Má význam vydávať kontent bez očakávanej odozvy?
Mám facebookový kanál. Ešte len končím ZŠ no zaujímam sa o psychológiu a neurológiu. Viem, že to nie je dokonalé to mi bolo jasné hneď. Je to v angličtine pre väčší dosah, ak máte niekto čas pozrieť sa na to a povedať čo by sa dalo ešte vylepšiť. Rada by som vedela váš názor. Názov je Human Dedoded.
@human_decodedd všetko čo sa učíš, naučíš, má význam minimálne pre teba. V tomto prípade zapracuj aj na chybovosti (preklepy?) tej anglictiny.
@human_decodedd A este 2 poznamky...
1, ked chces, aby niekto pozrel tvoj kontent a zalezi ti na tom, tak preklep v nazve je velky priekak... menej znali ludia mozno naozaj budu hladat "Human Dedoded" a nenajdu ta... Uz aj "human decoded" variacii je tam mrte... Moze sa ti stat, ze raz takto prides o nejaku prilezitost zaziarit (preklep vo vlastnom emaile, adrese, cisle apod)...
2, kanal je pekne spraveny na prvy pohlad, ale teda "krici" z toho na mna "chrlenie AI obsahu"... menej je niekedy viac. Vpodstate "bezobsazne" textiky s obrazkami generovanymi AI (nie je problem obcas nejaky obrazok, ale toto je ze cisty obsah, co ma nikam neposunie)... Bud sa venuj nejakej konkretnej teme a tu rozober... mozno sprav rozhovor s nejakym psychologom na skole ako zaciatok a to zverejni...
Je super, ze na sebe chces pracovat.
Mne to na FB ani nenašlo
@viktoriaandrascik no lebo mala napisat Decoded a napisala Dedoded
Na základe čoho si myslis, že Anglictina ma vacsi dosah? Zdielas to do nejakých anglicky hovoriacich skupin? Ono, algoritmus funguje tak, že ukazuje reelska aj podľa geografie. Napr. My mame spolupracu s jednou influ. Keď zdielala pribeh a nachádzala sa v Prahe, tak bolo viac nákupov z Čiech, inak máva niekolkonasobne viac predajov z SK. Rovnako keď vyhodila kolegyňa reelsko v Nemecku, kde bola na dovolenke, tak to tam vybuchlo a stalo sa viralnym. Bohuzial zo Slovenska na nejakom UK, Anglickom trhu nejak neprerazis. Čo je inak tvoj ciel? Chceš sa ním neskôr zivit prostredníctvom spoluprac? Alebo predavat nejaké e-produkty? V zásade to nie je zle, ale podľa mna máš tam veľmi vela textu, ľudia neradi citaju, daj tam len nieco dôležité s odkazom, že v komente/popise su ďalšie body a ideálne nech je text niekym aj citany. Na študentku ZS to nie je zle, len si musis vyspecifikovat, čo tým chceš dosiahnut a čo je tvoj ciel.
@anonym_72e8c7 Obsah, po slovensky 😀
@beloved ďakujem. Vidím ze slečinka autorka sa ani neunuva odpovedať slovenský hovoriacim ľuďom, slovakom. Ved načo aj, hlavne ze vie múdrovat po anglicky, ostatné ju nezaujíma, všakže 🙄

@human_decodedd ok... teraz skus porozmyslat, ze v takom mladom veku najskor nemas relevantne skusenosti a vedomosti o tomto topicu... a ak chce niekto sledovat kanal zrovna o takejto specifickej vysokoodbornej teme, tak by som skor vyhladaval nejakeho profesionala. Teda - mat kanal s niecim, kde si ty expert a vies dodat info, co nikto iny nedoda. Duplovane v anglictine je tvoja konkurencia "cely svet" so vsetkymi profesionalmi, profesormi, doktormi...