icon

Meningitída: Príbeh malej Zuzky Plackovej a jej boja

23. mar 2026

Baby od kedy dala Zuzka von to video co bolo jej dcerke, normalne som vydesena uz niekolko hodin. Ani som nevedela ze je takato hnusna choroba co sa da tak jednoducho zamenit s obycajnou viroziu/chripkou. Zivot ohrozujuci stav do par hodin. Uz kazde jedno prechladnutie a teplotu budem v strese.

Strana
z6
anonym_cbd26f
26. mar 2026
@anonym_b3b8bc

@anonym_cbd26f Este k sprostej si aj blba. Si uboziacka.

@anonym_b3b8bc neznížim sa ma tvoju úroveň. Presne úroveň plackova a ten jej dzigolo. Ešte že vas ma, lebo na kom inom by tak ľahko zarábala.

autor
27. mar 2026
@anonym_cbd26f

@anonym_386c96 potom načo to niesla do nemocnice? To im tam budu rozdávať ci ako?
Mimochodom, nakúpila môžno za tisíc euro, ak vôbec. Ak chceli tak veľmi (a samozrejme nezištne) pomôcť, mohli radšej zafinancovat opravu kuchynky pre rodičov, kde je nábytok ako zo seriálu sľub. Ale to by si nemohli z toho točiť videjka, ze?
Mimochodom, vie sa už teda co aranke vobec bolo? Lebo meningitida a encefalitída sú 2 odlišné choroby. Alebo bola aranka iba prechladnuta, z toho, čo ju všade vlacila?

@anonym_cbd26f no co spominala na svojom IG, ze pomaha aj v tichosti, ze nevesa vsetko online. A co je na tomaj ked ukazala ze darovala nemocnici? Nemusela. Je to od nej pekne gesto a jej PR vobec nestoji na tom, ze pomaha druhym ale na volacom uplne inom.

anonym_527c5e
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_564b4b nemyslim si ze si s kazdou teplotou isla k obvodnej. Tu sa bavime o tom, ze rano je dieta uplne zdrave a vecer zivot ohrozujuci stav.

@anonym_autor tak lebo s tymi deckami chodia lárom šárom ako s dakymi macatami

anonym_79066b
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_cbd26f no co spominala na svojom IG, ze pomaha aj v tichosti, ze nevesa vsetko online. A co je na tomaj ked ukazala ze darovala nemocnici? Nemusela. Je to od nej pekne gesto a jej PR vobec nestoji na tom, ze pomaha druhym ale na volacom uplne inom.

@anonym_autor na somariny dajú matky peniaze, ale na potrebné veci nie Každá žena by mala prejsť kurzom prvej pomoci, aby vedela reagovať, keď sa dieťa dusi, stratí vedomie, vyrazí si dych.Meningitida je známa choroba až sa mi nechce veriť, že ju nepoznáš.Na Záhorí pred pár rokmi zomrelo dieťa.Trajda sa s malým dieťaťom po Viedni a čuduje sa, že chytí choroby.Moj známy 45 r chytil v lete virózu o pár dní bol na prístrojoch bola to meningitída dodnes sa učí chodiť, skončil s podnikanim doma 2 malé deti..Ani to očkovanie nič nezaručí, ale lepšie ako nič.

st_ss
14. apr 2026

Plackova tomu robi osvetu len preto, lebo si spravila party doma po narodeni dietata s 50timi ludmi, ked by sa malo kontaktu s cudzimi vyhybat. A druhy dovod je ten, ze nemala doma lieky. Co ju paradoxne zachranilo. Ale inak je to zase raz druha sprostost, co urobila v tomto nestastnom pribehu. Takze tuto akoze “uspesnu podnikatelku a influencerku” fakt netreba obdivovat za tuto osvetu. Osvetu tomuto ochoreniu a ockovaniu by mali robit lekari.

anonym_cbd26f
14. apr 2026
@st_ss

Plackova tomu robi osvetu len preto, lebo si spravila party doma po narodeni dietata s 50timi ludmi, ked by sa malo kontaktu s cudzimi vyhybat. A druhy dovod je ten, ze nemala doma lieky. Co ju paradoxne zachranilo. Ale inak je to zase raz druha sprostost, co urobila v tomto nestastnom pribehu. Takze tuto akoze “uspesnu podnikatelku a influencerku” fakt netreba obdivovat za tuto osvetu. Osvetu tomuto ochoreniu a ockovaniu by mali robit lekari.

@st_ss a najmä trepala 2 na 3. Škoda, že lekári nemôžu povedať, čo tomu dietatu naozaj aj bolo.
Ono vieš, aj sestrine dieta malo veľmi podobné príznaky, iba nemalo teplotu. Nakoniec šlo o rotavirus.
Keby ta malá mala to, čo plackova tvrdí, tak ma zakázané návštevy. Ale to tu nevysvetlis. Hlavne, že si urobili PR s darčekmi.

autor
14. apr 2026
@st_ss

@st_ss to mas odkial tieto info?

Strana
z6