icon

Kto zbil Navaru?

ivicatolic
Včera o 07:14

Nie že by ma to extrémne zaujímalo, len 550 článkov.a výsledok žiadny, dajú obrovský šokujúci nadpis, čítaš jednu stránku, 20 reklám, druhú stránku, 30 reklám, výsledok žiadny ....ani AI / hovoríme jej Aida 😁😭😁/ nič nevie.... sakra ako môžem ísť pracovať 😂

Strana
z3
anonym_e0cf3f
Včera o 12:06
@anonym_b8c94f

@anonym_e0cf3f úplne na 100% jej foter. A radšej nic nepovie. On vie že on je len chudák a oni s ich peniazmi ho môžu dať úplne na dno. Len šucha nohami aby horšie nebolo.

@anonym_b8c94f to starý Cibula je taký blb? Však je o generáciu starší tak ako môže zbiť mladého chlapa?

anonym_b8c94f
Včera o 12:17
@anonym_e0cf3f

@anonym_b8c94f to starý Cibula je taký blb? Však je o generáciu starší tak ako môže zbiť mladého chlapa?

@anonym_e0cf3f wtf ? To čo je za otázku. No normálne. Sák jej tatko je úplný buran .. on si zaparkuje na vozickarovh alebo prechode a keď sa niekto ozve chce mu natiahnuť.

anonym_e0cf3f
Včera o 12:48
@anonym_b8c94f

@anonym_e0cf3f wtf ? To čo je za otázku. No normálne. Sák jej tatko je úplný buran .. on si zaparkuje na vozickarovh alebo prechode a keď sa niekto ozve chce mu natiahnuť.

@anonym_b8c94f však normálna otázka. Nie predsa každý pozná tohto pána osobne, a nie sme predsa ani všetci z Ba. Aj Dominiku poznám akurát tak z médii.

anonym_e70fd2
Včera o 12:51
@babababka

Nemusím ani jedného,ale...Zarazilo ma ,keď Cibulková o dušu cvičila,aj na internete,ukazovala ako maká,ako schudla a vysvitlo,že si pichala Ozemp.

@babababka a čo si čakala?Veď to bolo pekne promo na jej schudnutie a aplikáciu.Chodila do Envy na kozmetické zákroky a odtiaľ mala injekcie.
Dominika, keď schudla si našla frajera jej muz sa tým netajil, že je parohac.Poznam človeka, ktorému to hovoril tam, kde má kaviarne.Vyuzila ho a poslala do riti, keď sa jej zunoval veď ona je narcistka a lubi sa pretrcat.Darmozrac nie je má úspešné kaviarne.A Dominiku a kariéra?veď rodičia z nej spravili cvičenu opicu prísny otec neraz hovorila, že plakala a musela.A to iste robí svojim deťom minule hovorila koľko majú jej deti krúžkov.
Jej muž je obeť ľutujem ho do akej rodiny prišiel.

anonym_e70fd2
Včera o 12:53
@anonym_e0cf3f

@anonym_e0cf3f keď ide o deľbu majetku a deti prasknu nervy.Mne sa páči, že všetci vedeli, že má frajera, ale titulky hovorilo o ňom ako zaletnikovi.A ona v tom case mala už rok frajera.Aj novinári za obálku napíšu čo sa im podsúva.

anonym_e0cf3f
Včera o 13:00
@anonym_e70fd2

@anonym_e0cf3f keď ide o deľbu majetku a deti prasknu nervy.Mne sa páči, že všetci vedeli, že má frajera, ale titulky hovorilo o ňom ako zaletnikovi.A ona v tom case mala už rok frajera.Aj novinári za obálku napíšu čo sa im podsúva.

@anonym_e70fd2 možno niečo na tom bude. Ja sa pamätám keď sa vydávala. Ešte aj noviny oznamovali že sa už chystajú pred kostolom. Takže oni sú pobožnííí.

anonym_6320cd
Včera o 13:20
@dennissa16

Minule som sa zamýšľala nad Tanou zidekovou, že co robí jej muž vlastne. Maju nejaké svoje podnikanie?

