Má význam vydávať kontent bez očakávanej odozvy?
Mám facebookový kanál. Ešte len končím ZŠ no zaujímam sa o psychológiu a neurológiu. Viem, že to nie je dokonalé to mi bolo jasné hneď. Je to v angličtine pre väčší dosah, ak máte niekto čas pozrieť sa na to a povedať čo by sa dalo ešte vylepšiť. Rada by som vedela váš názor. Názov je Human Dedoded.
@human_decodedd všetko čo sa učíš, naučíš, má význam minimálne pre teba. V tomto prípade zapracuj aj na chybovosti (preklepy?) tej anglictiny.
@human_decodedd A este 2 poznamky...
1, ked chces, aby niekto pozrel tvoj kontent a zalezi ti na tom, tak preklep v nazve je velky priekak... menej znali ludia mozno naozaj budu hladat "Human Dedoded" a nenajdu ta... Uz aj "human decoded" variacii je tam mrte... Moze sa ti stat, ze raz takto prides o nejaku prilezitost zaziarit (preklep vo vlastnom emaile, adrese, cisle apod)...
2, kanal je pekne spraveny na prvy pohlad, ale teda "krici" z toho na mna "chrlenie AI obsahu"... menej je niekedy viac. Vpodstate "bezobsazne" textiky s obrazkami generovanymi AI (nie je problem obcas nejaky obrazok, ale toto je ze cisty obsah, co ma nikam neposunie)... Bud sa venuj nejakej konkretnej teme a tu rozober... mozno sprav rozhovor s nejakym psychologom na skole ako zaciatok a to zverejni...
Je super, ze na sebe chces pracovat.

@human_decodedd ok... teraz skus porozmyslat, ze v takom mladom veku najskor nemas relevantne skusenosti a vedomosti o tomto topicu... a ak chce niekto sledovat kanal zrovna o takejto specifickej vysokoodbornej teme, tak by som skor vyhladaval nejakeho profesionala. Teda - mat kanal s niecim, kde si ty expert a vies dodat info, co nikto iny nedoda. Duplovane v anglictine je tvoja konkurencia "cely svet" so vsetkymi profesionalmi, profesormi, doktormi...