icon

Kto zbil Navaru?

ivicatolic
Dnes o 07:14

Nie že by ma to extrémne zaujímalo, len 550 článkov.a výsledok žiadny, dajú obrovský šokujúci nadpis, čítaš jednu stránku, 20 reklám, druhú stránku, 30 reklám, výsledok žiadny ....ani AI / hovoríme jej Aida 😁😭😁/ nič nevie.... sakra ako môžem ísť pracovať 😂

Strana
z3
anonym_e0cf3f
Dnes o 12:06
@anonym_b8c94f

@anonym_e0cf3f úplne na 100% jej foter. A radšej nic nepovie. On vie že on je len chudák a oni s ich peniazmi ho môžu dať úplne na dno. Len šucha nohami aby horšie nebolo.

@anonym_b8c94f to starý Cibula je taký blb? Však je o generáciu starší tak ako môže zbiť mladého chlapa?

anonym_b8c94f
Dnes o 12:17
@anonym_e0cf3f

@anonym_b8c94f to starý Cibula je taký blb? Však je o generáciu starší tak ako môže zbiť mladého chlapa?

@anonym_e0cf3f wtf ? To čo je za otázku. No normálne. Sák jej tatko je úplný buran .. on si zaparkuje na vozickarovh alebo prechode a keď sa niekto ozve chce mu natiahnuť.

anonym_e0cf3f
Dnes o 12:48
@anonym_b8c94f

@anonym_e0cf3f wtf ? To čo je za otázku. No normálne. Sák jej tatko je úplný buran .. on si zaparkuje na vozickarovh alebo prechode a keď sa niekto ozve chce mu natiahnuť.

@anonym_b8c94f však normálna otázka. Nie predsa každý pozná tohto pána osobne, a nie sme predsa ani všetci z Ba. Aj Dominiku poznám akurát tak z médii.

anonym_e70fd2
Dnes o 12:51
@babababka

Nemusím ani jedného,ale...Zarazilo ma ,keď Cibulková o dušu cvičila,aj na internete,ukazovala ako maká,ako schudla a vysvitlo,že si pichala Ozemp.

@babababka a čo si čakala?Veď to bolo pekne promo na jej schudnutie a aplikáciu.Chodila do Envy na kozmetické zákroky a odtiaľ mala injekcie.
Dominika, keď schudla si našla frajera jej muz sa tým netajil, že je parohac.Poznam človeka, ktorému to hovoril tam, kde má kaviarne.Vyuzila ho a poslala do riti, keď sa jej zunoval veď ona je narcistka a lubi sa pretrcat.Darmozrac nie je má úspešné kaviarne.A Dominiku a kariéra?veď rodičia z nej spravili cvičenu opicu prísny otec neraz hovorila, že plakala a musela.A to iste robí svojim deťom minule hovorila koľko majú jej deti krúžkov.
Jej muž je obeť ľutujem ho do akej rodiny prišiel.

anonym_e70fd2
Dnes o 12:53
@anonym_e0cf3f

@anonym_e0cf3f keď ide o deľbu majetku a deti prasknu nervy.Mne sa páči, že všetci vedeli, že má frajera, ale titulky hovorilo o ňom ako zaletnikovi.A ona v tom case mala už rok frajera.Aj novinári za obálku napíšu čo sa im podsúva.

anonym_e0cf3f
Dnes o 13:00
@anonym_e70fd2

@anonym_e0cf3f keď ide o deľbu majetku a deti prasknu nervy.Mne sa páči, že všetci vedeli, že má frajera, ale titulky hovorilo o ňom ako zaletnikovi.A ona v tom case mala už rok frajera.Aj novinári za obálku napíšu čo sa im podsúva.

@anonym_e70fd2 možno niečo na tom bude. Ja sa pamätám keď sa vydávala. Ešte aj noviny oznamovali že sa už chystajú pred kostolom. Takže oni sú pobožnííí.

anonym_6320cd
Dnes o 13:20
@dennissa16

Minule som sa zamýšľala nad Tanou zidekovou, že co robí jej muž vlastne. Maju nejaké svoje podnikanie?

@dennissa16 Balance TV riesia spolu. Plus on zastupoval nejakych futbalistov v zaciatkoch (ich vztahu), to neviem, ci este robi. A jeho mama ma uctovnicku firmu. Oni biedu tiez nikdy netreli.

margotka17
Dnes o 13:54
@anonym_e0cf3f

@anonym_e0cf3f nooo, Cibuľa má tuším okolo cca 58-59???

Strana
z3