Molnárová a Malachovský: Pravda o údajnom zneužití?
Vybehlo na mňa par videi od Molnarovej, v profile Mama bez rozprávky, kde pravdepodobne opisuje vzťah s Malachovskym, a údajným zneužitím dieťaťa. Čo si o tom myslite? Pre mňa všetky tie videa pôsobia uveritelne a zhodujú sa s tým, čo sa v realite dialo. Len škoda, že o tom nie je počuť nahlas. Ak to je pravda je to hrozné, že sa to deje a, že len vďaka tomu že je niekto známy tak sa to nerieši. Koľko ľudí je na pohľad skvelých a dokonalých no v skutočnosti majú takéto temné veci?
@anonym_autor v takýchto situáciách je veľmi ťažko veriť, kde je pravda. Ak by to bola pravda, je strašná škoda, že ona si nenatočila to, čo videla. To už asi nikto dnes nedokáže. Jedine, že by Malachovský šiel na detektor lži a nejaké špeci vyšetrenie kde by mu púšťali nechutné filmy alebo fotky a sledovala by sa jeho mozgová aktivita. Ale to sa asi u nás nedeje. Nech už je to akokoľvek, on bol vždy divný a nikdy nemôžeme vedieť aké zverstvá by sa v ňom mohli skrývať ( v hocikom, nielen on) A stáva sa aj v lepších rodinách. Chudák deti.
molnárová nevie ako sa zviditeľniť...........
molnárová nevie ako sa zviditeľniť...........
@anonym_ed9c87 Nechce sa mi veriť žeby všetko bolo klamstvo.
ani netuším,kto to je
Ktorý Malachovský? Ivetin muž?
@anonym_autor ja nemám tiktok , čo tam je natočené , že je to uveriteľné?
@anonym_cab445 Ten Sväťo
@estellas jaj, to je ten herec co hral v hornej dolnej? Ináč som o tom nikde nič nenasla. Tik tok nemám
Video na tiktoku som nevidela. Ale to, ze obtazoval vlastne deti, je pravda. Poznam osobne cloveka, ktory sa s nou rozpraval, ked to bolo cerstve a ona sa zdoverila, ze nacapala sväťa, ako chce po detoch, aby sa hrali s jeho penisom
Video na tiktoku som nevidela. Ale to, ze obtazoval vlastne deti, je pravda. Poznam osobne cloveka, ktory sa s nou rozpraval, ked to bolo cerstve a ona sa zdoverila, ze nacapala sväťa, ako chce po detoch, aby sa hrali s jeho penisom
@anonym_2738a0 on bol predtým ženatý, a mal z prvého manželstva aj syna. Tá prvá žena nič nevravela. Samozrejme, to nevylučuje zneužívanie. Deti boli asi veľmi malé,.keďže sa ku tomu nevyjadrili. Iste existujú psychologické výsluchy deti, ktoré boli zneužívané..Ale v tomto prípade nedošlo k obvineniu, takže nemali dosť dôkazov. Každopádne, načo to toľké roky verejne udržiava, myslím túto svoju domnienku? Aj keby bola pravdiva, môže to uškodiť jej deťom, takéto verejné diskusie o zneužívaní v rodine bez dôkazov.
Ktorý Malachovský? Ivetin muž?
@anonym_cab445 nie jeho brat, 😂
@anonym_2738a0 on bol predtým ženatý, a mal z prvého manželstva aj syna. Tá prvá žena nič nevravela. Samozrejme, to nevylučuje zneužívanie. Deti boli asi veľmi malé,.keďže sa ku tomu nevyjadrili. Iste existujú psychologické výsluchy deti, ktoré boli zneužívané..Ale v tomto prípade nedošlo k obvineniu, takže nemali dosť dôkazov. Každopádne, načo to toľké roky verejne udržiava, myslím túto svoju domnienku? Aj keby bola pravdiva, môže to uškodiť jej deťom, takéto verejné diskusie o zneužívaní v rodine bez dôkazov.
@anonym_d0865a to nebola domnienka. Nacapala ho
@anonym_autor to kto je? Nejaký z tvojho okolia? Ty sa poznas s takými ľuďmi?
@anonym_2738a0 vážne po deťoch?
Veď vtedy s ním mala len jedného syna, s druhým bola tehotná.
Samozrejme, nezastávam sa ho, je to vážne obvinenie.
Ale fakt je, že vtedy mala iba jedného syna, tak ako môže tvrdiť, že obťažoval obidvoch.
@anonym_ed9c87 Nechce sa mi veriť žeby všetko bolo klamstvo.
@anonym_autor ty poznas realitu? Odkial?
@anonym_2738a0 niekto veri molnarovej?
Kauza niekolkorocna, co robi kuratela a sudy?
Rozbila manželstvo. Sväťo bol manželom Čekovskej,s ňou má aj syna. S touto mal jedného syna a keď bola tehotná s druhým synom, vypustila túto hlášku. Či je to pravda, netuším, skôr neverím. Snáď by Čekovska nebola ticho. Mám pocit,že sa k tomuto aj vyjadrila

Ked sa rozisli, Molnarova sa stazovsla do medii ze si Malachovsky deti ani nevezme k sebe a vobec sa o ne nezaujima. Keby ich skutocne zneuzival, tak by predsa nechcela aby si ich bral k sebe? Preto jej neverim.