Ktoré inšpiratívne páry na Instagrame sa vám páčia?
Ktorý par sa vám páči na instagrame? Taký kde to funguje medzi nimi.
Gaborikovci, Michal mravec a Táňa zidekova
@veron1111 mravec a zidekova sú presne príklad pretvárky na instagrame . Kamoska ma známu, ktorá byva pri nich a vedeli sa tak hádať, že tam chodili až policajti . 🫣
@veron1111 mravec a zidekova sú presne príklad pretvárky na instagrame . Kamoska ma známu, ktorá byva pri nich a vedeli sa tak hádať, že tam chodili až policajti . 🫣
@simona1998 o gaborikovxoch mám tiež riadne zákulisné info 😀😀😀😀
@simona1998 cozeeee🤯🤯🤯
@jana65l akeee? aj ja chcem vediet 🤣🤣
V čom presne inšpiratívne? Neviem, keď vedia zapredať svoju rodinu, tak asi to nebude vždy taká idylka… Čím dlhšie podaktorých sledujem, tým menej im to verím.
@jana65l no daj aspon nieco,to som zvedava. Ivka mi je sympaticka,ale nejako neverim tu ich idylku.
Inšpiráciou sú pre mňa páry v mojej rodine , starí rodičia 80 roční, napr. A ak to má byť z IG eastpriest, chvalonozky , páči sa mi aj minidiamondblog, donda kawa, klaudi rimka a jej chlop v kuchni, je ich viac 🙂
@jana65l aj ja chcem pikošky :D aj o Zidekovej :D
Ja nesledujem nikoho, ale pacila sa mi katka slesar ktora teraz v podcaste povedala ze taky vztah ako ma ona s muzom si praju mat vsetci co ten vztah na instagrame ukazuju a prezentuju za dokonaly(ale v skutocnosti je iny). Socialne siete su jedna surrealna realita, vsetko je tam pekne, krasne, najkrajsie, najidealnejsie a vacsinou su to len sny, ako by sme chceli, aby nas ludia videli, aby veci boli...

Gaborikovci, Michal mravec a Táňa zidekova