Mama na prenájom
Pozerate? Ked sa Eva s Martinom poznaju tak strasne dlho, ako je mozne, ze ona nevedela ako Lucia vyzera a on zas nevedel, ze ma Eva brata?
A potom ta mama Nadi, cele roky ju nestretli 🤷
Scenaristi to nejak nedomysleli. A viem, ze to je podla zahranicnej predlohy
@sasitimi17 ono je to podla mna aj tak cele zamerne postavene. Aby tomu clovek uplne az tak moc nechapal a potom ho to ako keby samo nutilo pozerat dalsiu a dalsiu cast
@cajchana to ano, ale ja som to myslela tak že nemusí pani vyššie všetkému rozumieť že prečo niekto pozerá seriál a prečo nejde radšej športovať alebo počúvať podcasty 😂 ved to sa navzájom vôbec nevylučuje a ten kto pozerá seriál o šiestej večer, neznamená že ničomu inému sa nevenuje...
Ja tiez niktorycm castiam nerozumiem, ale tak to ma asi byt. Ono nieco sa vysvetli aj tak ako keby casom a nieco nie, no take su serialy. Ved ak by nebol zaujimavy, tak by ho az tolko ludi podla mna nepozeralo
Ja by som sa chcela spytat neviete ako sa vola piesen ktora ide vacsinou v castiach ak ukazuju Evu
Haha to neviem😂mna najviac fascinuje ich restauracia, clovek co pisal ten scenar v gastre v zivote nepracoval😂
@petronellla87 ber to s rezervou. Ja to síce nepozerám, nepozerám žiadne naše seriály ale párkrát keď som videla nejakú čas seriálu z nemocničného prostredia v čakárni u lekára alebo kámošky, tak detto. Potom majú niektorí aj také predstavy, že tam človek nič nerobí, len kávičkuje a rieši vzťahy. Samé bludy
@xckaret Určite nie.🙈🙈Po prvé Čírová nemá také malé dievčatko a po druhé Lariska má úplne neznamych bežných rodičov ktorý sú dokonca neni ani z BA...Ale aby dospelý človek povedal na malé dieťa ktoré sa snaží že je afektované a protivné je na zamyslenie...Nabudúce prosím Vás svoje pošlite. 🙏🤷

@zmrzlinka2021 ved nemusíš všetkému chápať 🙂