@dennissa16 Balance TV riesia spolu. Plus on zastupoval nejakych futbalistov v zaciatkoch (ich vztahu), to neviem, ci este robi. A jeho mama ma uctovnicku firmu. Oni biedu tiez nikdy netreli.

margotka17
Včera o 13:54
@anonym_e0cf3f

@anonym_e0cf3f nooo, Cibuľa má tuším okolo cca 58-59???

anonym_e70fd2
Včera o 14:48
@anonym_6320cd

@dennissa16 Balance TV riesia spolu. Plus on zastupoval nejakych futbalistov v zaciatkoch (ich vztahu), to neviem, ci este robi. A jeho mama ma uctovnicku firmu. Oni biedu tiez nikdy netreli.

@anonym_6320cd on má veľa kaviarní, ranajkaren a podniká aj s Benovej priatelom🤪veď preto je krstná.Dalsia čo si za peniaze kúpila ťažko zarobené dieťa a frajera a nech sa ľutovať, že už zase letí do Bruselu od svojho dievčatka.Obidve to nemajú v hlave v poriadku.Benova bez Flasika by bola nikto on ju vytiahol hore a spravili z nej riaditeľku radia

anonym_e0cf3f
Včera o 15:09
@anonym_e70fd2

@anonym_6320cd on má veľa kaviarní, ranajkaren a podniká aj s Benovej priatelom🤪veď preto je krstná.Dalsia čo si za peniaze kúpila ťažko zarobené dieťa a frajera a nech sa ľutovať, že už zase letí do Bruselu od svojho dievčatka.Obidve to nemajú v hlave v poriadku.Benova bez Flasika by bola nikto on ju vytiahol hore a spravili z nej riaditeľku radia

@anonym_e70fd2 s tým Flašíkom máš pravdu. Beňová mala manžela na ktorého sa zvysoka - ten už radšej aj zomrel.
ja som aj Beňovú ľutovala že chuderka v 50tke dieťa a len nedávno som sa dozvedela že to ona má umelé oplodnenie. Načisto stratila rozum.

anonym_e70fd2
Včera o 17:21
@anonym_e0cf3f

@anonym_e70fd2 s tým Flašíkom máš pravdu. Beňová mala manžela na ktorého sa zvysoka - ten už radšej aj zomrel.
ja som aj Beňovú ľutovala že chuderka v 50tke dieťa a len nedávno som sa dozvedela že to ona má umelé oplodnenie. Načisto stratila rozum.

@anonym_e0cf3f ona to priznala?Bolo to v 52 r veď tvrdila, že bol covid a konečne nemala prácu a oddýchla si.Nikto s normálnym rozumom neuverí, že v 52 r to bolo prirodzene.Chcela mužovi dopriať dieťa, lebo vedela, že časom utečie

glorikarebeka
Včera o 19:24

Navaru si kúpili a teraz ho doslova ukameňuju
Aj tak to chlapec dlho vydržal, žiť s ňou nebolo určite jednoduché

anonym_e0cf3f
Včera o 21:46
@anonym_e70fd2

@anonym_e0cf3f ona to priznala?Bolo to v 52 r veď tvrdila, že bol covid a konečne nemala prácu a oddýchla si.Nikto s normálnym rozumom neuverí, že v 52 r to bolo prirodzene.Chcela mužovi dopriať dieťa, lebo vedela, že časom utečie

@anonym_e70fd2 áno. Alebo niekto to dal von že mala umelé. Keď som to hovorila známym tak zostali prekv. že či som to nevedela.
asi všetci to vedeli okrem mňa.

anonym_76b549
Dnes o 11:56
@dennissa16

Minule som sa zamýšľala nad Tanou zidekovou, že co robí jej muž vlastne. Maju nejaké svoje podnikanie?

