej muž vlastne. Maju nejaké svoje podnikanie?
@dennissa16 Balance TV riesia spolu. Plus on zastupoval nejakych futbalistov v zaciatkoch (ich vztahu), to neviem, ci este robi. A jeho mama ma uctovnicku firmu. Oni biedu tiez nikdy netreli.
@anonym_e0cf3f nooo, Cibuľa má tuším okolo cca 58-59???

@anonym_e0cf3f úplne na 100% jej foter. A radšej nic nepovie. On vie že on je len chudák a oni s ich peniazmi ho môžu dať úplne na dno. Len šucha nohami aby horšie nebolo.