Ktoré užívateľky MK sú najdlhšie aktívne?
Som tu cca 3 roky, ale len tak zo zaujímavosti by som chcela vedieť kedy vznikol MK a ktoré užívateľky sú tu najdlhšie a sú stale aktívne? A tie ktoré ste tu už dlho, v ktorých rokoch podľa vás bol MK najlepší a mal naj úroveň?
@anonym_autor no asi v r.2008 vznikol,nie???Ci sa mylim???Ja som ho zacala citat od r.2012,a vlastne som tu odvtedy ale aj s prestavkami.
Tak ja som zacinala na modrej streche asiii 15rokov nazad. Neviem. Sem som len obcas nakukla. A asi od 2015 som tu. Aj ked som musela zmenit nick. Ale isto su tu baby aj viac. Jednu aktivnu tu vidievam napr emjee ta je tu mega dlho
@anonym_b0c1cf na streche som tiez od r.2013.
ja som tu od 2010
tiež som tu dlho. s prestávkami. kedy bolo lepsie neriešim. jeden čas mi to tu vyslovene liezlo na nervy, tak som nechodila. a potom som zabudla heslo 😂😂
Prvý nick som mala asi v 2014.. Len zmenila som mobil zabudla údaje. 😄
Vznikol medzi 2005 az 2008,po dalsej stranke MOJA SVADBA,kedze zeny zacali potom mat deti tak chceli aj stranku pre mamicky,buduce mamicky,snazilky.
poznam tu dve, ktore patria medzi "zakladatelky" MK
@viestta aj vies ich nicky??Ze nech sa pridaju do temy.Toto je tiez zaujimava tema.
Jeziiis, ja od 2008 ako tak pozeram 😂
@viera27 18r,deti s tymto r.narodenia uz vhupnu do dospelosti vekovo.Ach ako to rychlo vsetko leti.
Ja som mala prvý nick v roku 2013, potom zrušený a teraz mám tento. Ale pôvodné baby čo si ja pamätám tu v 97% už nie sú. Buď sú neaktívne alebo boli vymazané v posledných dvoch rokoch. Niektoré priam vyštvané... Ale ja som teda tu "len" 13 rokov 😀
Som tu od 2011 a vždy tu bolo chvíľami dobre a chvíľami nanič. To záleží všetko od ľudí. Akí sa tu premelú a s akým úmyslom sem idú. Niekto stalkuje, niekto si tu honí ego, niekto je milý za každých okolností, ešte aj keď do neho kopú, niekto je nevrlý furt, niekto len rýpe, niekto ticho pozoruje a len číta, niekto je neaktívny, niekto chodí len na fórum, niekto len predáva...
Uz nie je aktivna, ale prva bola “majka” registrovana 11/2024 . Najdlhsie aktivna je asi uzivatelka registrovana zaciatkom 2025. Nick pisat nebudem, mozno sa objavi
Vsetky matky chodili najprv na babetko.sk, tam som bola od roku 2004. Potom cca v roku 2006-2007 vznikol konik a vsetko sa to presunulo postupne sem.
Pozeram svoj profil, som tu od 12/2007. Cakala som svoje prve dieta, vratila som sa z nemocky po problemoch a bola som asi 3 mes. PN, takze som mala viac casu.. Mama mi zomrela rok predtym, o tehotenstve a materstve som nevedela zhola nic. S dievcatami v skupine sme si radili, zdielali, celkovo tu bolo ovela viac podporujuce prostredie. Jedna z nich je uz babka a jedna uz zial nie je medzi nami. Mali sme velku stretavku aj s cca rocnymi detickami, cize mnohe z nich som poznala aj osobne. Dcera bude mat v maji 18.
Druhe som cakala o takmer 9 rokov neskor a situacia uz bola uplne ina. Teraz uz nie som velmi aktivna, skor si precitam nejake zaujimave temy.
ja si este pamatam eru kedy sa tu realne aj radilo, cize od uplneho zaciatku ked tu bolo iba minimum uzivateliek . Dnes je to bordel. to co tu robia a denne spamuju, a snazia sa o sikanu, kedze na nic ine nemaju je otras. Kedy si uvedomite ze na tej druhej strane je vzdy iba nezaujimava zena ktora si tu potrebuje nieco dokazat a nie radit.
som tu od r. 2016, čiže 10 rokov tu budem a úprimne je to vždy len a len o ľuďoch..sú tu ženy/matky, ktoré si potrebujú rypnúť pri každej blbine, ale sú tu aj ochotné poradiť..ale ide to skôr k horšiemu, ako k lepšiemu..niekedy je lepšie si kusnúť do jazyka (mlčať je zlato) alebo keď chcete sa vyjadriť, tak trošku sa na ten problém aj pozrieť aj z druhej strany, nikdy neviete pozadie toho druhého človeka..a potom sú tu aj také, ktoré si z toho robia "zábavný program" a hodia do éteru takú kravinu, že normálny človek nenapíše nič..ale chodím sem, nakoľko keď sa tu nájde, čo i len zopár normálnych žien, tak viem, že svet ešte stojí za to 😉 pekný deň

Tak ja som zacinala na modrej streche asiii 15rokov nazad. Neviem. Sem som len obcas nakukla. A asi od 2015 som tu. Aj ked som musela zmenit nick. Ale isto su tu baby aj viac. Jednu aktivnu tu vidievam napr emjee ta je tu mega dlho