@dennissa16 Miso je z neporovnatelne lepsie situovanej rodiny ako Tana. Maju s mamou a sestrou roky dobru a pomerne velku uctovnicku firmu. Zastresuju velke firmy. On urcite nie je odkazany na Tanine prijmy.

anonym_76b549
Dnes o 12:07

Kazdy kto Cibulko-Navarovcov pozna, vie, ze Dominika si z Michala urobila tajtrlika, take dievca pre vsetko. Raz som ich zazila v parkovacom dome pri foteni. Davala mu pokyny ako ma stat, aby mali peknu spolocnu fotku. Iny muz by sa postavil vedla nej, normalne odfotil a idem dalej. On tam poslusne ako psik pozoval, kym ona nebola spokojna s fotkou na 110%. Ich deti su samostatna kapitola. Ona mala deti ako modne doplnky. On bez problemov zvladol sam deti na cely vikend. Ona, ak nemala Michala, potrebovala na pomoc mamu alebo opatrovatelku. V nejakom mediu to samotna jej matka priznala, ze Dominika nie je typicka matka, ze skor Michal je ten, ktory keby mohol, dojcil by. Pri detoch sa dohodli na striedavke, Michal je ako rodic neporovnatelne schopnejsi ako ona. Snad jej tie 2 rozbite manzelstva a 3 malicke deti v striedavkach stali za to a vydrzi im to dlhsie ako len pobluznenie.

anonym_e0cf3f
Dnes o 12:52
@anonym_76b549

Kazdy kto Cibulko-Navarovcov pozna, vie, ze Dominika si z Michala urobila tajtrlika, take dievca pre vsetko. Raz som ich zazila v parkovacom dome pri foteni. Davala mu pokyny ako ma stat, aby mali peknu spolocnu fotku. Iny muz by sa postavil vedla nej, normalne odfotil a idem dalej. On tam poslusne ako psik pozoval, kym ona nebola spokojna s fotkou na 110%. Ich deti su samostatna kapitola. Ona mala deti ako modne doplnky. On bez problemov zvladol sam deti na cely vikend. Ona, ak nemala Michala, potrebovala na pomoc mamu alebo opatrovatelku. V nejakom mediu to samotna jej matka priznala, ze Dominika nie je typicka matka, ze skor Michal je ten, ktory keby mohol, dojcil by. Pri detoch sa dohodli na striedavke, Michal je ako rodic neporovnatelne schopnejsi ako ona. Snad jej tie 2 rozbite manzelstva a 3 malicke deti v striedavkach stali za to a vydrzi im to dlhsie ako len pobluznenie.

@anonym_76b549 a pritom on pôsobí ako chlap na mieste. Že zo seba nedá robiť hlupáka a úbožiaka.

liusa82
Dnes o 14:30

ja som ani nevedela že bola už raz vydatá..Ona má potom vlastne deti 3 aj z predchádzajúceho manželstva jedno? o týchto dvoch s Navarom som vedela ale že už je raz rozvedená to ozaj nie.Ale tak ja tieto klebety nejako nesledujem a keby sa tu o tom nekecá na mk tak ani doteraz by som nevedela kolká bije 😮

anonym_1836ea
Dnes o 14:36
@mimaapeto

nevyjadruje sa pekne o Dominike.. mala svoju kariéru makala na sebe... a on ani neviem aké má zamestnanie a či vôbec nejak pracoval alebo bol len jej kliešť.... jasné že ženu to časom prestane baviť keď je na nej všetko.. a ešte sa o nej o jej rodine začne vyjadrovať ako sa vyjadruje? tak mu to niekto vysvetlil ručne stručne... ďalšia kauza na chvíľu ako bola aj Dominiky Zvolenskej/Mirgovej

@mimaapeto netusim co je to alebo kto je to "Navara" , nejake indicke jedlo...? a kto je Dominika? preco to tu riesia ludia

dennissa16
Dnes o 15:51
@anonym_76b549

@dennissa16 Miso je z neporovnatelne lepsie situovanej rodiny ako Tana. Maju s mamou a sestrou roky dobru a pomerne velku uctovnicku firmu. Zastresuju velke firmy. On urcite nie je odkazany na Tanine prijmy.

@anonym_76b549 ale ja som nič také nepísala. Len som chcela vedieť, co vlastne robí.

Strana
z3